ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen-Lehtinenylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen-Lehtinen

98% asiakkaista suosittelee

Satu Hurmalainen-Lehtinen

ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kouvola

satu.hurmalainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 301 6700Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

40

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 40 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla marraskuusta 2010 lähtien. Olen silloin ensimmäisenä vuonna suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjä- tutkinnon (LKV). Kesällä 06/2020 reilun vuoden jatko-opiskelujeni jälkeen suoritin arvostetun Ylempi kiinteistönvälittäjä-tutkinnon (YKV), joita meitä Suomessa oli sillä hetkellä 464 tutkinnon suorittanutta. Tammikuussa 2024 minut palkittiin Kiinteistömaailman Huippumyyjänä vuodelta 2023. Olin sijalla 17 meidän n. 500:sta välittäjästä. Aikaisempi, monien vuosien työkokemus minulla on pankki- ja ravintola-alalta. Olen rehellinen ja luotettava, tarkka, ahkera ja iloinen työssäni. Olen valmis auttamaan Sinua kaikissa asuntoasioissa, ja myös vapaa-ajanasunnoissa sekä myös kirjallisten lausuntojen ja arviokirjojen laadinnassa, kuten myös kauppakirjojen. Ota minuun yhteyttä, tai tule keskustelemaan kanssani myymäläämme, oma koti on aina yksi tärkeimmistä asioista elämässä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olen katsellut ja ostellut muutamia sijoitusasuntoja Kymenlaakson alueelta ja Sadun palvelu vastasi hyvän kiinteistönvälittäjän odotuksiani ja ylitti yhteydenpidon nopeudella ja laadulla. Sadun toiminta auttoi minua hoitamaan käytännön asiat ja aikataulujen sovittelut joustavasti. 10+

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattilainen ja asunnon arviointi meni niin lähelle toteutuvaa kauppaa. Kun taas kilpailija joka asunnon oli arvioinnut vissiin yläkanttiin niin siitä oltiin todella kaukana. Ainahan voi parantaa asioissa mitä tehdään vaikka en osaa nyt sanoa missä teidän pitäisi. Kaupat tehty ja siitä olen tyytyväinen.

Asunnon myyjä

Sekä ostajat että myyjä puhuivat keskenään, että yleensä kiinteistökaupoissa on aina joku jäänyt kaihertamaan mieltä, ja että tässä tapahtumassa sellaista ei ollut. Satu oli erittäin hyvin valmistellut pohjatietonsa ja hyväntuulisena ohjaili tapahtumia sulavasti, antaen myöskin osapuolten rauhassa puhua keskenään. Ei tätä olisi voinut mallikkaammin hoitaa. (5/2018)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus toimi loistavasti, sekä henkilökohtaisesti että sähköisessä mediassa. Meidän myytävä kohde oli haastava kohde, mutta homma hoitui. (6/2018)

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi täydellisesti. Kukaan ei olisi voinut hoitaa asiaa paremmin. (6/2018)

Asunnon myyjä

Satu piti aktiivisesti yhteyttä, antoi välitietoja ja oli aina ystävällinen ja rento olemukseltaan. Hän saapui näyttöihin hyvissä ajoin ja aina hyvin valmistautuneena.(7/2018)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli hallittua ja sujuvaa. Välittäjä asiansa osaava, ystävällinen, napakka ja ripeästi asioita hoitava. Välittäjä toimi mahtavasti. (08/2018)

Asunnon myyjä

Nettisivut hyvät ja minua palvellut Satu oli motivoitunut ja innostunut työstään, joten asunnonmyyntiprosessi kestosta huolimatta sujui mukavassa ilmapiirissä. (08/2018)

Asunnon myyjä

Kaiken sain mitä pitikin, jopa nekin asiat, joita en ymmärtänyt kysyä. Satu Hurmalainen on erinomainen yhteistyökumppani, mutkaton, iloinen ja kaikki tieto aina ajallaan. (08/2018)

Asunnon ostaja

Ystävällinen asenne ja hymy kantaa pitkälle ja siihen vielä rautainen ammatillisuus. (08/2018)

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä palvelusta, SATU HURMALAISELTA.(09/2018)

Asunnon myyjä

Satu oli täydellinen, mitään ei voisi paremmin tehdä. :) (11/2018)

Asunnon myyjä

Aivan täydellistä palvelua, Satu Hurmalainen! Itse en ymmärrä kiinteistön myymisestä yhtään mitään, Satu vaan jaksoi vääntää rautalangasta ja toistaa asioita niin kauan, että ymmärsin edes hieman. En voisi parempaa toivoa! Ainoa harmillinen asia on, että yhteistyömme päättyi. Mielelläni tekisin yhteistyötä pidempäänkin Satun kanssa. Kaikkea hyvää! (12/2018)

