33.573.51h-3hKauppalankatu 4, Kouvola, 45100

As Oy Kouvolan Lasipalatsi

127 300 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Kouvolan LasipalatsiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

AS OY KOUVOLAN LASIPALATSI

Arjen helppoutta ja viihtyisää asumista!

Rakentamispäätös on tehty ja rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa!

Erinomainen sijainti Kouvolan keskustassa, toimivat ja laadukkaat asumisratkaisut sekä kaikki modernin kodin mukavuudet. Niistä on Kouvolan Lasipalatsi tehty.

Kouvolan Lasipalatsin laajennus, ja uudet, upeat kerrostaloasunnot valmistuvat poikkeuksellisen loistavalle paikalle, aivan Kouvolan ydinkeskustaan, monipuolisten palveluiden äärelle.

Leppoisan mutkatonta elämää Kouvolan paraatipaikalla

Kouvola on elinvoimainen ja juuri sopivan kokoinen kaupunki, jossa elämä on sujuvaa ja mutkatonta. Kouvolassa kaikki palvelut ja harrastukset ovat mukavan lähellä ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat toimivan asumisen, jopa ilman omaa autoa. Kouvolan Lasipalatsin asukkaille kaikki arjen peruspalvelut ovatkin helposti saavutettavissa, heti oman kotioven ulkopuolella.

Huolettomasti uuteen kotiin

Kouvolan Lasipalatsiin rakentuu yhteensä 59 laadukasta kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat 33,5 m2 toimivasta yksiöstä aina 73,5 m2 tilavaan kolmen huoneen perheasuntoon. Uudet viihtyisät kodit tarjoavatkin vaihtoehtoja moneen makuun ja elämäntilanteeseen.

Kouvolan Lasipalatsi tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ja huolettomaan tapaan ostaa uusi koti, sillä kohteen kaupat toteutetaan vasta kun kaikki on valmista.

As Oy Kouvolan Lasipalatsi

Yhtiö muodostuu yhdestä yksiportaisesta asuinkerrostalosta, joka rakennetaan olemassa olevan kaksikerroksisen liiketilarakennuksen päälle. Yhtiöön kuuluu kuusi uutta maanpäällistä asuinkerrosta (kerrokset 3-8). Yhtiö käsittää yhteensä 59 asuntoa, joista Kouvolan Asunnot Oy:lle on jo varattu 29 asuntoa!

Jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin varastotila kellarissa. Kellarissa sijaitsevat kohteen ulkoiluvälinevarasto ja jätetilat. Yhtiön piha-alue, leikki- ja oleskelualueineen, sijaitsee 3. kerroksen kattotasanteella. Asunnoista on yhteys porrashuoneen kautta autohalliin.

Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Esite>>

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.