Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, englanti

Toteutetaan asuntokauppasi yhdessä! Minusta saat luotettavan, asialleen omistautuneen, ammattitaitoisen , energisen ja positiivisella asenteella varustetun kiinteistönvälitysalan ammattilaisen hoitamaan kotisi myyntiä huippuunsa viritetyllä asiakaspalveluasenteella! Kiinnostus jatkuvasti muuttuvaa asuntomarkkinaa kohtaan, sekä jatkuva halu kehittyä ovat peruspilareita, joilla tämä LKV-tutkinnon omaava kiinteistönvälittäjä suuntaa kohti asetettuja tavoitteita kotisi myynti- tai ostoprosessissa. Kanssani saat Kiinteistömaailman työkalut sekä mainonnan tukemaan asuntosi myyntiä. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin kerron sinulle miten voin olla avuksi juuri sinun kodinvaihtoprojektissasi! Asiakkaista 100% suosittelee minua ! Valtakunnallisesti vahvin ja paikallisesti paras!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Haluan vilpittömästi kiittää Kirsin panosta ja rohkeutta omakotitaloni myynnissä.Pitkäjänteisyys,selkeä päämäärä;talo on myyty! Kiitokset vielä Kirsille; teet onnellisia ihmisiä ja luot haaveista totta!

Asunnon myyjä

Erinomaista, asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua.Isot kiitokset Kirsille!

Asunnon myyjä

Kirsi hoiti kaikki asiat hienosti!

Asunnon myyjä

Asioin Kirsi Kyllösen kanssa; erittäin ammattitaitoinen ja positiivinen.Asunnossamme asustaa myös kaksi kissaa joiden siirtäminen pois esittelyiden ajaksi on vähintäänkin hankalaa, oli miellyttävää kuulla ettei niitä tarvitsisi rasittaa siirroilla vaan saisivat jäädä kotiin esittelyiden ajaksi ja välittäjä katsoisi niiden perään. Hienoa palvelua!

Asunnon ostaja

Kirsi huomioi minut ensiasunnonostajana; kertoi kaupanteon etenemisestä, hoiti asiat lyhyellä aikataululla todella hyvin, sopi kaupantekopäivän pankin kanssa ja varmisti että pääsen paikalle. Todella ihana ja ystävällinen välittäjä!

Asunnon myyjä

Kirsi on työssään enemmän kuin huippu! Hänellä oli selkeä ymmärrys asunnon arvosta ja osasi perustella sen hyvin. Koko myynnin ajan Kirsi piti minut selkeästi selvillä missä mennään. En voi kuin ihailla sitä ammattiataitoa ja fiilistä, millä Kirsi tekee työnsä! Upea ammattilainen ja huipputyyppi!

Asunnon myyjä

Kokemus Kirsi kanssa oli mukava ja vaivaton. Pelkkiä ruusuja tästä asiakaskokemuksesta, ei risuja. Aioin ehdottomasti suositella Kirsiä, jos minulta kysellään välittäjistä. Hommat hoituivat ammattimaisella varmuudella, fiiliksen ollessa kuitenkin mukava ja välitön.

Asunnon myyjä

Luotettava ja asiantunteva välittäjä, joka otti asiamme hoitaakseen ja omistautui sille. Kirsi oli tehokas ja nopea, mutta huolellinen. Tuli turvallinen olo, kun hän neuvoi, miten toimia missäkin käänteessä. Kaikki sujui paremmin kuin osasimme toivoa.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin. Välittäjä Kirsi Kyllönen oli aivan ihana. Hänelle iso kiitos, kun asiat hoituivat niin nopeasti.

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajana sain kaiken tarvittavan tiedon ja erinomaista palvelua.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui oikein hyvin, vaikka korona uhkasi tehdä mutkia matkaan. Ostoprosessi käynnistyi yksinomaan välittäjän aktiivisuuden ansiosta!

Asunnon myyjä

Kerroin Kirsille kaupanteon jälkeen, että hän on kyllä ammatissa, joka hänelle sopii ja jonka hän osaa.

Asunnon ostaja

Kokonaisuudessaan hyvä kokemus eli tuli luottavainen olo ja asiakas huomioitiin hyvin. Välittäjä oli koko prosessin ajan tavoitettavissa ja piti asiakkaan ajan tasalla siitä missä mennään.

Asunnon ostaja

Välittäjä huomioi minut ensiasunnonostajana, kertoi kaupanteon etenemisestä hoiti asiat lyhyellä aikataululla todella hyvin, kuten sopi pankin kanssa kauantekopäivän, infosi minua ja varmisti että pääsen paikalle. Todella ihana ja ystävällinen välittäjä.

