28671h-3hPikku Keskuskarintie 5, Kalajoki, 85100

Asunto Oy Marinan Portin Kapteeni

132 210 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Marinan Portin KapteeniUudiskohde
Esittely
Huoneistot

PAIKKA AURINGOSSA!

MARINAN PORTTI - UPEAT NÄKYMÄT SUORAAN MERELLE!

Kalajoen Hiekkasärkät houkuttelevat matkailijoita monipuolisten palveluiden ja tapahtumien äärelle ympäri vuoden. Nyt sinulla on mahdollisuus omaan lomakotiin suositussa Hiekkasärkkien matkailukeskuksessa. Marinan Portin ensimmäinen viisikerroksinen kerrostalo, Marinan Portion Majakka valmistui aikataulussa kesäksi 2022. 

ASUNTO OY MARINAN PORTIN KAPTEENI VALMISTUI KESÄKSI 2024!

Viisi kerrosta ja 42 huoneistoa käsittävästä upeasta vapaa-ajan kerrostalosta on vielä muutama huoneisto myynnissä. Lähes jokaisesta huoneistosta on merinäköala.

Marinan Portin huoneiston voit laittaa kätevästi myös välitykseen poolioperaattorin kautta. Voit itse päättää, minkä verran käytät huoneistoa omaan lomailuun. Muulta ajalta kerrytät vuokratuottoa.

Meri ja aurinko ovat olleet Marinan Portin suunnittelutyössä merkittävänä lähtökohtana. Merellinen luonto ja vuodenaikojen vaihtelut ovat kiinteä osa Marinan Portin henkeä ja arkkitehtuuria. Huoneistot ovat suunniteltu niin, että lähes kaikista on näkymä merelle ja omalta parvekkeelta voit ihailla Kalajoen upeita auringonlaskuja. Panostamme laatuun ja suunnittelemme huoneistot mutkatonta vapaa-ajanviettoa silmällä pitäen.

Marinan Portti sijoittuu uudelle Marinan alueelle, joka sijaitsee arvostetun Kalajoen golfkentän, ulkoilureittien sekä muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Seikkalupuisto Pakka, Vesipuisto Jukupark, kuntosaleja, Kohtaamispaikka Loisto sekä monipuoliset ravintolapalvelut. Marinan Portin välittömään läheisyyteen nousee lähitulevaisuudessa Kalajoen Marina - upea merellinen olohuone.

Esite>>

Kerros- ja huoneistopohjaesite>>

Marina-Chatles Pooliesite>>

 

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.