kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV  Maria Luotiokiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV  Maria Luotio

96% asiakkaista suosittelee

Maria Luotio

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV

Kiinteistömaailma Kotka

maria.luotio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 462 3314Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Maria Luotio
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet, Perheasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

50

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 50 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

"Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti." — Herman Cain Olen onnellinen voidessani olla avuksi sinun kodinvaihdossasi ja monesti uusi koti tai kodille uusi omistaja löytyykin ei niin perinteisesti esim. nimi- tai ostotoimeksiannolla. Työskentely Kiinteistömaailmassa mahdollistaa minulle alan parhaat työkalut mm. videoesittelyt, joiden avulla myytävät kodit tavoittavat laajemman yleisön ja pystyn tuottamaan sinulle aidosti hyötyä. Ota yhteyttä – minä välitän!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Omakotitalomme myynti, uuden keskusta-asunnon nopea löytyminen ja tähän muutokseen liittyvät poikkeusjärjestelyt mahdollistivat lopulta kolmen perheen toiveiden täyttymisen juuri joulun alla. Se vaatii välittäjältä oikeaa otetta, asennetta ja ennen kaikkea tahtoa. Suuri kiitos!

Asunnon ostaja

Tulimme katsomaan Kotkan Katariinassa myynnissä ollutta taloa. Maria järjesti meidät lähes siltä istumalta katsomaan vertauskohdaksi myös toista taloa, joka ei juuri sillä hetkellä ollut vielä myytävänä. se antoi meille perspektiiviä Katariinan vaihtoehdoista. Tämä oli mielestämme erinomaista, kattavaa palvelua, jota emme osanneet odottaa. Kaiken kaikkiaan Maria oli kärsivällinen ja piti meidät ensiasunnonostajat hyvin perillä siitä, miten talokaupat etenevät.

Asunnon myyjä

Marialle kiitos miellyttävästä yhteistyöstä. Kohteen hinnoittelu oli realistista ja kaupat syntyivät nopeasti. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla koko sen lyhyen myyntiajan ja asiat kaupan tekoa myöten hoidettiin hienosti omista aikatauluistani ja välimatkoista johtuen etänä. Suosittelen mielelläni.

Asunnon myyjä

Maria Luotio auttoi joka asiassa kiitettävästi. Hän todellakin osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaan pulmatilanteet. Koko myyntitapahtumasta jäi lämmin ja helpottunut olo. Syntyi täysi luotto asiansa osaavaa välittäjää kohtaan. Myynti onnistui nopeasti ja saatu hinta oli täysin riittävä. Marialle suurkiitos.

Asunnon ostaja

Välittäjämme Maria Luotio oli äärimmäisen helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Huomioi myös toiveemme ja ohjasi meitä prosessin aikana. Kiersimme myös kilpailijoiden välittäjien kanssa useamman kohteen ja KM erottautui toiminnallaan selvästi edukseen. Jos ja kun meille aikanaan tulee myyntiprosessi itsellemmekin, käännymme positiivisen kokemuksen innoittamana varmasti KM:n puoleen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV  Maria Luotio
Maria Luotio, Kiinteistömaailma Kotka