Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Katja KytönenKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Katja Kytönen

100% asiakkaista suosittelee

Katja Kytönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Kotka

katja.kytonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3316Soita minulle

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

44

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 44 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tiedätkö mikä on parasta tässä kiinteistönvälittäjän työssä? Parasta tässä työssä ovat ihmiset, joiden elämäntilanteissa voin välittäjänä olla ihan oikeasti avuksi. Hienoa on myös se, että myyntivalikoimamme on iso, on koteja kerrostaloissa kaupungissa, omakotitaloja maalla , uudiskohteita joissa pääsee seuraamaan talon rakentamisen alkumetreiltä siihen,kun asukkaat muuttavat uuteen kotiin, on viehättäviä loma-asuntoja merenrannoilta ja nostalgisia mummon mökkejä, rivitalokoteja , sijoitusasuntoja ja paljon muuta. Kaikki ovat tärkeitä, kaikki ovat koteja ja jos saan sen ilon ja kunnian, että luotat oman omaisuutesi myynnin minulle, niin teen parhaani ollakseni luottamuksesi arvoinen. Olen aloittanut välittäjän työt vuonna 2012 ja siksi olen ehtinyt jo verkostoitua hyvin ja Kotkan, Pyhtään ja Haminan asuinalueet ja iso määrä koteja on ehtinyt tulla jo tutuksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Katja oli aivan super. Hänen kanssaan oli ihana tehdä yhteistyötä. Koin, että asioistani todella välitettiin. Katja on huippuammattilainen, loistava tuki elämän suurissa käänteissä ja myös hauskaa seuraa. Katjaa suositeltiin minulle ja aion laittaa myös hyvän kiertämään.

Asunnon myyjä

Saimme kaiken tarvitsemamme neuvon vaikeaan kauppaan. Koin että välittäjä teki jopa enemmän kuin olisi voinut olettaa ja selvitteli asioita puolestamme. Mahtavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Katja tekee työtä täydellä sydämellä ja on rautainen ammattilainen.

Asunnon ostaja

Vankka ammattitaito ja sitoutuminen toimeksiantoon välittyi Katja Kytösen toiminnasta. Ystävällinen ja persoonallinen ammattilainen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Katja Kytönen
Katja Kytönen, Kiinteistömaailma Kotka