Asunnon ostaja

Monimutkainen välitysprosessi sujui hyvin siitä huolimatta, että eteen tuli uusia asioita selvitettäväksi mm. kadonnut, mutta sittemmin löytynyt osakekirja sekä koronan vuoksi täysin verkossa tehty kauppa.

Asunnon myyjä

Välittäjä piti miellyttävällä tavalla yhteyttä myyntiprosessin aikana.

Asunnon ostaja

Kaikki asiat sujuivat sovitusti. Välittäjä oli ammattitatoinen, vakuuttava, huomioi asiakkaan toiveet ja kokonaistilanteen sekä piti asiakkaan koko ajan ajantasalla.

Asunnon myyjä

Kirsin ammattitaito on niin vahva, että häneen on helppo luottaa. Ensikertalaisena asuntomyyjänä sain hyviä neuvoja ja ystävällistä kohtelua.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui toivomusteni mukaisesti ja sain nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiini. Tunsin itseni tärkeäksi.

Asunnon myyjä

Kirsi otti huomioon erityispiirteemme asiakkaana ja oli saatavilla tarpeidemme mukaan. Kirsi oli koko prosessin ajan mukana alusta loppuun vastaten kysymyksiimme olivat ne isoja tai ihan pieniä asioita. Yhteydenpito oli helppoa ja Kirsin puolelta omistautunutta asialle. Ei mitään huonoa sanottavaa.

Asunnon ostaja

Kaikki päättyi lopulta hyvin, vaikka välittäjä joutui tekemään aika paljon hommia yllättävien esteiden vuoksi. Hän oli erittäin aktiivinen, tiedotti hyvin kaikista käänteistä ja järjesti myös pankin vaihdon kiitettävästi. Hankkikaa lisää samanlaisia välittäjiä kuin Kirsi on!

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten nopeasti ja sujuvasti asuntoni myynti edistyi ja kuinka pian oikea ostaja löytyi. Kirsin ammattitaito kaikin puolin ylitti odotukseni ja koin, että hän osasi kohdata niin myyjän kuin ostajankin oikealla tavalla. Tiedän jatkossa keneen otan yhteyttä, mikäli tiedossa on asunnon osto tai myynti.

Asunnon myyjä

Välittäjä osasi työnsä ja oli asiantunteva. Kauppa meni kokonaisuutena hyvin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni todella hyvin. Pysyttiin ajantasalla ja kaikki aikataulut piti. Suuret kiitokset. Jatka samaan malliin!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli innostuneen oloinen ja positiivinen ja myös ammattitaitoinen.

Asunnon myyjä

Kirsi on ammattitaitoinen ja välittävä, asialle omistautunut välittäjä. Aina töissä! Ihan Kirsi!

Asunnon myyjä

Kirsi oli välittäjänämme niin uuden asunnon ostossa kuin nykyisen myynnissä. Molempien kohdalla saimme aina riittävästi informaatiota, kaikkiin kysymyksiimme vastattiin, asiat hoidettiin erinomaisesti ja täysin aikataulussa. Jatkuvasti pystyi luottamaan siihen, että ammattilaisella on asia hallussa, ja että hänellä on intressimme mielessä ( myös silloin kun olimme asunnon ostajia!). Oman kiireisen arjen keskellä pystyi 100% luottamaan siihen, että kaikki tulee hoidettua hyvin. Kyseessä oli itselläni 3. ja 4. asunto/talokauppa, enkä ole koskaan saanut näin hyvää palvelua! Rehellisesti en keksi mitään, mitä välittäjä oli voinut tehdä paremmin. Kaikki meni täydellisesti!

Asunnon myyjä

Asiat hoitui hyvin ja hyvässä aikataulussa. Selkeät ohjeet miten edetä myynnissä. Ystävällinen ja luonnollinen vuorovaikutus!

Asunnon myyjä

Välittäjä vastasi kyselyihin nopeasti ja hoiti kaupan erittäin hyvin!

Asunnon myyjä

Kirsi Kyllönen teki sen mitä piti ja teki sen hyvin. Sanoin hänelle itselleen, että toiset puhuu ja toiset toimii. Kirsin kohdalla ei tule mitään mieleen mitä hän olsi voinut tehdä paremmin. Hän oli HYVÄ!

Asunnon myyjä

Kirsi oli loistava välittäjä. Yhteinen sävel löytyi ensitapaamisella!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui tosi hyvin ja välittäjä oli hyvin asiallinen, asiat osaava ja myös rehellisen tuntuinen eikä liian päällekäyvä. Miellyttävän tuntuinen ihminen ihan kaikkiaan muutenkin. Kaikki hoitui kuin Strömsössä eli täydellisesti!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV Kirsi Kyllönen
Kirsi Kyllönen, Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu