kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV (vuokraus) Maria Luotiokiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV (vuokraus) Maria Luotio

98% asiakkaista suosittelee

Maria Luotio

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV (vuokraus)

Kiinteistömaailma Kotka

maria.luotio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3314Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Maria Luotio
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Uniikit kohteet, Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

43

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 43 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Rakastan työtäni, joka onkin oikeastaan enemmän elämäntapa kuin pelkkä keino ansaita elantonsa. Nautin voidessani olla avuksi sinun kodinvaihdossasi ja monesti uusi koti tai kodille uusi omistaja löytyykin ei niin perinteisesti esim. nimi- tai ostotoimeksiannolla. Työskentely Kiinteistömaailmassa mahdollistaa minulle alan parhaat työkalut mm. videoesittelyt, joiden avulla myytävät kodit tavoittavat laajemman yleisön ja pystyn tuottamaan sinulle aidosti hyötyä. Olen suorapuheinen, innokas ja innovatiivinen, etsin rohkeasti uusiakin lähestymistapoja ja ratkaisuja päästäkseni parhaaseen lopputulokseen juuri sinulle. Ota yhteyttä – minä välitän!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli asiallista ja hyvää. Minut pidettiin hyvin ajantasalla asioista. Kaikki meni hienosti. Parempaa välittäjää en ole tavannut.

Asunnon myyjä

Kaikki kohtaamani Kiinteistömaailman välittäjät olivat ystävällisiä ja asiakkaansa huomioon ottavia. Oman välittäjäni realistinen/järkevä hinta-arvio omasta talosta miellytti. Ei lähdetty tavoittelemaan kuuta taivaalta, näin päästiin oikein hyvään lopputulokseen. Yhteistyö oli helppoa. Iso kiitos Marialle.

Asunnon ostaja

Mielestäni Maria toimi tehtavässään erinomaisesti. Hän todella kuunteli tarpeitani ja toteutti työnsä niiden saavuttamiseksi hienosti. Hän oli myös asiantunteva ja osaava. Asioisin hänen kanssaan ehdottomasti myös toistekin. Kiitos!

Asunnon myyjä

Maria Luotio auttoi joka asiassa kiitettävästi. Hän todellakin osaa kuunnella ja ymmärtää asiakkaan pulmatilanteet. Koko myyntitapahtumasta jäi lämmin ja helpottunut olo. Syntyi täysi luotto asiansa osaavaa välittäjää kohtaan. Myynti onnistui nopeasti ja saatu hinta oli täysin riittävä. Marialle suurkiitos.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV (vuokraus) Maria Luotio
Maria Luotio, Kiinteistömaailma Kotka