Kiinteistönvälittäjä, vuokraus, LKV, LVV, KiAT Sirpa HämäläinenKiinteistönvälittäjä, vuokraus, LKV, LVV, KiAT Sirpa Hämäläinen

92% asiakkaista suosittelee

Sirpa Hämäläinen

Kiinteistönvälittäjä, vuokraus, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kotka

sirpa.hamalainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 7310 310Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Vuokra-asunnot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

19

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 19 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tavoitteenani on aina asuntokauppoihinsa tyytyväinen asiakas. Asiakkaan tarpeita ja toiveita kuuntelemalla ja niistä keskustelemalla syntyy ymmärrys asiakkaan tilanteesta. Tällöin voin olla aidosti avuksi parhaan lopputuloksen saavuttamisessa. Empatiakyky, rehellisyys ja ahkeruus ovat arvoja, joiden avulla haluan menestyä työssäni kiinteistönvälittäjänä. Teen mitä lupaan ja aina parhaani! Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) sekä LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Seuraan jatkuvasti alalla tapahtuvia muutoksia ja uusia tuulia, kiinteistönvälittäjän työ onkin jokapäiväistä oppimista. Kotka-Pyhtää -alueella koko ikäni asuneena tunnen seutukunnan kulmat hyvin. Tervetuloa asiakkaakseni, tehdään asuntounelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olin erittäin tyytyväinen välittäjääni, hän oli aktiivinen, ystävällinen, rauhallinen, otti asioista selvää, jos ei tiennyt jostain. Kuunteleva, kysyi oman asuntoni myynnistä, voisiko hän myydä sen. Ihan ammattilainen, oli jopa käynyt vielä kauppoja edeltävänä päivänä tarkistamassa asunnon ja tyhjentänyt edellisen asukkaan tavaroita yläkaapista.

Asunnon ostaja

Koko prosessi toimi erittäin hyvin meidän lyhyessä aikamarginaalissa. Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen myyntineuvottelija.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, vuokraus, LKV, LVV, KiAT Sirpa Hämäläinen
Sirpa Hämäläinen, Kiinteistömaailma Kotka