Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Maria LuotioKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Maria Luotio

96% asiakkaista suosittelee

Maria Luotio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Kotka

maria.luotio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3314Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet, Perheasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

39

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 39 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Veneilevänä välittäjänä autan sinua myös saarimökkien tai -kiinteistöjen myynnissä. Minulla on vuosikymmenten työkokemus matkailualalta ja kiinteistönvälittäjänä kymmenen vuotta täyttyy tammikuussa 2024, joten myynti- ja asiakaspalvelu ovat minulla verissä. Työssäni olen iloinen, innokas ja innovatiivinen. Sitoudun löytämään sekä myyjälle että ostajalle sen parhaan lopputuloksen. Kiinteistönvälitys on minulle elämäntapa, joten toimeksiantoa suorittaessani en tuijota virka-aikoja, mutta osaan myös rauhoittua lataamaan akkuja. Vapaa-aikani kuluu kahden koiran ja aviomiehen kanssa vanhaa rintamamiestaloa ja sen pihapiiriä vaalien tai veneilyharrastuksen parissa. Ota yhteyttä - minä välitän!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sympaattinen, empaattinen ja samaan aikaan myös asuntokaupan teknisen puolen hallitseva ammattitaitoinen välittäjä. Diplomaattisesti ja kaikkia osapuolia huomioiden vei prosessia tehokkaasti eteenpäin. Tämäntyyppinen välittäjä hankkii pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka palaavat yhä uudestaan saman välittäjän luokse. Tällaisista työntekijöistä on syytä pitää kiinni ja hyvää huolta.

Asunnon ostaja

Tulimme katsomaan Kotkan Katariinassa myynnissä ollutta taloa. Maria järjesti meidät lähes siltä istumalta katsomaan vertauskohdaksi myös toista taloa, joka ei juuri sillä hetkellä ollut vielä myytävänä. se antoi meille perspektiiviä Katariinan vaihtoehdoista. Tämä oli mielestämme erinomaista, kattavaa palvelua, jota emme osanneet odottaa. Kaiken kaikkiaan Maria oli kärsivällinen ja piti meidät ensiasunnonostajat hyvin perillä siitä, miten talokaupat etenevät.

Asunnon myyjä

Marialle kiitos miellyttävästä yhteistyöstä. Kohteen hinnoittelu oli realistista ja kaupat syntyivät nopeasti. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla koko sen lyhyen myyntiajan ja asiat kaupan tekoa myöten hoidettiin hienosti omista aikatauluistani ja välimatkoista johtuen etänä. Suosittelen mielelläni.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli täysi kymppi. Myynnin aktiivisuus oli todella korkealla tasolla. Kiitos palvelusta, kaikki toimi hyvin.

Asunnon myyjä

Maria oli aidosti välittävä ja pidimme erityisesti hänen rehellisyydestään. Maria myi meidän kohteen ja tuki prosessia koko matkan. Oman myynti kesti noin vuoden, mutta kaupat sujuivat todella hyvin kun viimein tulivat ajankohtaiseksi. Ja aikahan oli juuri sopiva, sillä meille löytyi samolihin aikoihin se oikea kohde! Kävimme monia kohteita Marian kanssa katsomassa ja saimme lisätiedot kohteista todella hyvin. Kun tämä oikea kohde löytyi, ohjeisti Maria meitä läpi koko ostoprosessin ja vastasi kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ajasta riippumatta (kun välillä hätäisiä oltiin). Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia Marian palvelusta! Mariaa tulemme lämpimästi suosittelemaan myös eteenpäin tutuille ja vaikka myös tuntemattomille! Kiinteistömaailmasta jäi myös erittäin hyvä kuva. Myynti-ilmoitukset olivat selkeät ja kuvat hyviä sekä realistisia. Suosittelemme! Terveisin uuden kodin onnelliset omistajat <3

Asunnon ostaja

Välittjämme oli erittäin ymmärtävinen ja avoin kaiken suhteen ja erittäin helposti lähestyttävä. Ensiasunnonostosta jäi hyvä muisto :) Kiitos siitä. Välittäjä on hyvä esimerkki tuleville alan ammattilaisille, ei mitään huonoa sanottavaa.

Asunnon myyjä

Markkinatilanteen ja kohteen arvio oli erittäin ammattimaisesti tehty. Tämän johdosta myyntiprosessi oli joutuisa ja asiat tapahtuivat oikea-aikaisesti. Välittäjän miellyttävä ja viestittävä tapa hoitaa toimeksiantoa piti yllä luottamusta ja hyvää henkeä myynnin aikana.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Maria Luotio
Maria Luotio, Kiinteistömaailma Kotka