osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Marjo Tommilaosakas, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Marjo Tommila

96% asiakkaista suosittelee

Marjo Tommila

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu

marjo.tommila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35845 233 3731Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Myydyt kohteet

94

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 94 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen ahkera, iloinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva, vuodesta 2006 Kiinteistömaailmassa toiminut, erittäin hyvin menestynyt kiinteistönvälittäjä. Nykyisin asiakkaani pääsääntöisesti ovat vanhoja asiakkaitani, jotka palaavat luokseni tai heidän minua suosittelemiaan tuttaviaan. Aiemmin toimin kolme vuotta Kiinteistömaailman yrittäjänä. Vuosina 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 ja 2019 minut on palkittu Kiinteistömaailman-Huippumyyjänä. Palvelen sinua ja perhettäsi luottamuksella kaikissa asunnon vaihtoon tai hankintaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Marjo on Lahden paras kiinteistövälittäjä. Hän on ammattitaitoinen mutta samalla niin ihmisläheinen ja huolehtivainen. Asuntokaupassa on omat kiemuransa joita ei välttämättä aina tiedä mutta ei sun tarvii tietääkkään kun Marjo tietää. Hän kyllä huolehtii ja ohjeistaa sinua. Voin lämpimästi suositella! Kiitos Marjo kaupoista!

Asunnon myyjä

Vaikka olimme sopineet kiinteän palkkion, Marjo jatkoi hinnan saamiseksi ylemmäs. Ei luovuttanut, vaikka palkkio ei kasvanut ensimmäisistä tarjouksista lähtien. Näin tekee asialleen omistautunut välittäjä. Ihana ihminen!!

Asunnon myyjä

Kiitän saamastani erinomaisesta palvelusta! Kaikinpuolin luotettavaa ja erinomaista toimintaa. Myös toteutunut kauppahinta ylitti odotukset. Tästä kiitos ammattitatitoiselle välittäjälle! Parannettavaa on vaikea keksiä. Oli hienoa kun tiesi asian olevan osaavissa käsissä.

Asunnon myyjä

Marjon ja Kiinteistömaailman ammattitaito oli tiedossa välittäjää valitessani. Marjo on ihmisläheinen, rehellinen ja suoraselkäinen :) Suosittelen!

Asunnon myyjä

Marjo on loistava ammattilainen, ei ainoastaan ammattilainen vaan ihana nainen vahvalla tunneälyllä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Marjo Tommila
Marjo Tommila, Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu