Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT Satu HurmalainenYlempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen

100% asiakkaista suosittelee

Satu Hurmalainen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kouvola

satu.hurmalainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 301 6700Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

30

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 30 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla marraskuusta 2010 lähtien. Olen silloin ensimmäisenä vuonna suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjä- tutkinnon (LKV). Nyt tänä kesänä 06/2020 jatko-opiskelujeni jälkeen suoritin arvostetun Ylempi kiinteistönvälittäjä-tutkinnon (YKV), joita meitä Suomessa on tällä hetkellä 464 tutkinnon suorittanutta. Aikaisempi, monien vuosien työkokemus minulla on pankki- ja ravintola-alalta. Olen rehellinen ja luotettava, tarkka, ahkera ja iloinen työssäni. Olen valmis auttamaan Sinua kaikissa asuntoasioissa ja myös vapaa-ajanasunnoissa, myös kirjallisten lausuntojen ja arviokirjojen laadinnassa. Ota minuun yhteyttä, tai tule keskustelemaan kanssani myymäläämme, oma koti aina yksi tärkeimmistä asioista elämässä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olen katsellut ja ostellut muutamia sijoitusasuntoja Kymenlaakson alueelta ja Sadun palvelu vastasi hyvän kiinteistönvälittäjän odotuksiani ja ylitti yhteydenpidon nopeudella ja laadulla. Sadun toiminta auttoi minua hoitamaan käytännön asiat ja aikataulujen sovittelut joustavasti. 10+

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattilainen ja asunnon arviointi meni niin lähelle toteutuvaa kauppaa. Kun taas kilpailija joka asunnon oli arvioinnut vissiin yläkanttiin niin siitä oltiin todella kaukana. Ainahan voi parantaa asioissa mitä tehdään vaikka en osaa nyt sanoa missä teidän pitäisi. Kaupat tehty ja siitä olen tyytyväinen.

Asunnon myyjä

Sekä ostajat että myyjä puhuivat keskenään, että yleensä kiinteistökaupoissa on aina joku jäänyt kaihertamaan mieltä, ja että tässä tapahtumassa sellaista ei ollut. Satu oli erittäin hyvin valmistellut pohjatietonsa ja hyväntuulisena ohjaili tapahtumia sulavasti, antaen myöskin osapuolten rauhassa puhua keskenään. Ei tätä olisi voinut mallikkaammin hoitaa. (5/2018)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus toimi loistavasti, sekä henkilökohtaisesti että sähköisessä mediassa. Meidän myytävä kohde oli haastava kohde, mutta homma hoitui. (6/2018)

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi täydellisesti. Kukaan ei olisi voinut hoitaa asiaa paremmin. (6/2018)

Asunnon myyjä

Satu piti aktiivisesti yhteyttä, antoi välitietoja ja oli aina ystävällinen ja rento olemukseltaan. Hän saapui näyttöihin hyvissä ajoin ja aina hyvin valmistautuneena.(7/2018)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli hallittua ja sujuvaa. Välittäjä asiansa osaava, ystävällinen, napakka ja ripeästi asioita hoitava. Välittäjä toimi mahtavasti. (08/2018)

Asunnon myyjä

Nettisivut hyvät ja minua palvellut Satu oli motivoitunut ja innostunut työstään, joten asunnonmyyntiprosessi kestosta huolimatta sujui mukavassa ilmapiirissä. (08/2018)

Asunnon myyjä

Kaiken sain mitä pitikin, jopa nekin asiat, joita en ymmärtänyt kysyä. Satu Hurmalainen on erinomainen yhteistyökumppani, mutkaton, iloinen ja kaikki tieto aina ajallaan. (08/2018)

Asunnon ostaja

Ystävällinen asenne ja hymy kantaa pitkälle ja siihen vielä rautainen ammatillisuus. (08/2018)

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä palvelusta, SATU HURMALAISELTA.(09/2018)

Asunnon myyjä

Satu oli täydellinen, mitään ei voisi paremmin tehdä. :) (11/2018)

Asunnon myyjä

Aivan täydellistä palvelua, Satu Hurmalainen! Itse en ymmärrä kiinteistön myymisestä yhtään mitään, Satu vaan jaksoi vääntää rautalangasta ja toistaa asioita niin kauan, että ymmärsin edes hieman. En voisi parempaa toivoa! Ainoa harmillinen asia on, että yhteistyömme päättyi. Mielelläni tekisin yhteistyötä pidempäänkin Satun kanssa. Kaikkea hyvää! (12/2018)

Asunnon ostaja

Palvelu oli hyvää. Esittelijä oli ystävällinen ja mukava,asiantunteva sekä ammattilainen. Kaupat sujui joutuisasti. (02/2019)

Asunnon myyjä

Satun asioiden hoito oli perusteellista ja ammattitaitoista. Kiitos! (03/2019)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mahtavasti. Ei mitään lisättävää eikä pois otettavaa, täyden kympin suoritus! (03/2019)

Asunnon ostaja

Satu oli ystävällinen ja neuvoi kaikissa asioissa ja hoiti kaikki "työt" aina valmiiksi. (04/2019)

Asunnon ostaja

Kanssakäyminen koko prosessin ajan oli sujuvaa ja mielekästä. Välittäjä huomioi hyvin asiakkaan työn aiheuttamat rajoitteet yhteydenpidossa. Satu oli tavoitettavissa aina. (05/2019)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin. Ei mitään valitettavaa.(05/2019)

Asunnon ostaja

Koko prosessi eteni hyvin. Kaikki meni loistavasti (06/2019)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli hyvä. Minusta ei ole parannettavaa. (07/2019)

Asunnon myyjä

Ensimmäinen välittäjä vaihtoi kesken kaiken firmaa ja uusi välittäjä laittoi asioihin kaiken ammattitaidon jolloin saimme asuntontomme myytyä nopealla aikataululla. Todella ammattilainen. Sai myös meiltä toisen asunnon myyntiinsä. (07/2019)

Asunnon ostaja

Kysymyksiimme saimme nopeasti vastaukset ja epäselvät asiat selvisivät nopeasti. Olemme täysin tyytyväisiä saamaamme palveluun.(07/2019)

Asunnon myyjä

Satu hoiti homman tosi hyvin. Mun ei tarvinnut tulla edes käymään Suomessa. Erityisesti arvostan sitä, että kaikki itse kaupantekoon liittyvä säätö (vastikerästit yms turhanpäiväinen silppu) hoidettiin mun puolesta, vaikka en olettanut sen kuuluvan palveluun. Satu luki mua sen verran hyvin, että ilmeisesti arveli (täysin oikein) ettei byrokratia vois kiinnostaa mua yhtään vähempää. Kokonaisarvosana 5/5. "Suosittelisitko Kiinteistömaailmaa ystävillesi ja tuttavillesi?" En osaa sanoa. Mutta Satua suosittelisin. Mä olen ehkä hieman "epätyypillinen asiakas", mutta mun puolesta kaupan (siis välitystoimeksianto) olisi saanut klousata paljon tiukemmin ja aiemmin. Erotuksena Satun eduksi mainittakoon kuitenkin, että vuosien varrella vajaan kymmenen välittäjän kanssa juteltuani Satu oli ainut, joka onnistui klousaamaan mun kanssa minkäänlaisen diilin. (07/2019)

Asunnon ostaja

Kaupat hoidettiin loppun asti hyvin ja sain tarvitsemaani tietoa. Kaikki oli minulle vaivatonta.(08/2019)

Asunnon myyjä

Palvelu niin hyvää, ettei parannettavaa jäänyt.(08/2019)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli asiantunteva ja avulias. Kaikki meni hyvin ja Satu teki ihan hyvää työtä. Kiitos! (08/2019)

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Oli yhteydessä useamman kerran, toimitti sähköpostissa kaikki talon paperit. Tuli hyvä mieli heti ensimmäisellä kohtaamisella.(10/2019)

Asunnon myyjä

En ole myymässä kiinteistöä (kesämökki) ollenkaan. Kysymyksessä oli kiinteistön arvio avioeron ositusta varten. Satu Hurmalainen teki todella hyvää työtä ja vastasi täysin odotuksiamme. 10 = suosittelisin ehdottomasti (10/2019)

Asunnon ostaja

Palvelu oli erittäin hyvää kaikinpuolin. Saimme aina nopeasti vastauksen kysymyksiimme ja informaatio oli kiitettävää. 10+ Saimme myös ekstrapalvelua moneen asiaan. Mökkikauppamme sujui hyvin. Lämpimät Kiitokset vielä Satu Hurmalaiselle! (12/2019)

Asunnon ostaja

Satu Hurmalainen oli erittäin asiantunteva, palveluhaluinen välittäjä. Hän hoiti toivomani asiat välittömästi ja oli aidosti ystävällinen. Hänen hoitaessa tätä kiinteistökauppaa oli hyvä ja turvallinen olo. Suosittelen lämpimästi Satua asiakkaille.(01/2020)

Asunnon ostaja

Välittäjä otti selvää asioista mistä halusimme tietää ja tuntui, että näki paljon vaivaa, jotta saimme tarpeelliset asiat selville.(01/2020)

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen välittäjä hankki kaikki tarvittavat paperit ja huolehti, että kaikki on varmasti hankittu ja hoiti muutkin työt ammattitaidolla. Olen itse tällä hetkellä niin kiireinen, etten olisi kaikkea edes pystynyt hoitamaan itse, joten voin sanoa olevani hyvin kiitollinen välittäjällenne hyvästä työstä. Valitsin välittäjän nimen perusteella, koska sain suosituksen toiselta henkilöltä, jonka talon välittäjä Satu Hurmalainen oli aiemmin myynyt. (01/2020)

Asunnon myyjä

Everything was done well: coordination of actions, house presentation.10 (01/2020)

Asunnon ostaja

Mielestäni koko prosessi meni hyvin. En keksi parannettavaa.(01/2020)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aktiivisesti yhteyksissä, ja toiminnallaan auttoi asiani edistymistä. Nyt olen onnellinen osakkeen omistaja, ja mieheni sanoin, arvosanaksi annettava 10+. Välittäjä on myös välitön, ystävällinen luonteeltaan, hänen kanssaan on helppo jutella. Ei tätä välitystä olisi voinut paremmin tehdä.(02/2020)

Asunnon myyjä

Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Myynti ja kaupanteko onnistuivat hyvin. Kaikki meni hyvin (02/2020)

Asunnon ostaja

Pidin siitä, että välittäjä oli myös ostajan puolella asioissa ja ei tyrkyttänyt asuntoja, joista emme olleet kiinnostuneita. Tarjosi juuri sellaisia joita olimme etsimässä. (02/2020)

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi sujui mielestäni erittäin hyvin. (02/2020)

Asunnon myyjä

Koko perustehtävä eli asunnon myyminen nopeasti etukäteen arvioidulla hinnalla onnistui välittäjän toimesta hyvin. Erityisesti arvostan hänen asiakaslähtöistä lähestymistapaansa: oli helposti lähestyttävä, helposti tavoitettavissa ja piti minut koko ajan ajan tasalla. Suosittelen häntä. Välittäjän toimissa ei parannettavaa (03/2020)

Asunnon ostaja

Yhteydenpito toimi hyvin ja minut pidettiin ajantasalla jatkuvasti. Ensimmäinen Dias-kauppa minulle ja kaikki toimi odotettua paremmin - minun ei tarvinnut kuin odotella seuraavaa vaihetta sähköpostitse. Kaikinpuolin erittäin helppoa ja vaivatonta kaupankäyntiä.Ensimmäisen sijoitusasuntoni osto sujui ongelmitta. Ei parannettavaa!10 (03/2020)

Asunnon ostaja

Koko prosessi tapahtui nopeasti, mikä hyvä asia. Välittäjä huomioi hyvin myös ostajan näkökulmasta asiat. Kaikki toimi hienosti, ei voisi toimia paremmin. 10 (08/2020)

Asunnon ostaja

Toiveet otettiin hyvin huomioon ja sovitut asiat pitivät 10 (08/2020)

Asunnon ostaja

Kaikki hoitui todella hyvin. 10. (09/2020)

Asunnon myyjä

Kaikki meni vaikeassa myynnissä juuri niin kuin pitikin! Loistava suoritus :) 10 (09/2020)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen
Satu Hurmalainen, Kiinteistömaailma Kouvola