kiinteistönvälittäjä, LKV Kirsi Kyllönenkiinteistönvälittäjä, LKV Kirsi Kyllönen

100% asiakkaista suosittelee

Kirsi Kyllönen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu

kirsi.kyllonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 5007282Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Toteutetaan asuntokauppasi yhdessä! Minusta saat luotettavan, asialleen omistautuneen, energisen ammattilaisen hoitamaan kotisi myyntiä. Kiinnostus alaa kohtaan sekä jatkuva halu kehittyä ohjaavat tätä LKV-tutkinnon suorittanutta kiinteistönvälittäjää pääsemään asetettuihin tavoitteisiin kotisi myynnin, oston tai vuokrauksen kanssa. Kanssani saat Kiinteistömaailman työkalut sekä mainonnan tukemaan asuntosi myyntiä. Kutsu minut Kotikäynnille;toteutetaan yhdessä sinun asuntounelmasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Haluan vilpittömästi kiittää Kirsin panosta ja rohkeutta omakotitaloni myynnissä.Pitkäjänteisyys,selkeä päämäärä;talo on myyty!Kiitokset vielä Kirsille; teet onnellisia ihmisiä ja luot haaveista totta!

Asunnon myyjä

Erinomaista, asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua.Isot kiitokset Kirsille!

Asunnon myyjä

Kirsi hoiti kaikki asiat hienosti!

Asunnon myyjä

Asioin Kirsi Kyllösen kanssa; erittäin ammattitaitoinen ja positiivinen.Asunnossamme asustaa myös kaksi kissaa joiden siirtäminen pois esittelyiden ajaksi on vähintäänkin hankalaa, oli miellyttävää kuulla ettei niitä tarvitsisi rasittaa siirroilla vaan saisivat jäädä kotiin esittelyiden ajaksi ja välittäjä katsoisi niiden perään. Hienoa palvelua!

Asunnon ostaja

Kirsi huomioi minut ensiasunnonostajana; kertoi kaupanteon etenemisestä, hoiti asiat lyhyellä aikataululla todella hyvin, sopi kaupantekopäivän pankin kanssa ja varmisti että pääsen paikalle. Todella ihana ja ystävällinen välittäjä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Kirsi Kyllönen
Kirsi Kyllönen, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu