kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Marjo Tommilakiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Marjo Tommila

100% asiakkaista suosittelee

Marjo Tommila

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu

marjo.tommila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 233 3731Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät

Myydyt kohteet

70

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 70 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Olen ahkera, iloinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja positiivinen elämänasenteeni on vahvuuteni joka on kantanut elämässäni pitkälle. Nykyisin asiakkaani pääsääntöisesti ovat vanhoja tyytyväisiä asiakkaitani, jotka palaavat asuntoasioissa luokseni tai heidän minua suosittelemiaan tuttaviaan. Vuodesta 2006 olen Kiinteistömaailmassa toiminut ja erittäin hyvin työssäni menestynyt. Vuosina 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 ja 2023 minut on palkittu Kiinteistömaailman Huippumyyjänä. Palvelen sinua ja perhettäsi luottamuksella kaikissa asunnon vaihtoon tai hankintaan liittyvissä asioissa. Kiitos kun tutustuit minuun välittäjäsivumme kautta, ota rohkeasti yhteyttä. Minä Välitän.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Marjo on Lahden paras kiinteistövälittäjä. Hän on ammattitaitoinen mutta samalla niin ihmisläheinen ja huolehtivainen. Asuntokaupassa on omat kiemuransa joita ei välttämättä aina tiedä mutta ei sun tarvii tietääkkään kun Marjo tietää. Hän kyllä huolehtii ja ohjeistaa sinua. Voin lämpimästi suositella! Kiitos Marjo kaupoista!

Asunnon myyjä

Vaikka olimme sopineet kiinteän palkkion, Marjo jatkoi hinnan saamiseksi ylemmäs. Ei luovuttanut, vaikka palkkio ei kasvanut ensimmäisistä tarjouksista lähtien. Näin tekee asialleen omistautunut välittäjä. Ihana ihminen!!

Asunnon myyjä

Kiitän saamastani erinomaisesta palvelusta! Kaikinpuolin luotettavaa ja erinomaista toimintaa. Myös toteutunut kauppahinta ylitti odotukset. Tästä kiitos ammattitatitoiselle välittäjälle! Parannettavaa on vaikea keksiä. Oli hienoa kun tiesi asian olevan osaavissa käsissä.

Asunnon myyjä

Marjon ja Kiinteistömaailman ammattitaito oli tiedossa välittäjää valitessani. Marjo on ihmisläheinen, rehellinen ja suoraselkäinen :) Suosittelen!

Asunnon myyjä

Marjo on loistava ammattilainen, ei ainoastaan ammattilainen vaan ihana nainen vahvalla tunneälyllä.

Asunnon ostaja

Välittäjä teki töitä ihmiseltä ihmiselle, kauppa tuntui henkilökohtaiselta ja koin tulleeni huomioiduksi. Kauppatilanne oli jännittävä sillä olin ensiasunnonostaja. Marjo sai purettua jännitystä ja teki olemuksellaan tilanteesta rennomman- selkeää asinantutijuutta kauppatilanteessa. Koin että asiaani hoidetaan.

Asunnon myyjä

Olen myynyt asuntoja useamman alan toimivan kanssa. Täytyy sanoa, että nyt oli ensimmäinen välittäjä, josta jäi tunne" hei se välittää tosissaan

Asunnon myyjä

Hei. Näiden kauppojen suhteen ei välittäjä olisi voinut toimia paremmin, täys 10

Asunnon myyjä

Tahdon kiittää Marjoa koska koin että hän hoiti asuntoni myynnin todella rautaisella ammattitaidolla.Hän on kyllä alan ammattilainen parhaasta päästä.Alusta alkaen luotin hänen ammattitaitoonsa ja rehellisyyteensä,uskottavuutensa.Kiitos vielä,Marjo hyvin hoidetusta kaupasta!Voin kyllä suositella häntä toisillekin jotka ovat myymässä asuntoaan

Asunnon ostaja

Jo ensikosketuksesta tuli vastaviesti sähköpostiin joka antoi ammattimaisen kuvan. Marjo välittäjänä oli hurmaavan ammattitaitoinen ja hänen kanssaan asiat sujuivat hyvin. Yhteydenpito myyjä/välittäjä/ostaja toimi harmoonisesti. Kaupat tuli ja kiva yllätys vielä kaupan jälkeen oli mukava. Marjo hoiti asiat todella hyvin ja loistavasti :)

Asunnon myyjä

Nopeaa toimintaa ja tarkkaa tiedottamista asuntokaupan etenemisestä.

Asunnon ostaja

Välittäjä piti kyllä todella hyvin ajantasalla. Auttoi enemmän kuin olisimme voineet kuvitellakaan. Tuli tunne, että välittäjä on meitä varten ja häneltä voimme kysyä mitä vain. Iso Kiitos huolenpidosta ensimmäisen oman kodin ostamisessa. Meiltä olisi varmasti jäänyt rahoitus saamatta ilman välittäjän apua.

Asunnon ostaja

Todella ammattimaista palvelua Marjolta. Vastaukset tulivat viipymättä, hämmästyttävän nopeasti jopa. Palvelusta annan täyden kympin ja plussat päälle.

Asunnon ostaja

Kaikki toimi niin hyvin kuin mahdollista. Loistava palvelu, pidin välittäjän tavasta toimia.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Marjo Tommila
Marjo Tommila, Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu