Kielitaito

suomi, englanti

Olen syntyperäinen kuopiolainen ja toiminut kiinteistönvälittäjänä jo 90-luvulta lähtien. Omaan vankan ammattitaidon ja kokemuksen erilaisten, vaativienkin huoneistojen ja kiinteistöjen myynnistä yksiöistä arvoasuntoihin. Olet sitten myymässä tai ostamassa, panostan kaiken osaamiseni onnistuneen asuntokaupan ja Sinun tyytyväisyytesi eteen. Ota yhteyttä ja toteutetaan suunnitelmasi yhdessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Palvelu oli ihmisläheistä ja asiantuntevaa. Välittäjän kanssa oli helppoa ja vaivatonta asioida.

Asunnon ostaja

Kokenut välittäjä. Osasi myös tukea ostopäätöstä tehtäessä. Sijoitusasunto, jolloin nykyisessä vuokramarkkinassa oikea sijainti tärkeä. Ostajana olin jo valinnut taloyhtiön ja tehnyt ostopäätöksen, mutta välittäjä osasi vielä kerrata sijoittajalle tärkeät valintakriteerit. Ammatillinen kuva.

Asunnon myyjä

Myynti kuvat olivat todella hyvät, myös drone kuvat oli henkeä salpaavia. Tämä oli toinen talo minkä sama välittäjä myi ja molemmat menivät alle viikossa, eli todella tehokasta myyntiä. Tämän talon myynti hintakin ylittyi yli varsinaisen pyynti hinnan eli todella tyytyväinen siihenkin. Tiedän jatkossakin kenelle soittaa jos olen myymässä taloa, kesämökkiä jne.

Asunnon myyjä

Asuntoni myynti onnistui sujuvasti ja nopeasti, välittäjän kanssa oli helppo asioida, tiedon kulku oli sujuvaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Jaakko Eskelinen
Jaakko Eskelinen, Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu