Soili Lumilampi
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV Soili Lumilampimyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV Soili Lumilampi

88% asiakkaista suosittelee

Soili Lumilampi

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

soili.lumilampi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 279 8936Soita minulle

Erityisosaaminen

Myydyt kohteet

50

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 50 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Jokainen työpäiväni on erilainen. Tapaan uusia ihmisiä päivittäin heidän elämänsä suurimpien asioiden ja päätösten äärellä. Kotiin liittyy paljon tunteita syntymästä kuolemaan. Elämämme eri tilanteet ovat käsissämme. Kuunteleminen, asiantuntijuus ja ratkaisun löytäminen ovat tärkeimpiä tehtäviä työni onnistumiselle. Tärkeintä on aistia ja olla herkkä niille signaaleille mitä asiakas todella tarvitsee uuden kodin ostamisessa tai myynnissä. Iloisuus ja huumorintaju ovat hyvä lisä uutteralle ja sinnikkäälle luonteelleni. Kun tarvitset ammattilaisen avuksesi, soita minulle!

Yksilöllisesti suunniteltu, lapsiperheen tarpeita huomioiden paikallaan rakennettu porrastettu yksitasoinen talo. Talon sijainti on rauhallinen päättyvän kadun päässä. Koulu, päiväkoti ja kauppa sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Upeat valaistut ulkoilumaastot, lähimetsät ja ranta sekä uimapaikka ihan lähellä. 

Katso lisätietoa

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Vapaa, rento, välitön, hyvä ja lämmin tunnelma. Ei tarvinnut jännittää välittäjiä tavattaessa. Kaupanteko hetkellä oli turha kiire poissa ja mikä tärkeintä ostajat ja myyjä saivat erinomaiset kahvit paakelsin kera.

Asunnon myyjä

Laitoin eräänä myöhäisenä iltana Soilille spostia.Yllätyin kyllä,kun hetken päästä tuli soitto "jotta olet asuntoa kauppaamassa". Seuraavana ehtoona oltiinkin jo pöydän ääressä keskustelemassa asioista ja niiden kulusta. 3 tuntia siinä meni, mutta jäi hieno mieli kyl kaikkineen. Pitkää päivää tuntui tekevän, mutta siitäpä sitten kiitos. Huusholli myyty kahdessa viikossa! Lumilampi ansaitsee kyllä ehdottomasti suosituksia eteenpäin!

Asunnon ostaja

Huumorintajuinen, pirteä välittäjä. Myyjän kanssa hieman ongelmia, toi negatiivisuutta yleisesti koko kaupantekoon mutta Soili tsemppasi projektin läpi. Tasapuolinen niin myyjää kuin ostajaa kohtaan. Ehdoton plussa että hinnoista voidaan puhua suoraan!

Asunnon myyjä

Hinta ei ollut aivan tyydyttävä, mutta sehän on enemmän kiinni ostajasta (ja markkinatilanteesta) kuin välittäjästä. Soili on jämäkkä, mahtava ja asiantunteva tyyppi :)

Asunnon myyjä

Asiantunteva välittäjä, joka ottautui asialle. Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV Soili Lumilampi
Soili Lumilampi, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu