kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV  Maria Luotiokiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV  Maria Luotio

98% asiakkaista suosittelee

Maria Luotio

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV

Kiinteistömaailma Kotka

maria.luotio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3314Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Maria Luotio
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Perheasunnot, Sijoitusasunnot, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

43

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 43 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

"Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti." — Herman Cain Olen onnellinen voidessani olla avuksi sinun kodinvaihdossasi ja monesti uusi koti tai kodille uusi omistaja löytyykin ei niin perinteisesti esim. nimi- tai ostotoimeksiannolla. Työskentely Kiinteistömaailmassa mahdollistaa minulle alan parhaat työkalut mm. videoesittelyt, joiden avulla myytävät kodit tavoittavat laajemman yleisön ja pystyn tuottamaan sinulle aidosti hyötyä. Toki menestys vaatii paljon myös ihan raakaa työtä, sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta. Vuonna 2019 keskityin tekemään oikeita asioita, enemmän ja paremmin. Vuoteen 2018 verrattuna 60% enemmän kotikäyntejä, 60% enemmän asiakasohjauksia, 30% enemmän yksityisesittelyjä ja sen seurauksena 35% enemmän hankintaa ja 30% enemmän kauppakappaleita. Lupaan jatkaa samaan malliin vuonna 2020. Ota yhteyttä – minä välitän!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Asiakkaan täysi huomioiminen ja tiedon jakaminen. Nopea reagointi asiaan kuin asiaan. Täydenpalvelun ammattilainen.

Asunnon myyjä

Kaikki kohtaamani Kiinteistömaailman välittäjät olivat ystävällisiä ja asiakkaansa huomioon ottavia. Oman välittäjäni realistinen/järkevä hinta-arvio omasta talosta miellytti. Ei lähdetty tavoittelemaan kuuta taivaalta, näin päästiin oikein hyvään lopputulokseen. Yhteistyö oli helppoa. Iso kiitos Marialle.

Asunnon ostaja

Mielestäni Maria toimi tehtavässään erinomaisesti. Hän todella kuunteli tarpeitani ja toteutti työnsä niiden saavuttamiseksi hienosti. Hän oli myös asiantunteva ja osaava. Asioisin hänen kanssaan ehdottomasti myös toistekin. Kiitos!

Asunnon myyjä

Maria Luotio auttoi joka asiassa kiitettävästi. Hän todellakin osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaan pulmatilanteet. Koko myyntitapahtumasta jäi lämmin ja helpottunut olo. Syntyi täysi luotto asiansa osaavaa välittäjää kohtaan. Myynti onnistui nopeasti ja saatu hinta oli täysin riittävä. Marialle suurkiitos.

Asunnon ostaja

Välittäjämme Maria Luotio oli äärimmäisen helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Huomioi myös toiveemme ja ohjasi meitä prosessin aikana. Kiersimme myös kilpailijoiden välittäjien kanssa useamman kohteen ja KM erottautui toiminnallaan selvästi edukseen. Jos ja kun meille aikanaan tulee myyntiprosessi itsellemmekin, käännymme positiivisen kokemuksen innoittamana varmasti KM:n puoleen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV  Maria Luotio
Maria Luotio, Kiinteistömaailma Kotka