Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jussi ManninenKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jussi Manninen

100% asiakkaista suosittelee

Jussi Manninen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

jussi.manninen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0442798935Soita minulle

Olen pitkän pankkikokemuksen omaava, ahkera ja innokas Kiinteistömaailmalainen, valmiina auttamaan sinua ja toteuttamaan haaveitasi, olipa sitten kysymyksessä toiveittesi kodin myyminen tai ostaminen. Ota rohkeasti yhteyttä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Hyvää ja selkeää viestintää! Yhteyden pito välittäjään oli helppoa ja toimivaa - Välittäjä oli asiantunteva ja perusteli asioita hyvin - Miellytttävä persoona ja saimme hyvää asiakaspalvelua - Saimme asiallista tietoa ja pysyimme hyvin mukana myyntiprosessissa. Kiitos paljon, kun kaikki meni erittäin kiitettävästi ja oli ilo olla ammattilaisen kanssa tekemisessä. Jussi oli asiantunteva ja oli tosi kärsivällinen. Olen hänen työskentelyyn enemmän kuin tyytyväinen. Iso Kiitos. Välittäjän ehdotus dronen ottamista kuvaamaan oli mielestäni piste Iin päälle. Suuri kiinnostus myytävää kohdetta kohtaan oli oikeaan osunut valinta.

Asunnon ostaja

Jussi ei aliarvioinut meitä ostajina sekä piti meidät kokoajan ajantasalla, mikä oli mahtava homma. Häneltä pystyi myös kysyä lukuisia askarruttavia asioita eikä tarvinnut pelätä esittävänsä "tyhmiä" kysymyksiä. Jussille hyvät jatkot ja iso kiitos! Välittäjä selitti ja avasi meille asioita mistä emme itse ymmärtäneet mitään. Tuntui turvalliselta hoitaa Jussin avulla kauppoja. Jussilta uskalsi kysyä "tyhmiäkin" kysymyksiä. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaupan etenemistä ja sain häneen tarvittaessa nopeasti yhteyden. Koko talonostoprosessi sujui minusta erittäin hallitusti askel kerrallaan, kun Jussi luotsasi prosessia eteenpäin. Yllätyin siitä, miten välittäjä otti myös meidät ostajat hoteisiinsa, ja meistä tuntui, että hän huolehti yhtä lailla meidän kuin myyjien asioista ja siitä, että homma hoituu mahdollisimman avoimesti ja kaikkien etu huomioiden

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jussi Manninen
Jussi Manninen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu