Minna Antikainen
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Antikainenkiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Antikainen

96% asiakkaista suosittelee

Minna Antikainen

kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

minna.antikainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 279 8934Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

47

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 47 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hei, olen Minna Antikainen ja olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2005 alkaen, jolloin aloitin urani myyntineuvottelijana. Vuosien varrella kokemusta on karttunut niin alan tutkintojen myötä (KiAT, LKV), kuin myös yrittäjän roolissa Siilinjärven Kiinteistömaailmassa, jonka ansiosta Siilinjärven aluetuntemus kuuluu vahvuuksiini Kuopion kaupungin alueen lisäksi. Kävin välillä kokeilemassa siipiäni kilpailijalla ja palasin tuttuun vihreään leiriin. Työssäni antoisinta on saada auttaa asiakkaitani yhdessä elämän suurimmista päätöksistä - Kodin vaihdossa. Teen työtäni suurella sydämellä asiakkaitani kuunnellen, savolainen pilke silmäkulmassa. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni, oletpa sitten ostamassa, myymässä tai vasta harkitsemassa - lupaan tehdä parhaani.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin ja vaivatta vaikka ensi asunnon ostajana kaikki olikin uutta ja tuntematonta ja välittäjään sai yhteyden aina kun oli tarvis. Mahtavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Asunnon myynti sujui myyjän kannalta niin vaivattomasti ja helposti kun mahdollista. Kiitos Minna välittömästä, mukavasta sekä sujuvasta palvelusta.

Asunnon myyjä

Minnan asiantuntemus ja positiivisuus oli parasta. Myös valokuvat netissä olivat ratkaisevia.

Asunnon ostaja

Minua miellytti välittäjä Minna Antikaisen ihmisläheinen palvelu ja asiantuntemus. Suuret kiitokset.

Asunnon myyjä

Kokonaisuus toimi loistavasti. Ei mitään moitittavaa. Minnasta välittyi rehellinen ja ystävällinen kuva. Viikottain sähköpostiin tuleva raportti, josta pystyi seuraamaan katsojamääriä oli myös erittäin hyvä ja toimiva malttamattomalle asunnon myyjälle. Asunnosta otetut kuvat oli rehelliset ja kauniit ja video oli selkeyttävä.

Asunnon ostaja

Olemme erittäin tyytyväisiä hänen asiainhoidostaan ja tuli mukava tunne että hän luotti meihin. Asiat hoituivat nopeasti ja suosittelen lämpimästi Kiinteistömaailman palveluksia tuttavilleni. Hyvää jatkoa ja syksyä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Antikainen
Minna Antikainen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu