Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Katja KytönenKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Katja Kytönen

100% asiakkaista suosittelee

Katja Kytönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Kotka

katja.kytonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3316Soita minulle

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

45

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 45 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen aikuisen naisen ikään ehtinyt ja elämässä jo kaikenlaista nähnyt ja kokenut. Sydämeltäni olen kuitenkin ikuisesti nuori ja uusille asioille utelias . Ehkä juuri siksi uskalsin tehdä uusia ratkaisuja elämässäni vuonna 2011 kun mietin, että mikä minusta tulee aikuisena, ja mikä työ antaisi sekä itselleni, että kanssaihmisille iloa ja hyötyä. Sen seurauksena suoritin KED kiinteistöedustajan tutkinnon. Kiinteistömaailmassa aloitin heti vuonna 2012 ja saman vuoden lopulla suoritin myös LKV- tutkinnon. On ollut suuri ilo olla osa tätä meidän mahtavaa työtiimiä, ja viihdynkin erinomaisesti. Parasta tässä työssä ovat ihmiset, joiden elämäntilanteissa voimme välittäjinä olla ihan oikeasti avuksi. Hienoa on myös se, että myyntivalikoimamme on iso, on koteja kerrostaloissa kaupungissa, omakotitaloja maalla , uudiskohteita joissa pääsee seuraamaan talon rakentamisen alkumetreiltä siihen,kun asukkaat muuttavat uuteen kotiin, on viehättäviä loma-asuntoja merenrannoilta ja nostalgisia mummon mökkejä, rivitalokoteja , sijoitusasuntoja ja paljon muuta. Kaikki ovat tärkeitä, kaikki ovat koteja ja jos saan sen ilon ja kunnian, että luotat oman omaisuutesi myynnin minulle, niin teen parhaani ollakseni luottamuksesi arvoinen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Katja oli aivan super. Hänen kanssaan oli ihana tehdä yhteistyötä. Koin, että asioistani todella välitettiin. Katja on huippuammattilainen, loistava tuki elämän suurissa käänteissä ja myös hauskaa seuraa. Katjaa suositeltiin minulle ja aion laittaa myös hyvän kiertämään.

Asunnon myyjä

Saimme kaiken tarvitsemamme neuvon vaikeaan kauppaan. Koin että välittäjä teki jopa enemmän kuin olisi voinut olettaa ja selvitteli asioita puolestamme. Mahtavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Katja tekee työtä täydellä sydämellä ja on rautainen ammattilainen.

Asunnon ostaja

Vankka ammattitaito ja sitoutuminen toimeksiantoon välittyi Katja Kytösen toiminnasta. Ystävällinen ja persoonallinen ammattilainen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Katja Kytönen
Katja Kytönen, Kiinteistömaailma Kotka