Kielitaito

suomi, englanti

Tervetuloa tutustumaan! Olen tehnyt menestyksekästä työtä kiinteistönvälitysalalla jo vuodesta 2005 lähtien. Taustallani on vankka rakennustekninen osaaminen, mikä antaa minulle merkittävän edun arviointi- ja välitystyössä. Kuopioon muutin 35 vuotta sitten, ja alueen vahva tuntemukseni yhdistettynä erikoisosaamiseeni tekee minusta luotettavan kumppanin kaikissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä asioissa. Jokainen toimeksianto on minulle tärkeä ja hallinnassa, ja olen menestyksellä hoitanut vaativimpiakin kohteita. Omien sanojeni mukaan: "Ei ole tullut vastaan kohdetta, jota en osaisi myydä." Luonteenpiirteeni heijastavat empatiaa ja helposti lähestyttävyyttä. Osaan kuunnella toiveitasi ja olen valmis olemaan tukenasi ja auttamassa elämäsi suurimmassa hankinnassa. Vapaa-aikaani vietän mieluiten jääkiekon sekä golfin parissa ja koirani Murun kanssa touhutessa. Jos etsit välittäjää, joka yhdistää vahvan ammattitaidon ja erinomaisen aluetuntemuksen, niin ota rohkeasti yhteyttä! Service in English.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mukavaa oli kun pidettiin ajan tasalla mitä tapahtuu ja tietysti kun asunto myytiin niin se oli pääasia. Kiinteistömaailma on todella hyvä ja luotettava

Asunnon ostaja

Välittäjä oli nopea ja ystävällinen, ja kaupat sujuivat Kiinteistömaailman puolelta jouhevasti.

Asunnon myyjä

Kotikäynti sujui erittäin hyvin ja miellyttävästi. Välittäjillä oli aikaa perehtyä huolellisesti kotiimme. Siitä jäi erityisen hyvä mieli.

Asunnon ostaja

Ostajana olin ajantasalla tapahtumista koko ajan. Sovitut asiat pitivät paikkansa. Välittäjä, joka myy asuntoa asiallisesti mutta kiinnostuneesti. Kaikki sujui vaivatta ja ongelmitta (kokemuksia myös toisenlaisia aiemmin asuntokaupoista). Kiitos Timo!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, RI Timo Rantanen
Timo Rantanen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu