Noora Ronkanen
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 279 8941Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Toimin toisena yrittäjänä Puijonkadun asuntomyymälässä. Parasta työssäni on se, etteivät työpäiväni ole koskaan samanlaisia. Saan heittää harteilleni valokuvaajan, välittäjän tai yrittäjän viitan - mitä tilanne sitten vaatikaan. Olen iloinen ja sinnikäs tiimipelaaja, luotan tiimin voimaan ja kaikkien tiimiläisten vahvuuksien hyödyntämiseen. Nautin asiakaskohtaamisista ja siitä, että saan auttaa asiakkaita toteuttamaan asuntounelmiaan. Olen kotoisin Kuopiosta, joten toiminta-alueemme on minulle erittäin tuttu. Vapaa-aikani vietän lasteni kanssa ja urheillen. Harrastuksiini kuuluvat golf, triathlon, hiihto ja laskettelu. Minä ja henkilökuntamme palvelemme sinua positiivisella asenteella ja ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan minuun ja meidän tehotiimiin!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki onnistui erittäin joustavasti ja helposti! Välittäjällä mukavan rento, mutta asiallinen ote ja kaikki asiat edennyt tehokkaasti eteenpäin. Vielä kun olen myymässä etänä ja kokemusta ei hirveästi ole, niin vaivattomuus ollut iso plussa. Kiitokset.

Asunnon ostaja

Nopea reagointi tilanteissa ja hyvä kommunikointi ja yhteydenpito.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui ystävällisesti ja asiantuntevasti. Sain mielestäni luotettavaa palvelua, kiitos siitä.

Asunnon myyjä

Palvelu ihan erinomaista. Homma sujui niin vaivattomasti, ettei tarvinnut paljon itse asiaa murehtia. Isot Kiitokset!

Asunnon myyjä

No en kyllä keksi mitään, riitti kun totteli välittäjän ohjeita ja ammattilainen hoiti loput. Esite ja kuvat oli hyvät. Omat sivut myyjälle mukava lisä, josta pystyi seuraamaan myyntiä.

Asunnon myyjä

Ammattimaista toimintaa, kaikki tehtiin hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä Noora Ronkanen
Noora Ronkanen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu