Kielitaito

suomi, englanti

Tervetuloa tutustumaan pitkän linjan kiinteistönvälittäjään, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1998 lähtien. Kokeneena ammattilaisena minulla on vankka ammattitaito ja erityisen vahva tuntemus alueen asuntomarkkinoista. Olen syntyperäinen kuopiolainen, mikä vahvistaa entisestää paikallista osaamistani ja tunnen alueen kuin omat taskuni. Ennen välitysuraani olen työskennellyt monipuolisesti eri tehtävissä, kuten, yleisradiossa, ilmakuvaajana lentokoneessa ja myyntitöissä. Tämä laaja skaala eri työtehtäviä on antanut myös oppeja kiinteistönvälitystyöhön. Lisäksi olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän -tutkinnon vuonna 2002. Ihmisläheinen luonteeni ja vaivaton kommunikointitapani tekevät yhteistyöstäni asiakkaiden kanssa sujuvaa. Olen sitoutunut olemaan asiakkaitteni tukena koko prosessin ajan. Haluan varmistaa, että jokainen asiakkaani saa parhaan mahdollisen kokemuksen asunnon myynnistä tai ostamisesta. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen koti, sijoituskiinteistö tai unelmien talo, olen valmis tarjoamaan asiantuntemustani ja taitojani palvellakseni juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Palvelu oli ihmisläheistä ja asiantuntevaa. Välittäjän kanssa oli helppoa ja vaivatonta asioida.

Asunnon ostaja

Kokenut välittäjä. Osasi myös tukea ostopäätöstä tehtäessä. Sijoitusasunto, jolloin nykyisessä vuokramarkkinassa oikea sijainti tärkeä. Ostajana olin jo valinnut taloyhtiön ja tehnyt ostopäätöksen, mutta välittäjä osasi vielä kerrata sijoittajalle tärkeät valintakriteerit. Ammatillinen kuva.

Asunnon myyjä

Myynti kuvat olivat todella hyvät, myös drone kuvat oli henkeä salpaavia. Tämä oli toinen talo minkä sama välittäjä myi ja molemmat menivät alle viikossa, eli todella tehokasta myyntiä. Tämän talon myynti hintakin ylittyi yli varsinaisen pyynti hinnan eli todella tyytyväinen siihenkin. Tiedän jatkossakin kenelle soittaa jos olen myymässä taloa, kesämökkiä jne.

Asunnon myyjä

Asuntoni myynti onnistui sujuvasti ja nopeasti, välittäjän kanssa oli helppo asioida, tiedon kulku oli sujuvaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Jaakko Eskelinen
Jaakko Eskelinen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu