Kaakkuri 4, Kaakkolampi, Jyväskylä

146 m² OT, 5h, k, s, kph, takkah, khh, 2wc, vh, 2ter, var, at
279 000,00 Velaton hinta
279 000,00 € Myyntihinta

Laske kuukausieräsi ja pyydä lainatarjous

Laskuri

Kohteen hinta
Omat säästöt
Laina-aika  
Korkoprosentti %

Kuukausierä [[ monthlyDue | currency:"":",":" ":0 ]] €/kk

Takaisinmaksutapa Tasaerä
Tasaerä (annuiteetti) on maksuerä, joka sisältää lainan koron ja lyhennyksen. Koron aleneminen pienentää maksuerää ja koron nousu vastaavasti suurentaa sitä. Laina-aika ei muutu.
Korkoprosentti [[ property.interest | currency:"":",":" ":2 ]] %
Laskurissa valmiina oleva korkoprosentti on vain suuntaa-antava. Koron vaikutusta lainaan voi kokeilla muuttamalla korkoprosenttia. Henkilökohtaisen lainatarjouksen saat lähetettyäsi lainatarjouspyynnön.
Lainamäärä [[ (property.price - property.savings) | currency:"":",":" ":0 ]] €
Lainamäärä on kohteen velattoman myyntihinnan ja oman pääoman erotus.
Huomaathan, että laskurin arvot ovat alustavia. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella pankkiin ja pyydä virallinen lainatarjous.

Lainatarjouspyyntösi on lähetetty!

Pyydä lainatarjous

Tietoja käytetän vain lainatarjouspyynnön lähettämiseen Danske Bankille, eikä niitä käsitellä muihin tarkoituksiin. Jos asiakas ottaa 75.000 euron lainan, laina-aika olisi 15 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,25 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,42 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 83.335,84 euroa, sis. Järjestelypalkkion 450 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun kalenterivuoden ajalta 32,40 euroa, maksuerien lukumäärä 180 kpl. (Tiedot 8.8.2016)