Noora Ronkanen
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 279 8941Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

48

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 48 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olitpa sitten myymässä asuntoa tai etsimässä uutta kotia, voit luottaa siihen, että me teemme kaikkemme auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Minä ja ammattitaitoinen tiimimme olemme täällä neuvomassa sinua ammattitaidolla ja positiivisella asenteella. Olen asunut suurimman osan elämästäni Kuopiossa, joten toiminta-alueemme on minulle erittäin tuttu. Myös Tahkon alue on tullut tutuksi muutaman viime vuoden aikana. Työssäni arvostan erityisesti sitä, että jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa uusia haasteita. Minulle on kunnia heittää harteilleni välittäjän sekä yrittäjän superviitta, ja olen aina valmis vastaamaan tilanteen vaatimuksiin. Työskentelen huolellisesti ja tehokkaasti, mikä heijastuu kaikkeen tekemiseeni. Asiakaskohtaamiset tuovat iloa päiviini, ja nautin siitä, kun voin auttaa asiakkaita löytämään unelmiensa kodin tai myymään nykyisen asuntonsa parhaalla mahdollisella tavalla. Olen iloinen ja sinnikäs tiimipelaaja, joka luottaa vahvasti tiimin voimaan. Uskon, että jokaisella meistä on omat vahvuutensa, ja hyödynnämme niitä yhdessä saavuttaaksemme parhaat tulokset. Työssäni korostuu positiivinen asenne. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa sekä urheillen. Harrastuksiini kuuluvat golf, triathlon, hiihto ja laskettelu, jotka pitävät mieleni energisenä myös työpäivien ulkopuolella. Yhdessä teemme asunnonvaihdostasi sujuvan ja onnistuneen kokemuksen – Ota yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki onnistui erittäin joustavasti ja helposti! Välittäjällä mukavan rento, mutta asiallinen ote ja kaikki asiat edennyt tehokkaasti eteenpäin. Vielä kun olen myymässä etänä ja kokemusta ei hirveästi ole, niin vaivattomuus ollut iso plussa. Kiitokset.

Asunnon myyjä

Noora on ihan ihana ihminen ja hyvin omistautunut työlle. En keksi mitään, mitä.olisi paremmin voinut tehdä. Tapaaminen oli hyvin aito. Kaikki meni hyvin ja helposti. Suosittelen lämpimästi.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui ystävällisesti ja asiantuntevasti. Sain mielestäni luotettavaa palvelua, kiitos siitä. Ammattimaista toimintaa. Homma oli Nooralla hanskassa!

Asunnon myyjä

Palvelu ihan erinomaista. Homma sujui niin vaivattomasti, ettei tarvinnut paljon itse asiaa murehtia. Isot Kiitokset!

Asunnon myyjä

No en kyllä keksi mitään, riitti kun totteli välittäjän ohjeita ja ammattilainen hoiti loput. Esite ja kuvat oli hyvät. Omat sivut myyjälle mukava lisä, josta pystyi seuraamaan myyntiä.

Asunnon ostaja

Koko prosessi asunnon yksityisnäytön sopimisesta aina avainten luovutukseen saakka sujui ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti.

Asunnon myyjä

Asiat tehtiin kuten sovittiin. Yhteyttä pidettiin ja viesteihin vastattiin nopeasti. Kaikki toimii hyvin, en osaa sanoa mitään mikä olisi voinut olla paremmin. Ystävällinen ja ihmisläheinen välittäjä ❤️

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä Noora Ronkanen
Noora Ronkanen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu