31831h-4hLehtoniementie 133, Kuopio, 70840

Asunto Oy Kuopion Suvilehto

138 570 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kuopion Suvilehto Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY KUOPION SUVILEHTO

Asunto Oy Kuopion Suvilehto nousee keskelle suosittua asuinaluetta, metsän kupeeseen ja aivan Kallaveden läheisyyteen. Kauppa, koulu ja päiväkoti, uimaranta ja venesatama - kaikki kilometrin säteellä. Kuopion keskustaan matkaa kuuluisaa Saaristokatua pitkin n. 6 kilometriä.

Tämä huoleton asumismuoto sopii vaikkapa omakotitalosta luopumista suunnitteleville. Selkeät pohjaratkaisut on suunniteltu toimimaan arjessa. Ennakkomarkkinoinnin aikana ehdit myös itse vaikuttaa pohjiin.

Kotien suunnittelussa on otettu huomioon säilytystilojen riittävyys ja helppohoitoisuus. Osa kolmioista ja neliöistä on varustettu perhe-elämää helpottavalla erillisellä wc:llä. Lasitettu parveke antaa ympärivuotista lisätilaa ja tuo kodin lähemmäs ympäröivää luontoa.

Seesteinen ja skandinaavinen värimaailma mahdollistaa omien sisustusunelmien toteuttamisen. Voit myös valita mieleisesi pintamateriaalit ja tehdä kodista omiin tarpeisiisi täydellisesti sopivan. Mitä aiemmassa vaiheessa varaat oman kotisi, sitä enemmän pääset vaikuttamaan materiaalivalintoihin.

Arvioitu valmistuminen 10/2024.

Lisätietoja: Noora Ronkanen, puh. 044 279 8941 /noora.ronkanen@km.fi

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.