kiinteistönvälittäjä, LKV Soili Lumilampikiinteistönvälittäjä, LKV Soili Lumilampi

96% asiakkaista suosittelee

Soili Lumilampi

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

soili.lumilampi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 279 8936Soita minulle

Erityisosaaminen

Myydyt kohteet

56

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 56 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Oman kodin ostaminen on ihmiselle suurin ja tärkein hankinta. Vankalla kokemuksella, aktiivisuudella, aidolla innolla ja ilolla teen kiinteistönvälittäjän työtäni ja se takaa asiakkailleni onnistuneet asuntokaupat. Ota yhteyttä, tehdään hyvät asuntokaupat!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Vapaa, rento, välitön, hyvä ja lämmin tunnelma. Ei tarvinnut jännittää välittäjiä tavattaessa. Kaupanteko hetkellä oli turha kiire poissa ja mikä tärkeintä ostajat ja myyjä saivat erinomaiset kahvit paakelsin kera.

Asunnon myyjä

Laitoin eräänä myöhäisenä iltana Soilille spostia.Yllätyin kyllä,kun hetken päästä tuli soitto ""jotta olet asuntoa kauppaamssa"". Seuraavana ehtoona oltiinkin jo pöydän ääressä keskustelemassa asioista ja niiden kulusta.3 tuntia siinä meni,mutta jäi hieno mieli kyl kaikkineen. Pitkää päivää tuntui tekevän,mutta siitäpä sitten kiitos. Huusholli myyty kahdessa viikossa! Lumilampi ansaitsee kyllä ehdottomasti suosituksia eteenpäin !

Asunnon ostaja

Huumorintajuinen, pirteä välittäjä. Myyjän kanssa hieman ongelmia, toi negatiivisuutta yleisesti koko kaupantekoon mutta Soili tsemppasi projektin läpi. Tasapuolinen niin myyjää kuin ostajaa kohtaan. Ehdoton plussa että hinnoista voidaan puhua suoraan!

Asunnon myyjä

Hinta ei ollut aivan tyydyttävä, mutta sehän on enemmän kiinni ostajasta (ja markkinatilanteesta) kuin välittäjästä. Soili on jämäkkä, mahtava ja asiantunteva tyyppi :)

Asunnon myyjä

Asiantunteva välittäjä, joka ottautui asialle. Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Soili Lumilampi
Soili Lumilampi, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu