kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sami Leppänenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sami Leppänen

96% asiakkaista suosittelee

Sami Leppänen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Kuopio Torikartano

sami.leppanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 2798913Soita minulle

Erityisosaaminen

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hei! Olen tehokas ja motivoitunut myyntialan-ammattilainen, joka hoitaa tehtävänsä aina kunnialla maaliin! Palvelen sinua aidosti ja suurella sydämellä, osana Kiinteistömaailma Torikartanon vahvaa tiimiä. Oli asiasi sitten suuri tai pieni, ethän epäröi ottaa yhteyttä. Tehdään yhdessä asuntohaaveistasi totta! Terveisin Välittäjäsi Sami Leppänen

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sami oli aivan loistava. Tapasimme hänet muutamassa asuntonäytössä ja sillä perusteella pyysimme hänet oman talomme välittäjäksi ja vielä oman talomme ostajillekin.

Asunnon myyjä

Oli tosi hyvä paketti.

Asunnon myyjä

Myönteisiä kokemuksia Samista voin todeta, jotta hän on ystävällinen, asiallinen, lähestyy asiakasta ryhdikkäästi, avoimesti ja rohkeasti myönteisellä mielellä. Ei ole "liian" dynaaminen, ja asiakasta "ohjaileva". On täsmällinen aikataulussa. On huoliteltu ja siisti pukeutumisessa sekä myös muuten ulkomuodon siisteydessä. Rauhallinen, mutta kuitenkin topakka asian/ asioiden hoidossa, jotka koskivat esimerkiksi tekemiäni kysymyksiä kohteesta tai suoritettavia tiedoksiantoja. Antaa siten luotettavan kuvan itsestään työssä sekä siten myös edustamastaan yrityksestä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sami Leppänen
Sami Leppänen, Kiinteistömaailma Kuopio Torikartano