Asunnon ostaja

Palvelu oli hyvää. Esittelijä oli ystävällinen ja mukava,asiantunteva sekä ammattilainen. Kaupat sujui joutuisasti. (02/2019)

Asunnon myyjä

Satun asioiden hoito oli perusteellista ja ammattitaitoista. Kiitos! (03/2019)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mahtavasti. Ei mitään lisättävää eikä pois otettavaa, täyden kympin suoritus! (03/2019)

Asunnon ostaja

Satu oli ystävällinen ja neuvoi kaikissa asioissa ja hoiti kaikki "työt" aina valmiiksi. (04/2019)

Asunnon ostaja

Kanssakäyminen koko prosessin ajan oli sujuvaa ja mielekästä. Välittäjä huomioi hyvin asiakkaan työn aiheuttamat rajoitteet yhteydenpidossa. Satu oli tavoitettavissa aina. (05/2019)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin. Ei mitään valitettavaa.(05/2019)

Asunnon ostaja

Koko prosessi eteni hyvin. Kaikki meni loistavasti (06/2019)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli hyvä. Minusta ei ole parannettavaa. (07/2019)

Asunnon myyjä

Ensimmäinen välittäjä vaihtoi kesken kaiken firmaa ja uusi välittäjä laittoi asioihin kaiken ammattitaidon jolloin saimme asuntontomme myytyä nopealla aikataululla. Todella ammattilainen. Sai myös meiltä toisen asunnon myyntiinsä. (07/2019)

Asunnon ostaja

Kysymyksiimme saimme nopeasti vastaukset ja epäselvät asiat selvisivät nopeasti. Olemme täysin tyytyväisiä saamaamme palveluun.(07/2019)

Asunnon myyjä

Satu hoiti homman tosi hyvin. Mun ei tarvinnut tulla edes käymään Suomessa. Erityisesti arvostan sitä, että kaikki itse kaupantekoon liittyvä säätö (vastikerästit yms turhanpäiväinen silppu) hoidettiin mun puolesta, vaikka en olettanut sen kuuluvan palveluun. Satu luki mua sen verran hyvin, että ilmeisesti arveli (täysin oikein) ettei byrokratia vois kiinnostaa mua yhtään vähempää. Kokonaisarvosana 5/5. "Suosittelisitko Kiinteistömaailmaa ystävillesi ja tuttavillesi?" En osaa sanoa. Mutta Satua suosittelisin. Mä olen ehkä hieman "epätyypillinen asiakas", mutta mun puolesta kaupan (siis välitystoimeksianto) olisi saanut klousata paljon tiukemmin ja aiemmin. Erotuksena Satun eduksi mainittakoon kuitenkin, että vuosien varrella vajaan kymmenen välittäjän kanssa juteltuani Satu oli ainut, joka onnistui klousaamaan mun kanssa minkäänlaisen diilin. (07/2019)

Asunnon ostaja

Kaupat hoidettiin loppun asti hyvin ja sain tarvitsemaani tietoa. Kaikki oli minulle vaivatonta.(08/2019)

Asunnon myyjä

Palvelu niin hyvää, ettei parannettavaa jäänyt.(08/2019)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli asiantunteva ja avulias. Kaikki meni hyvin ja Satu teki ihan hyvää työtä. Kiitos! (08/2019)

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Oli yhteydessä useamman kerran, toimitti sähköpostissa kaikki talon paperit. Tuli hyvä mieli heti ensimmäisellä kohtaamisella.(10/2019)

Asunnon myyjä

En ole myymässä kiinteistöä (kesämökki) ollenkaan. Kysymyksessä oli kiinteistön arvio avioeron ositusta varten. Satu Hurmalainen teki todella hyvää työtä ja vastasi täysin odotuksiamme. 10 = suosittelisin ehdottomasti (10/2019)

Asunnon ostaja

Palvelu oli erittäin hyvää kaikinpuolin. Saimme aina nopeasti vastauksen kysymyksiimme ja informaatio oli kiitettävää. 10+ Saimme myös ekstrapalvelua moneen asiaan. Mökkikauppamme sujui hyvin. Lämpimät Kiitokset vielä Satu Hurmalaiselle! (12/2019)

Asunnon ostaja

Satu Hurmalainen oli erittäin asiantunteva, palveluhaluinen välittäjä. Hän hoiti toivomani asiat välittömästi ja oli aidosti ystävällinen. Hänen hoitaessa tätä kiinteistökauppaa oli hyvä ja turvallinen olo. Suosittelen lämpimästi Satua asiakkaille.(01/2020)

Asunnon ostaja

Välittäjä otti selvää asioista mistä halusimme tietää ja tuntui, että näki paljon vaivaa, jotta saimme tarpeelliset asiat selville.(01/2020)

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen välittäjä hankki kaikki tarvittavat paperit ja huolehti, että kaikki on varmasti hankittu ja hoiti muutkin työt ammattitaidolla. Olen itse tällä hetkellä niin kiireinen, etten olisi kaikkea edes pystynyt hoitamaan itse, joten voin sanoa olevani hyvin kiitollinen välittäjällenne hyvästä työstä. Valitsin välittäjän nimen perusteella, koska sain suosituksen toiselta henkilöltä, jonka talon välittäjä Satu Hurmalainen oli aiemmin myynyt. (01/2020)

Asunnon myyjä

Everything was done well: coordination of actions, house presentation.10 (01/2020)

Asunnon ostaja

Mielestäni koko prosessi meni hyvin. En keksi parannettavaa.(01/2020)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aktiivisesti yhteyksissä, ja toiminnallaan auttoi asiani edistymistä. Nyt olen onnellinen osakkeen omistaja, ja mieheni sanoin, arvosanaksi annettava 10+. Välittäjä on myös välitön, ystävällinen luonteeltaan, hänen kanssaan on helppo jutella. Ei tätä välitystä olisi voinut paremmin tehdä.(02/2020)

Asunnon myyjä

Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Myynti ja kaupanteko onnistuivat hyvin. Kaikki meni hyvin (02/2020)

Asunnon ostaja

Pidin siitä, että välittäjä oli myös ostajan puolella asioissa ja ei tyrkyttänyt asuntoja, joista emme olleet kiinnostuneita. Tarjosi juuri sellaisia joita olimme etsimässä. (02/2020)

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi sujui mielestäni erittäin hyvin. (02/2020)

Asunnon myyjä

Koko perustehtävä eli asunnon myyminen nopeasti etukäteen arvioidulla hinnalla onnistui välittäjän toimesta hyvin. Erityisesti arvostan hänen asiakaslähtöistä lähestymistapaansa: oli helposti lähestyttävä, helposti tavoitettavissa ja piti minut koko ajan ajan tasalla. Suosittelen häntä. Välittäjän toimissa ei parannettavaa (03/2020)

Asunnon ostaja

Yhteydenpito toimi hyvin ja minut pidettiin ajantasalla jatkuvasti. Ensimmäinen Dias-kauppa minulle ja kaikki toimi odotettua paremmin - minun ei tarvinnut kuin odotella seuraavaa vaihetta sähköpostitse. Kaikinpuolin erittäin helppoa ja vaivatonta kaupankäyntiä.Ensimmäisen sijoitusasuntoni osto sujui ongelmitta. Ei parannettavaa!10 (03/2020)

Asunnon ostaja

Koko prosessi tapahtui nopeasti, mikä hyvä asia. Välittäjä huomioi hyvin myös ostajan näkökulmasta asiat. Kaikki toimi hienosti, ei voisi toimia paremmin. 10 (08/2020)

Asunnon ostaja

Toiveet otettiin hyvin huomioon ja sovitut asiat pitivät 10 (08/2020)

Asunnon ostaja

Kaikki hoitui todella hyvin. 10. (09/2020)

Asunnon myyjä

Kaikki meni vaikeassa myynnissä juuri niin kuin pitikin! Loistava suoritus :) 10 (09/2020)

Asunnon myyjä

Satu hoiti myynnin ennätysnopeasti ja palvelu oli aivan loistavaa! Suosittelen häntä ehdottomasti Kouvolan seudulla asuville ystävilleni. 10 (10/2020)

Asunnon myyjä

Viikottainen raportti oli hyvä asia. Satu Hurmalainen on mitä mukavin välittäjä, selvästi omalla alallaan. Tämä ei ollut ensimmäinen eikä ehkä viimeinenkään kerta, kun sain käyttää hänen palveluitaan. 10. (10/2020)

Asunnon myyjä

Kauppa tuli tällä kertaa nopeasti päätökseen.10 (11/2020)

Asunnon myyjä

Yhteistyö ja kärsivällisyys palkitsi meidät.10. (11/2020)

Asunnon myyjä

Ei mitään moitittavaa. Hyvin menee. 10. (11/2020)

Asunnon ostaja

Asiat menivät sovitusti eteenpäin (11/2020)

Asunnon myyjä

Myynti toimi asiallisesti ja yllättävän nopeasti.10. (12/2020)

Asunnon myyjä

Myyntiin liittyvät asiat pystyi sopimaan välittäjän kanssa hyvin, ja sovitut asiat toteutui. 10. (12/2020)

Asunnon myyjä

Satu piti todella hienosti ajan tasalla koko ajan. Äärimmäisen tehokas tyyppi ja ylitti täysin kaikki odotukset asunnon myynnin suhteen. Luotettiin Satun ammattitaitoon, ja hän on todellakin kaiken luottamuksen arvoinen! Ihanan helppoa ja selkeää oli kaikki. Kiitos. 10. (12/2020)

Asunnon ostaja

Välittäjänä toiminut Satu oli aivan mahtava. Erityiskiitos ostajan näkökulmasta ystävällisyydestä ja avoimesta kanssakäymisestä - vastaavaa emme kokeneet asunnon etsintämme aikana minkään muun välitystoimiston suhteen. Lisäksi yhteydenpito ja näyttöjen sopiminen sujui vaivatta ja nopealla aikataululla. Kaiken kaikkiaan koko prosessi hoidettiin ammattitaidolla ja sydammellä. Kauppakahveja juodessa tuntui, kuin olisimme pöydässä ystävien kesken. Rehellisesti sanottuna minulla ei tule mieleen mitään parannettavaa. Kiitos Satu vielä kerran! 10. (12/2020)

Asunnon ostaja

Olitte (siis Satu, muista en tiedä) perusteellinen, nopea ja aktiivinen. Ei mitään parannettavaa, kloonatkaa Satu. (12/2020)

Asunnon ostaja

Koko homma toimi hyvin. Prosessi oli helppo ja yksinkertainen, ei ole mielessä mitä olisi voinut tehdä paremmin. 10. (01/2021)

Asunnon ostaja

Ostoprosessi toimi juohevasti. Saimme sovittua näytön pikaisesti. Satu oli ammattitaitonen ja luotettava välittäjä. 10. (02/2021)

Asunnon myyjä

Lopputulos hyvä ja hyvin hoidettu, vaikka aikaa kuluikin.9. (02/2021)

Asunnon myyjä

Palvelu oli hyvää ja aikataulut pitivät jne.9. (02/2021)

Asunnon myyjä

Minun tapauksessa asunnon myynti meni ihan kympin arvoisesti, nopeammin kuin itse arvioin ja myös saatu hinta oli hyvä. Välittäjä toimi ammattimaisesti ja olin koko ajan ajantasalla ja koin saavani lisäarvoa ja turvaa kaupantekoon.10. (02/2021)

Asunnon myyjä

Ystävällinen, asinatunteva palvelu. Kaikki meni hyvin.10. (02/2021)

Asunnon myyjä

Kiinteistömaailman Kouvolan toimiston Satu Hurmalainen hoiti asuntokauppamme mallikkaasti. Oli mukava asioida hänen kanssaan, asiantunteva avulias ja iloinen, miellyttävä välittäjä. ISO KIITOS HÄNELLE. 10. (02/2021)

Asunnon myyjä

Erittäin hyvää tiedottamista välittäjältä. Sitoutunut työhönsä ja tekee sen ammattitaitoisesti ja koko sydämmellä. Kaikki sujui erinomaisesti. 10 (02/2021)

Asunnon ostaja

Sadun aktiivisuus ja yhteydenpito on aivan omalla tasollaan vs Kymenlaakson muut välittäjät. Hienosti meni koko kauppaprosessi. 10. (02/2021)

Asunnon myyjä

Kaikki meni hyvin. 10. (02/2021)

Asunnon myyjä

En keksi Satu Hurmalaisen toimista parannettavaa. Oli tosi miellyttävää asioida mukavan, iloisen ladyn kanssa. 10. (02/2021)

Asunnon myyjä

Satu on hyvä työssään.10. (03/2021)

Asunnon myyjä

Satu tuntuu todella osaavalta ammattilaiselta ja lisäksi järkevä, ymmärtävä ja sydämmellinen - Aivan kymppi! Ja hoiti asian erinomaisesti. Toivottavasti hän löytää meille vielä kodin...niin voimme jatkaa yhteistyötä =). 10. (03/2021)

Asunnon ostaja

Saimme kohteesta kattavasti kuvia, sillä emme itse päässeet paikalle. Yhteydenpito oli aktiivista ja sujuvaa monen ihmisen välillä. (03/2021)

Asunnon myyjä

Satu piti minut sitten hyvin ajan tasalla ja muistutti sovituista tapaamisista ja tärkeistä asioista, mitä piti muistaa (03/2021)

Asunnon ostaja

Paras välittäjä ikinä, Satu Hurmalainen.10. (03/2021)

Asunnon ostaja

Välittäjä osasi kertoa asuntokauppojen yhteydessä olevista sudenkuopista ja asioista , jotka tulee hoitaa (06/2021)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin. 10. (06/2021)

Asunnon myyjä

Kokonaisvaltainen "huolehtiminen", asiantuntijuus, inhimillisyys, kärsivällisyys, kuunteleminen, ymmärtäminen, mukana eläminen, välittäminen kaikessa merkityksessään :) Tykkäsin, että sama henkilö hoiti asiaani alusta loppuun asti. Homma oli hyppysissä, intoa ja energiaa tuntui riittävän, hyvin joustavaa toimintaa kelloon katsomatta. Kiitos satu, jäi hyvä mieli tästä Kaikesta =). 10. (06/2021)

Asunnon ostaja

Kaikki toimi todella hyvin. 10. (6/2021)

Asunnon ostaja

Koko prosessi onnistui hyvin ja sujuvasti.10. (06/2021)

Asunnon ostaja

Well done ! Satu Hurmalainen was knowledgeable and answered our questions quickly. I really would recommend her to our friends and relatives. (06/2021)

Asunnon ostaja

Satu was very responsive, professional but same time friendly and easy to approach. Although some documents were in Finnish and my Finnish is not that good, Satu helped to translate it as much as possible. 10. (06/2021)

Asunnon myyjä

Erittäin asiantunteva välittäjä. Jäi hyvä mieli tapaamisestamme. 10. (07/2021)

Asunnon myyjä

Kiitos Satu Hurmalaisen hyvin hoidetusta kaupasta.10. (07/2021)

Asunnon ostaja

Asunnon näyttö järjestyi nopeasti ja kaikkiin pyytämiini tietoihin sain vastauksen ja yhteydenpito oli ripeää ja ystävällistä. 10. (09/2021)

Asunnon myyjä

Satu on paras välittäjä. 10. (9/2021)

Asunnon ostaja

Ei voi kaupanteosta suoriutua enää paremmin. Olen erittäin tyytyväinen hänen palveluksistaan. 10. (10/2021)

Asunnon ostaja

Kaikki toimi hienosti.10. (10/2021)

Asunnon ostaja

Ystävällisyys ja palveluhalukkuus olivat huippua (11/2021)

Asunnon myyjä

Välittäjä auttoi asioissa, jotka eivät edes kuuluisi välityksen tehtäviin (esim. menettely kadonneen asiakirjojen kanssa). Koko prosessi sujui uskomattomalla rivakkuudella. 10. (11/2021)

Asunnon myyjä

Sain aina tiedot missä mennään, kun jotain uutta esim. näyttö tms tapahtui. Superhyvää proaktiivista kommunikointia. 10. (12/2021)

Asunnon myyjä

Satu on aivan loistava ja ammattitaitoinen välittää. Mukava ihminen, hänen kanssa oli kiva tehdä yhteistyötä. 10. (12/2021)

Asunnon myyjä

Asunto saatiin myytyä erittäin nopealla aikataululla. Satu tekee kaiken hyvin, ei tarvitse parantaa mitään.10. (12/2021)

Asunnon myyjä

En ole myymässä vielä, tarvitsin arvion pankille. Hyvää, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. 10. (01/2022)

Asunnon ostaja

Homma toimi tosi hyvin, mikään ei jäänyt epäselväksi tai roikkumaan. Osto tapahtui nopeasti (01/2022)

Asunnon myyjä

Kiinteistön tietojen kerääminen ja asiakirjojen laatiminen sujui välittäjän toimesta erinomaisesti. 10. (01/2022)

Asunnon ostaja

Näytöstä sopiminen ja kohteen esittely asuntonäytöissä oli mukavaa, luontevaa, asiakasta kuuntelevaa ja ammattitaitoista. Ostotarjouksen välittäminen myyjälle ja kuinka asiat etenevät, kerrottiin selkeästi. Meillä oli koko ajan luottavainen olo, että asiaamme hoidetaan ja meitä pidetään koko ajan tilanteen tasalla. Kun päästiin itse kaupantekoon, Satu hoiti asiat pankkiimme ja myyjän kanssa, ja tiedotti meitä tarvittavista asioista hyvin etukäteen. Koko prosessin ajan tiesimme, että sovitut asiat hoituvat niin kuin pitääkin. Yhteistyö oli todella sujuvaa, mukavaa ja ammattitaitoista. Meille ostajille tuli olo, että meitä kuunnellaan ja halutaan palvella. Emme olisi voineet toivoa parempaa palvelua, kuin mitä Satu Hurmalaiselta saimme. 10. (01/2022)

Asunnon ostaja

Viiden eri välittäjän kanssa olen ollut tekemisissä kolmen vuoden ajalta, ja tulen palaamaan Satun luokse, kun on taas tarve ! Satu oli aivan täyden kympin välittäjä! Satusta välittyi aidosti välittävä tunne ja piti koko ajan ajantasalla missä mennään. 10. (04/2022)

Asunnon ostaja

Pääasia tietysti hyvä ostokokemus omasta puolestani. Yhteydenpito, neuvonta, ohjeet, vinkit, erilaiset huomioitavat seikat, kunnollinen esittely ilman kelloon vilkuilua, kohteliaisuuus, kärsivällisyys, ystävällisyys. Kaikki ok. (05/2022)

Asunnon ostaja

Kaupan nopea kulku. 10. (05/2022)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin ja tuttavallisen varmasti. 9(05/2022)

Asunnon myyjä

Satu Hurmalainen otti yhteyttä meihin usein, ja tuntui, että meistä tuli hyviä ystäviä myynnin aikana. 9(05/2022)

Asunnon myyjä

Palvelu oli asiallista ja välitöntä, Tulin hyvin juttuun välittäjän kanssa. Pysyin ajan tasalla siitä, missä mennään. Paperityöt hoituivat hyvin. 9. (06/2022)

Asunnon myyjä

Kiitos hyvin hoidettu kaikin puolin. Ei ihme, että Kirsi suositteli meille sinua. Hyvää kesää! 10. (06/2022)

Asunnon ostaja

Kaikki ok :).10. (07/2022)

Asunnon myyjä

Välittäjä oli tavoitettavissa todella hyvin. Teki asioita, jotka eivät välttämättä olisi hänelle kuuluneet. Hän oli siis hyvin auttamishaluinen ja asiakkaan tarpeista välittävä. Hoiti välityksen erittäin hyvin ja asiantuntevasti. Myös ihmisenä välitön ja hyvin ystävällinen. 10. (07/2022)

Asunnon myyjä

Asia hoitui mukavasti ja joustavasti. Ei muutettavaa. 10.(9/2022)

Asunnon ostaja

Aito asiakkaan kohtaaminen selkokielellä kertominen, hyvä asiakaskokemus jäi, erittäin asukaslähtöistä palvelua. 10. (09/2022)

Asunnon myyjä

Satu Hurmalaisen kanssa on aina helppo asioida. Hän on perehtynyt asiaan ja pyrkii ratkaisemaan mahdolliset ongelmat parhaansa mukaan. Olen suositellut häntä ja Kiinteistömaailmaa myös ystävilleni. 10. (10/2022)

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua! 10. (11/2022)

Asunnon ostaja

The agent (Satu) was very friendly, welcoming and willing to help. All was very good! 10. (12/2022)

Asunnon myyjä

Sain asiantuntevaa ja luotettavaa koko toiminnastanne välittäjän kautta. Välittäjä löysi myyntikohteen positiiviset puolet, osasi katsoa myyntikohdetta myös myyjän silmin ja olla empaattinen, vaikka se ei myynnin kannalta ole oleellista, mutta tuo hyvää mieltä. Myös kuvat ja tiedot kohteesta oli tehty hyvin ja asiantuntevasti. Tämä on ollut yhteiskunnallisesti sekä kohteen kannalta vaikeaa aikaa. Kuienkin välittäjä on jaksanut pitää yllä positiivista mielialaa. 10. (2022)

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä palvelusta. Välittäjällä oli aikaa keskustella ja käydä läpi asioita. Yhteydenpito ja asioiden hoito oli välittäjältä ystävällistä ja luontevaa. 10. (01/2023)

Asunnon myyjä

Ei mitään olisi paremmin voinut tehdä; asiantuntija alallaan :) Jos emme myy, tiedän keneen olen yhteydessä, kun myyn. 10. (02/2023)

Asunnon ostaja

Satu piti koko ajan ajantasalla mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi. Oli helppo ja hyvä tehdä yhteistyötä. 10. (02/2023)

Asunnon myyjä

Kaikki asiaan liittyvä hoitui moitteettomasti. Välittäjä oli huomioiva, kuunteleva ja hoiti tehtävänsä moitteettomasti. 10. (03/2023)

Asunnon myyjä

Kaikki meni hienosti. 10.(03/2023)

Asunnon ostaja

Välittäjä palautti uskoa kiinteistönvälittäjiin. Hän (Satu) osasi ottaa niin ostajat kuin myyjätkin ihmisinä, ei vain asiakkaina. Kiitos vielä kerran. (03/2023)

Asunnon myyjä

Satu oli erittäin miellyttävä, asiantunteva ja selvästi valmistautunut tapaamiseemme. Olen tehnyt asuntokauppoja aiemmin eri välittäjien kanssa ja selvästi Kiinteistömaailman välittäjä oli tehnyt "pohjatyöä". Sain häneltä myös jälkikäteen (pyytämättä) kirjallisesti tietoa taloyhtiön asioista, joista näytön yhteydessä juteltiin (olin ajatellutkin niistä vielä erikseen kysyä täsmennystä, mutta ei tarvinnut :)). Todella miellyttävä asioida aktiivisen ja järjestelmällisen välittäjän kanssa. (03/2023)

Asunnon myyjä

Asuntokauppa on lähes tyrehtynyt viimeisen vuoden aikana. Satu uskoi, että saamme asunnon myytyä ja hinnastakaan ei tarvitse paljon tinkiä ja näin kävi. 10. (04/2023)

Asunnon myyjä

Nopea, tehokas toiminta. 10. (05/2023)

Asunnon ostaja

Kaikki toimi niin hyvin kuin olisimme ensiasunnolta toivoa. Saatiin riittävästi informaatiota asunnosta taloyhtiöstä, yhtiöjärjestyksestä yms. Kaupat sujuivat hienosti. 9. (05/2023)

Asunnon ostaja

Kotihaku toimi hyvin. Palvelu tuntui toimivan kellon ympäri, jopa viikonloppuisin. Satu oli erittäin miellyttävä ja antoi aikaa miettiä rauhassa eikä alkanut hoputtamaan. 10. (05/2023)

Asunnon myyjä

Kiinteistökauppa sujui odotettua helpommin. Tähän oli välittäjän ammattitaidolla ja osaamisella suuri merkitys. Tietämys kiinteistöistä/kiinteistökauppaa koskevista laki/asetuskuvioista tuli hyvin esille. Tarkkuus, täsmällisyys auttoi luottamuksellisen asiakassuhteen syntymiseen. 9. (05/2023)

Asunnon myyjä

Välittäjälle haluaisin antaa kiitokset asiantuntevuudesta, osapuolten huomioimisesta ja empaattisuudesta. Hän oli aina tavoitettavissa ja jaksoi ja osasi ystävällisesti vastata kysymyksiin. 10. (06/2023)

Asunnon ostaja

Välittäjä pelasi hienosti molempiin suuntiin, että kauppa syntyisi vaivattomasti ja nopeasti, eikä kumpikaan kaupan osapuoli haahuillut turhia. Kaikki hoitui vallan sujuvasti ja kaupat syntyi pikavahdilla. Eli ei siis mitään valittamista. 10. (07/2023)

Asunnon myyjä

Satu ylitti jälleen kaikki odotukset monin verroin. Kaikki sujui alusta loppuun nopealla tahdilla ja kaupat hoituivat ennätysvauhtia. Koko ajan oltiin yhteydessä ja pidettiin ajan tasalla. Satu oli valmis tekemään töitä vuorokauden ympäri ja muutenkin on ihan supertyyppi! 10. (07/2023)

Asunnon ostaja

Ihana, iloinen, huumorintajuinen välittäjä. Ollaan nähty ja kuultu monia erilaisia. Hän on juuri niin hyvä työssään kuin vaan voi olla. 10. (07/2023)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui joustavasti. Arvostan sitä, että välittäjään sai hyvin yhteyden ja palvelu oli asiantuntevaa. (08/2023)

Asunnon ostaja

Kaikki meni hyvin alusta loppuun. 9.(08/2023)

Asunnon myyjä

Talokaupat sujuivat nopeasti, mikä oli todella hyvä juttu. 9. (08/2023)

Asunnon myyjä

Monet kiitokset mökin arviointilausunnosta! Oli todella ilo työskennellä kanssasi, myös annoit meille paljon tarpeellista tietoa. Olet todella hieno ammattilainen alallasi, olemme kaikki samaa mieltä.10. (09/2023)

Asunnon ostaja

Alusta asti tuli olo, että asiat hoituvat hyvin. 9.(08/2023)

Asunnon myyjä

Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Iso kiitos Sadulle. 10. (09/2023)

Asunnon ostaja

Lämmin kiitos sinulle, oli miellyttävää asioida kanssasi. 10. (08/2023)

Asunnon ostaja

Kiinteistönvälittäjä hoiti kaikki tehtävät hyvin ja ammattitaitoisesti. Piti yhteyttä säännöllisin väliajoin puhelimitse ja sähköpostilla. Oltiin kaiken aikaa ajantasalla missä vaiheessa mennään. Ystävällistä palvelua. 10.(08/2023)

