kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jarkko Lehtokiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jarkko Lehto

100% asiakkaista suosittelee

Jarkko Lehto

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu

jarkko.lehto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 350 5414Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Perheasunnot

Moi kaikille! Kun haluat rehtiä ja asiallista ammattilaista avuksi asuntoasioihin, niin ota ihmeessä yhteyttä ja laitetaan sinunkin asiat kuntoon. Olen 55-vuotias laillistettu kiinteistönvälittäjä, alalla ollut noin 10 vuotta. Vapaa-aika menee pienen Yorkshairin terrierin kanssa ja erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa:) Tykkään alasta ja siitä vaihtelusta mitä tämä tuo tullessaan, eli tehdään yhdessä hyvää työtä ja kaikki voittaa:)

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Jarkko gave us professional advice on subjects of home purchasing what we needed to know. We have desided to rent instead of buy this time, but we will certainly contact Jarkko when we want to buy new home. Jarkko gave us important information to help us understand the market our house in Lahti. In general, it would be a good service to hire professional agent to help buyer to serch and make good decisions, even if the property is not handled by their agency. I think that kind service is already available in USA. -Rochelle-

Asunnon ostaja

Loistava tilannetaju. -Asiakas-

Asunnon myyjä

Koko ”projekti” sujui valtavan hyvin, vaikka sitä aloiteltiinkin jo 2019, mutta omat syyni eli vaikeat sairaudet lähipiirissä, venyttivät asiaa. Mutta kun vauhtiin päästiin 2021 syyskuun lopulla, ei kauan nokka tuhissut, ja koko ajan sain välittäjältäni asiantuntevia neuvoja ja lisätietoja. Koin, että homma on hyvissä käsissä ja sain niin hyvää, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua ja mukavaan leppoisaan tyyliin, että en parempaa osaa toivoa!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jarkko Lehto
Jarkko Lehto, Kiinteistömaailma Lahti Aleksanterinkatu