kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen

100% asiakkaista suosittelee

Satu Hurmalainen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kouvola

satu.hurmalainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 301 6700Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot

Myydyt kohteet

28

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 28 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen iloinen, reipas, ystävällinen ja ahkera laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Alalla olen ollut marraskuusta 2010.Olen myös suorittanut ensimmäisen vuoteni aikana kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Aikaisempi, monien vuosien työkokemus minulla on pankki- ja ravintola-alalta. Olen valmis auttamaan Sinua kaikissa asuntoasioissa, joten ota yhteyttä tai tule keskustelemaan kanssani myymäläämme, oma koti aina yksi tärkeimmistä asioista elämässä

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olen katsellut ja ostellut muutamia sijoitusasuntoja Kymenlaakson alueelta ja Sadun palvelu vastasi hyvän kiinteistönvälittäjän odotuksiani ja ylitti yhteydenpidon nopeudella ja laadulla. Sadun toiminta auttoi minua hoitamaan käytännön asiat ja aikataulujen sovittelut joustavasti. 10+

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattilainen ja asunnon arviointi meni niin lähelle toteutuvaa kauppaa. Kun taas kilpailija joka asunnon oli arvioinnut vissiin yläkanttiin niin siitä oltiin todella kaukana. Ainahan voi parantaa asioissa mitä tehdään vaikka en osaa nyt sanoa missä teidän pitäisi. Kaupat tehty ja siitä olen tyytyväinen.

Asunnon myyjä

Sekä ostajat että myyjä puhuivat keskenään, että yleensä kiinteistökaupoissa on aina joku jäänyt kaihertamaan mieltä, ja että tässä tapahtumassa sellaista ei ollut. Satu oli erittäin hyvin valmistellut pohjatietonsa ja hyväntuulisena ohjaili tapahtumia sulavasti, antaen myöskin osapuolten rauhassa puhua keskenään. Ei tätä olisi voinut mallikkaammin hoitaa. (5/2018)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus toimi loistavasti, sekä henkilökohtaisesti että sähköisessä mediassa. Meidän myytävä kohde oli haastava kohde, mutta homma hoitui. (6/2018)

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi täydellisesti. Kukaan ei olisi voinut hoitaa asiaa paremmin. (6/2018)

Asunnon myyjä

Satu piti aktiivisesti yhteyttä, antoi välitietoja ja oli aina ystävällinen ja rento olemukseltaan. Hän saapui näyttöihin hyvissä ajoin ja aina hyvin valmistautuneena.(7/2018)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli hallittua ja sujuvaa. Välittäjä asiansa osaava, ystävällinen, napakka ja ripeästi asioita hoitava. Välittäjä toimi mahtavasti. (08/2018)

Asunnon myyjä

Nettisivut hyvät ja minua palvellut Satu oli motivoitunut ja innostunut työstään, joten asunnonmyyntiprosessi kestosta huolimatta sujui mukavassa ilmapiirissä. (08/2018)

Asunnon myyjä

Kaiken sain mitä pitikin, jopa nekin asiat, joita en ymmärtänyt kysyä. Satu Hurmalainen on erinomainen yhteistyökumppani, mutkaton, iloinen ja kaikki tieto aina ajallaan. (08/2018)

Asunnon ostaja

Ystävällinen asenne ja hymy kantaa pitkälle ja siihen vielä rautainen ammatillisuus. (08/2018)

Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä palvelusta, SATU HURMALAISELTA.(09/2018)

Asunnon myyjä

Satu oli täydellinen, mitään ei voisi paremmin tehdä. :) (11/2018)

Asunnon myyjä

Aivan täydellistä palvelua, Satu Hurmalainen! Itse en ymmärrä kiinteistön myymisestä yhtään mitään, Satu vaan jaksoi vääntää rautalangasta ja toistaa asioita niin kauan, että ymmärsin edes hieman. En voisi parempaa toivoa! Ainoa harmillinen asia on, että yhteistyömme päättyi. Mielelläni tekisin yhteistyötä pidempäänkin Satun kanssa. Kaikkea hyvää! (12/2018)

Asunnon ostaja

Palvelu oli hyvää. Esittelijä oli ystävällinen ja mukava,asiantunteva sekä ammattilainen. Kaupat sujui joutuisasti. (02/2019)

Asunnon myyjä

Satun asioiden hoito oli perusteellista ja ammattitaitoista. Kiitos! (03/2019)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mahtavasti. Ei mitään lisättävää eikä pois otettavaa, täyden kympin suoritus! (03/2019)

Asunnon ostaja

Satu oli ystävällinen ja neuvoi kaikissa asioissa ja hoiti kaikki "työt" aina valmiiksi. (04/2019)

Asunnon ostaja

Kanssakäyminen koko prosessin ajan oli sujuvaa ja mielekästä. Välittäjä huomioi hyvin asiakkaan työn aiheuttamat rajoitteet yhteydenpidossa. Satu oli tavoitettavissa aina. (05/2019)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin. Ei mitään valitettavaa.(05/2019)

Asunnon ostaja

Koko prosessi eteni hyvin. Kaikki meni loistavasti (06/2019)

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli hyvä. Minusta ei ole parannettavaa. (07/2019)

Asunnon myyjä

Ensimmäinen välittäjä vaihtoi kesken kaiken firmaa ja uusi välittäjä laittoi asioihin kaiken ammattitaidon jolloin saimme asuntontomme myytyä nopealla aikataululla. Todella ammattilainen. Sai myös meiltä toisen asunnon myyntiinsä. (07/2019)

Asunnon ostaja

Kysymyksiimme saimme nopeasti vastaukset ja epäselvät asiat selvisivät nopeasti. Olemme täysin tyytyväisiä saamaamme palveluun.(07/2019)

Asunnon myyjä

Satu hoiti homman tosi hyvin. Mun ei tarvinnut tulla edes käymään Suomessa. Erityisesti arvostan sitä, että kaikki itse kaupantekoon liittyvä säätö (vastikerästit yms turhanpäiväinen silppu) hoidettiin mun puolesta, vaikka en olettanut sen kuuluvan palveluun. Satu luki mua sen verran hyvin, että ilmeisesti arveli (täysin oikein) ettei byrokratia vois kiinnostaa mua yhtään vähempää. Kokonaisarvosana 5/5. "Suosittelisitko Kiinteistömaailmaa ystävillesi ja tuttavillesi?" En osaa sanoa. Mutta Satua suosittelisin. Mä olen ehkä hieman "epätyypillinen asiakas", mutta mun puolesta kaupan (siis välitystoimeksianto) olisi saanut klousata paljon tiukemmin ja aiemmin. Erotuksena Satun eduksi mainittakoon kuitenkin, että vuosien varrella vajaan kymmenen välittäjän kanssa juteltuani Satu oli ainut, joka onnistui klousaamaan mun kanssa minkäänlaisen diilin. (07/2019)

Asunnon ostaja

Kaupat hoidettiin loppun asti hyvin ja sain tarvitsemaani tietoa. Kaikki oli minulle vaivatonta.(08/2019)

Asunnon myyjä

Palvelu niin hyvää, ettei parannettavaa jäänyt.(08/2019)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli asiantunteva ja avulias. Kaikki meni hyvin ja Satu teki ihan hyvää työtä. Kiitos! (08/2019)

Asunnon ostaja

Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Oli yhteydessä useamman kerran, toimitti sähköpostissa kaikki talon paperit. Tuli hyvä mieli heti ensimmäisellä kohtaamisella.(10/2019)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Satu Hurmalainen
Satu Hurmalainen, Kiinteistömaailma Kouvola