Laulaja-lauluntekijä Vilma Alina teki kappaleen välittämisestä Kiinteistömaailmalle

Vilma Alinan kappale Mä välitän on kunnianosoitus välittämiselle kaikissa sen merkityksissään. Kiinteistömaailman kanssa yhteistyössä syntynyt kappale on Vilma Alinan sanoitus, ja sen on tuottanut Vilma Alinan luottotuottaja Ilkka Wirtanen, jonka kanssa Vilma myös sävelsi kappaleen.

 

Palkittu artisti ja biisintekijä Vilma Alina tulkitsee välittämistä

”Yhteinen sävel – ja myös yhteinen kieli – löytyivät Vilma Alinan kanssa nopeasti. Välittäminen on sanana monimerkityksinen, ja monenlaista välittämistä tarvitaan myös siinä työssä, jota meidän ammattilaisemme joka päivä tekevät. Vilma Alinan hieno teksti on kunnianosoitus välittäjille ja välittämiselle kaikissa sen merkityksissään”, kertoo Kiinteistömaailman markkinointipäällikkö Minna Kuusisto.

”Sen lisäksi, että Kiinteistömaailma on välitysketju, olemme myös yrittäjäketju. Jotakin meidänkin ajattelulle ja tekemiselle hyvin luontaista oli myös Vilma Alinan tavassa ottaa haaste vastaan ja lähteä biisintekoon, ensimmäisestä nuotista sen valmistumiseen asti. Halusimme myös osaltamme tukea musiikkiteollisuuden ihmisiä, joiden työllistymiseen Korona-virus on ikävällä tavalla vaikuttanut erittäin suuresti”, Kuusisto lisää.

Universal Music Finlandin brändiyhteistöiden parissa työskentelevä Senior Manager Milka Koskela kiteyttää yhteistyön:

Musiikki on jo kautta aikojen antanut ihmisille voimaa vaikeina aikoina. Yhteistyöllämme Kiinteistömaailman kanssa haluamme viestiä tätä välittämisen sanomaa ja kappale onkin onnistunut osoitus siitä. Tämä on brändiyhteistyö, jonka keskiössä on itse musiikki ja jossa artistin ja brändin arvomaailmat kohtaavat täydellisesti. Olemme erittäin iloisia myös siitä, miten Kiinteistömaailma omalta osaltaan on tätä kautta tukenut musiikintekijöitä tänä haastavana aikana”, Milka Koskela sanoo.

 

Kuuntele Vilma Alinan kappale "Minä välitän" Spotifyssä

 

Vuonna 2014 debytoinut Vilma Alina on rakastettu ja palkittu laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut urallaan kaksi platinaa myynyttä studioalbumia Ufoja (2016) ja Tulva (2019). Vilma Alina kirjoittaa musiikkinsa itse ja hänet muistetaan erityisesti hiteistään Rikollinen, Palasina, Tanssii susien kaa sekä Syliin. Oman artistiuransa lisäksi lahjakas lauluntekijä kirjoittaa musiikkia myös muille artisteille. Syksyllä 2020 Vilma Alina palkittiin Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnolla. Laulaja valmistelee parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2021.

Me välitämme. Ota yhteyttä, kun haluat keskustella kodinvaihdosta!