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin. Kiitos iloiselle välittäjälle. 10. (09/2023)

Asunnon myyjä

Satu hoiti todella hienosti mökkikaupat! Puhelias, iloinen ja reipas asenne tekemiseen. Todella hienoa työtä, suuret kiitokset. Paremmin ei olisi voinut kaupat sujua. 10. (09/2023)

Asunnon ostaja

Rento, mutta ammattimainen toiminta. Jäi hyvä fiilis! Nyt oli ammattilainen asialla, joka ymmärsi kohteen, sekä myyjän ja ostajan kannalta.9. (09/2023)

Asunnon ostaja

Asiat sujuivat nopeasti ja tehokkaasti, esimerkiksi kuntotarkastuksen tilaus ja järjestäminen välittäjän toimesta toimi todella hyvin. 10. (09/2023)

Asunnon myyjä

Väliaikatiedot, raportointi, hyvät valokuvat, perehtyminen myytävän kiinteistön lämmitysasioihin.10. (09/2023)

Asunnon ostaja

Piditte meidät ajan tasalla ja kaupankäyntiin liittyvistä asioista. Kaikki sujui hyvin ja napakasti.10. (09/2023)

Asunnon ostaja

Tuli sellainen olo, että vaikka talo ei ollut kallis, että huomioitiin tärkeänä asiakkaana siitä huolimatta.10. (09/2023)

Asunnon myyjä

Satu Hurmalainen, Super välittäjä. Kiitos Satu! Satu Hurmalainen hoiti kaikki todella hyvin. 10. (10/2023)

Asunnon myyjä

Vahva ammattitaito ja tuntemus kaupungin vastaavanlaisten asuntojen myyntitilanteesta. Ystävällinen asiakasta kunnioittava ote työssä.10. (10/2023)

Asunnon myyjä

Välittäjä on paras, johonka olen vuosien mittaan tavannut.10. (10/2023)

Asunnon ostaja

Välittäjä Hurmalainen on helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen.9. (11/2023)

Asunnon ostaja

Ystävällinen, välittäminen ja asiakkaan arvostaminen näkyi, ja sekä oli aikaa asiakkaalle. 10. (11/2023)

Asunnon ostaja

Everything was excellent. Excellent service. The broker was very good and responsible spesialist and deal was comfortable. 10.(11/2023)

Asunnon myyjä

Kiitos Teille kiitettävästä asioiden hoidosta. 10. (12/2023)

Asunnon myyjä

Kaikki meni loistavasti. Parempaa ei voi toivoa. 10. (12/2023)

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin mielestäni, välittäjän sai kiinni aina, kun tarvitsi. Kasvotusten välittäjä oli kohtelias ja aidosti kiinnostunut. 10. (01/2024)

Asunnon myyjä

Kaikki meidän asuntokaupassa sujui hyvin ja saimme asunnon myytyä yllättävän nopeasti. Välittäjä Satu jaksoi selittää ja kerrata myyntiä koskevia asioita. Koko ajan ystävällinen ja lämmin tunnelma. Suosittelen teitä jatkossa kaikille. KIITOS. 10. (03/2024)

Asunnon myyjä

Ystävällinen ja pos1tiivinen välittäjä, oli helppo lähestyä. Auttoi ja neuvoi tarvittaessa. (04/2024)

Asunnon ostaja

Satu osasi kertoa paljon kohteesta, oli ystävällinen ja piti meidät koko ajan tilanteen tasalla ja hoiti asiat sovitusti ja sovitussa aikataulussa. 10. (04/2024)

Asunnon myyjä

Palaute koskee Satu Hurmalaista ja haluan vielä erikseen kiittää häntä erittäin sujuvasta ja mutkattomasta yhteistyöstä ja ammattitaidosta, kuinka kuolinpesän kaupat hoituivat. 10. (04/2024)

Asunnon myyjä

Koko ajan tietää missä mennään. 10. (05/2024)

Asunnon ostaja

Ihmisläheinen toiminta ja yhteydenpito ihmiseltä ihmiselle. Aitoa kohtaamista ja keskustelua. 10. (05/2024)

Asunnon ostaja

Asiat hoituivat nopeasti ja reippaalla aikataululla. Luotettavuus merkitsi meille myös paljon. 10. (06/2024)

Asunnon myyjä

Välittäjän ammattitaito oli kyllä ihan parasta! Asiakkaan (asunnon myyjän) kohtaaminen oli aitoa ja välitöntä! 10. (06/2024)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen-Lehtinen
Satu Hurmalainen-Lehtinen, Kiinteistömaailma Kouvola