Janita Hottinen
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 279 8933Soita minulle

Kodinvaihto on iso ja tärkeä prosessi, jossa haluan sinua auttaa. Olipa kyseessä asunnon osto tai myynti etsitään yhdessä Sinulle parhaat ratkaisut kodinvaihtoon. Palvelen jokaisen asiakkaani suurella sydämellä ja jokainen asiakas on minulle tärkeä. Kun kaipaat nuorekasta ja aktiivista asuntomyyjää asuntoasioissa Kuopion seudulla, ota minuun yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.

Löydät minut myös Instagramista @janita.hottinen, Facebookista Janita Hottinen Kiinteistömaailma ja LinkedInistä Janita Hottinen

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Palvelualttius oli viimeisen päälle hyvää. Meitä pidettiin ajantasalla jatkuvasti ja asuntokaupat hoidettiin ammattimaisella otteella nopeasti!

Asunnon ostaja

Välittäjän sai helposti kiinni ja asuntokaupat sujuivat mutkitta.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito myyjään oli erittäin toimivaa ja meidät pidettiin ajantasalla tapahtumista. Saimme erittäin hyvää asiakaspalvelua ja välittäjä oli ammattitaitoinen.

Asunnon ostaja

Olin suorastaan hämmästynyt, miten välittäjä hoiti asiaani niin arkena kuin viikonloppuna ja jopa myöhään illalla laadittiin ostotarjousta. Parempaa palvelua en osaisi toivoa!

Asunnon ostaja

Todella ystävällinen palvelu. Olen erittäin tyytyväinen välittäjään.

Asunnon myyjä

Välittäjä kuunteli aidosti toiveitamme ja piti meidät hyvin ajantasalla näytöistä ja myyntiprosessista. Välittäjältä saimme myös asiantuntevaa apua oman asunnon ostoon liittyen.

Asunnon myyjä

Välittäjä teki arvion asunnon arvosta ominaisuuksien perusteella eikä vain toteutuneiden hintojen kautta, kuten kahden kilpailijan välittäjät tekivät. Lisäksi toteutunut kauppahinta oli todella hyvä myyntitilastoihin nähden ja asuntomme myytiin nopeasti.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui ongelmitta ja kaikki hoitui nopeasti ja hyvin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Kiitos hyvin hoidetuista kaupoista.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Janita Hottinen
Janita Hottinen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu