Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Maria LuotioKiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Maria Luotio

97% asiakkaista suosittelee

Maria Luotio

Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kotka

maria.luotio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3314Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot, Uniikit kohteet, Perheasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

45

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 45 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Minä välitän kymmenen vuoden kokemuksella! Tammikuussa 2014 toteutin monivuotisen haaveeni ja aloitin matkani kiinteistönvälittäjäksi. Kouluttautuminen alkoi heti ja työn ohessa suoritin kiinteistönvälityksen ammattitutkinnon KiAT, joka kesti 15 kk. Marraskuussa 2014 osallistuin LKV-tutkintoon ja sen läpäistyäni sain oikeuden käyttää LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) ja LVV (laillistettu vuokravälittäjä) titteleitä. Lokakuussa 2023 Maanmittauslaitos on määrännyt minut myös kaupanvahvistajaksi. Ala, toimintatavat, lainsäädäntö, kehittyvä teknologia ja digitalisaatio ovat muuttaneet työn kuvaa huikeasti kuluneen vuosikymmenen aikana. Kiitos Kiinteistömaailman ketjuohjauksen ja Kotkan Kiinteistömaailman nyt jo ”vapaaksi taiteilijaksi” siirtyneen Merjan ja uusien yrittäjiemme Kristan ja Sonjan – minulla on aina alan parhaat ja uusimmat työkalut käytettävissäni. Meillä on tiivis työperhe ja voinkin aina luottaa työkavereiden tukeen – yhteistyössä on voimaa! Valitsemalla meistä yhden, saat koko kuuden naisen joukkueen ammattilaisia asuntokauppasi avuksi. Hienointa työssäni on kuitenkin se, että edelleen saan kohdata ihmisiä kasvokkain, auttaa unelmien saavuttamisessa, etsiä, innostua ja lopulta löytää juuri se oikea koti. Joskus välittäjän työ on myös tukemista, rinnalla kulkemista, kun surun kohdatessa kaipaat apua kuolinpesän asunnon kanssa tai yhteisen kodin sijaan tarvitaankin kaksi uutta. Oletpa ostamassa tai myymässä – anna minun auttaa. Minä välitän!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sympaattinen, empaattinen ja samaan aikaan myös asuntokaupan teknisen puolen hallitseva ammattitaitoinen välittäjä. Diplomaattisesti ja kaikkia osapuolia huomioiden vei prosessia tehokkaasti eteenpäin. Tämäntyyppinen välittäjä hankkii pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka palaavat yhä uudestaan saman välittäjän luokse. Tällaisista työntekijöistä on syytä pitää kiinni ja hyvää huolta.

Asunnon ostaja

Hei, nämä kiitokset ovat tarkoitettu kiinteistövälittäjä Maria Luotiolle Kotkan kiinteistömaailmaan. Super hienoa asiakaspalvelua kerrassaan! Hän jaksoi tonkia,penkoa, selvittää, vastata, neuvoa ja opastaa. Ja vastaukset tulivat nopeasti, niitä ei todellakaan tarvinnut jäädä odottelemaan. Hänen kanssaan oli todella helppoa asioida. Voin suositella. Hän on ammattilainen.

Asunnon myyjä

Marialle kiitos miellyttävästä yhteistyöstä. Kohteen hinnoittelu oli realistista ja kaupat syntyivät nopeasti. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla koko sen lyhyen myyntiajan ja asiat kaupan tekoa myöten hoidettiin hienosti omista aikatauluistani ja välimatkoista johtuen etänä. Suosittelen mielelläni.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli täysi kymppi. Myynnin aktiivisuus oli todella korkealla tasolla. Kiitos palvelusta, kaikki toimi hyvin.

Asunnon myyjä

Maria oli aidosti välittävä ja pidimme erityisesti hänen rehellisyydestään. Maria myi meidän kohteen ja tuki prosessia koko matkan. Oman myynti kesti noin vuoden, mutta kaupat sujuivat todella hyvin kun viimein tulivat ajankohtaiseksi. Ja aikahan oli juuri sopiva, sillä meille löytyi samolihin aikoihin se oikea kohde! Kävimme monia kohteita Marian kanssa katsomassa ja saimme lisätiedot kohteista todella hyvin. Kun tämä oikea kohde löytyi, ohjeisti Maria meitä läpi koko ostoprosessin ja vastasi kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ajasta riippumatta (kun välillä hätäisiä oltiin). Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia Marian palvelusta! Mariaa tulemme lämpimästi suosittelemaan myös eteenpäin tutuille ja vaikka myös tuntemattomille! Kiinteistömaailmasta jäi myös erittäin hyvä kuva. Myynti-ilmoitukset olivat selkeät ja kuvat hyviä sekä realistisia. Suosittelemme! Terveisin uuden kodin onnelliset omistajat <3

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli erittäin ymmärtäväinen ja avoin kaiken suhteen ja erittäin helposti lähestyttävä. Ensiasunnonostosta jäi hyvä muisto :) Kiitos siitä. Välittäjä on hyvä esimerkki tuleville alan ammattilaisille, ei mitään huonoa sanottavaa.

Asunnon myyjä

Markkinatilanteen ja kohteen arvio oli erittäin ammattimaisesti tehty. Tämän johdosta myyntiprosessi oli joutuisa ja asiat tapahtuivat oikea-aikaisesti. Välittäjän miellyttävä ja viestittävä tapa hoitaa toimeksiantoa piti yllä luottamusta ja hyvää henkeä myynnin aikana.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Maria Luotio
Maria Luotio, Kiinteistömaailma Kotka