Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jussi ManninenKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jussi Manninen

100% asiakkaista suosittelee

Jussi Manninen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

jussi.manninen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0442798935Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Maa- ja metsätilat

Jos etsit asiantuntevaa sekä luotettavaa kiinteistönvälittäjää, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet, olen käytettävissäsi. Olen kokenut kiinteistönvälittäjä, joka on tehnyt menestyksekästä työtä alalla jo 11 vuoden ajan. Asiakkaitteni mukaan olen helposti tavoitettavissa. Erityisesti olen saanut kiitosta kärsivällisestä luonteesta sekä "kansan tajuisuudestani". Asiakkaani kuvaavat minua inhimilliseksi ja empaattiseksi välittäjäksi. Ennen välittäjänuraani olen tehnyt pitkän uran pankissa, minkä myötä minulla on vankka talousosaaminen, joka on hyödyksi myös kiinteistönvälitystyössä. Suoritin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon urani alussa, ja asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla vuosi toisensa jälkeen. Erikoisosaamiseni kohdistuu omakotitaloihin kesämökkeihin, ja tunnen näiden kohteiden erityispiirteet hyvin. Olen kiinnostunut työskentelemään niin keskusta-alueella kuin sen ulkopuolellakin, ns. "katuvalojen ulkopuolella". Vapaa-ajallani nautin metsätöistä, mökkeilystä sekä matkustamisesta. Lisäksi raviurheilu on aina ollut suuri mielenkiinnon kohteeni. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä lähteä toteuttamaan unelmiasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Hyvää ja selkeää viestintää! Yhteyden pito välittäjään oli helppoa ja toimivaa - Välittäjä oli asiantunteva ja perusteli asioita hyvin - Miellytttävä persoona ja saimme hyvää asiakaspalvelua - Saimme asiallista tietoa ja pysyimme hyvin mukana myyntiprosessissa. Kiitos paljon, kun kaikki meni erittäin kiitettävästi ja oli ilo olla ammattilaisen kanssa tekemisessä. Jussi oli asiantunteva ja oli tosi kärsivällinen. Olen hänen työskentelyyn enemmän kuin tyytyväinen. Iso Kiitos. Välittäjän ehdotus dronen ottamista kuvaamaan oli mielestäni piste Iin päälle. Suuri kiinnostus myytävää kohdetta kohtaan oli oikeaan osunut valinta.

Asunnon ostaja

Jussi ei aliarvioinut meitä ostajina sekä piti meidät kokoajan ajantasalla, mikä oli mahtava homma. Häneltä pystyi myös kysyä lukuisia askarruttavia asioita eikä tarvinnut pelätä esittävänsä "tyhmiä" kysymyksiä. Jussille hyvät jatkot ja iso kiitos! Välittäjä selitti ja avasi meille asioita mistä emme itse ymmärtäneet mitään. Tuntui turvalliselta hoitaa Jussin avulla kauppoja. Jussilta uskalsi kysyä "tyhmiäkin" kysymyksiä. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaupan etenemistä ja sain häneen tarvittaessa nopeasti yhteyden. Koko talonostoprosessi sujui minusta erittäin hallitusti askel kerrallaan, kun Jussi luotsasi prosessia eteenpäin. Yllätyin siitä, miten välittäjä otti myös meidät ostajat hoteisiinsa, ja meistä tuntui, että hän huolehti yhtä lailla meidän kuin myyjien asioista ja siitä, että homma hoituu mahdollisimman avoimesti ja kaikkien etu huomioiden

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jussi Manninen
Jussi Manninen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu