Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, KiLAT, VuT Krista HakonenYrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, KiLAT, VuT Krista Hakonen

100% asiakkaista suosittelee

Krista Hakonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, KiLAT, VuT

Kiinteistömaailma Kotka

krista.hakonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0440355589Soita minulle

Kielitaito

Englanti

Olen toinen Kiinteistömaailma Kotkan yrittäjistä. Paikallistuntemusta löytyy Kotkasta ja Haminasta. Lapsuuden ja nuoruuden olen asunut Kotkassa. Työt veivät aikanaan Haminaan ja sinne myös kodin perustin. Tälläkin hetkellä asun Haminassa. Etsitkö rauhallista, tarkkaa, rehellistä ja asioihin tarttuvaa välittäjää? Minulla on ahkera ja tehokas työmoraali. Aiempi työkokemus kirjanpitäjänä on opettanut minulle täsmällisyyttä ja aikatauluissa pysymistä. Elämän tilanteet muuttuvat ja samalla kodit. Minulla on ymmärrystä erilaisiin elämäntilanteisiin, tehdään yhdessä asunnon vaihtamisesta helppoa. Vapaa-ajalla urheilu on minulle tärkeää. Tykkään käydä CrossFit salilla, maasto- ja maantiepyöräilemässä. Talvella hiihtämässä ja kaikkina vuoden aikoina kävelemässä. Työ- ja vapaa-ajalla olen äiti kahdelle lapselle ja koiralle. Mä välitän, Krista

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä piti minua erittäin hyvin ajantasalla ja oli todella ystävällinen! Hieno paineensietokyky ja pitkä pinna. Kiitos!

Asunnon ostaja

Krista selvitti ja hoiti hienosti kaikki meidän lisäselvitystä vaativat kysymykset ja asiat ja hankki vastaukset hankalimpiinkin asioihin.

Asunnon myyjä

En osannut edes odottaa niin täydellistä antautumista , osaamista ja myötäelämistä kuin mitä sain osakseni.

Asunnon myyjä

Kauppa onnistui tosi hyvin. Krista on aktiivinen, osaava, kuunteleva ammatti-ihminen. Häneltä hoitui tosi nopeasti kaikki kauppaan liittyvä tiedonanto. Suosittelemmekin häntä/ kiinteistömaailmaa parille myyntiin laittajalle. Kristaa ym. Suosittelemme lämpimästi kaikille.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, KiLAT, VuT Krista Hakonen
Krista Hakonen, Kiinteistömaailma Kotka