Yrittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Dias asiantuntija Katja HyvärinenYrittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Dias asiantuntija Katja Hyvärinen

100% asiakkaista suosittelee

Katja Hyvärinen

Yrittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Dias asiantuntija

Kiinteistömaailma Kuopio Torikartano

katja.hyvarinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0442798915Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

43

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 43 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kodin ostaminen ja myyminen on yksi elämän suurimpia päätöksiä, joihin liittyy suuria tunteita. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja ainutlaatuinen. Olen luotettava, energinen ja omaan hyvät neuvottelu- sekä vuorovaikutustaidot. Asunnon osto ja myynti on kanssani tehokasta sekä ihmisläheistä. Toimin Kiinteistömaailma Torikartanossa toisena yrittäjänä. Meillä on osaava, vankan kokemuksen kiinteistönvälitysalalla omaava nuorekas työporukka, jolla hoituu asuntojen ja kiinteistöjen kaupat sujuvasti ja nopeasti. Ota yhteyttä jo tänään niin autan Sinua luotettavasti asuntoasioissasi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitoksia asuntomme nopeasta myynnistä ja asioiden hoitamisen vaivattomuudesta.

Asunnon ostaja

Välittäjä selvitti meille ostajakandidaateille kaikki mieltämme askarruttaneet asiat nopealla aikataululla, huolimatta siitä, ettei osa asioista ollut kovin helposti selvitettävissä.

Asunnon ostaja

Katja palveli kokoa prosessin ajan asiantuntevasti ja ystävällisesti. Jouduin pyytämään dokumenttteja useampaa kertaa, koska en ollut tallentanut niitä määrätyssä ajassa. Sain kaikki aina ajallaan. Voisin suositalla Katjaa ystävilleni.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Dias asiantuntija Katja Hyvärinen
Katja Hyvärinen, Kiinteistömaailma Kuopio Torikartano