Kutsu meidät kotikäynnille, kun pohdit asunnon myyntiä.

Saat perustellun hinta-arvion, ja laadimme yhdessä tehokkaan myynti- ja markkinointisuunnitelman.

Asunnon hinta-arvio - ja paljon muuta!

Kotikäynnillä saat paljon rahanarvoista tietoa asuntosi myyntiin. Laadimme sinulle asuntosi myyntisuunnitelman ja autamme ratkaisemaan kodinvaihtoosi liittyvät haasteet. Meihin voit luottaa, sillä tilastojen mukaan onnistumme asuntojen hinta-arvioissa 98 % varmuudella.

Ota yhteyttä

Näihin kysymyksiin saat vastauksen Kotikäynnin aikana

  • Mikä on asunnon hinta-arvio?

  • Mikä on alueen asuntojen hintakehitys?

  • Milloin ja miten kannattaa myydä?

  • Mitkä ovat parhaat markkinointikeinot?

  • Miten kodinvaihto käy sujuvasti?

Kutsu meidät Kotikäynnille

Asunnon hinta-arvio ja myyntisuunnitelma tunnissa 

Kotikäynnillä välittäjä perehtyy asuntoosi, sen erityispiirteisiin ja asunnonvaihdon toiveisiisi. Saat juuri sinulle ja asunnollesi sopivan markkinointi- ja myyntisuunnitelman, aikatauluehdotuksen, arvion myyntiajasta ja myyntihinnasta. Saat ammattilaisen suosituksen myyntitavasta, jossa huomioidaan sekä sinun tarpeesi että markkinatilanne.

Saat välittäjiemme
kokemuksen, näkemyksen ja tiedon käyttöösi

Välittäjillämme on vahva kokemus alueesi asuntokaupasta, asuntojen kysynnästä ja asunnon arvoon vaikuttavista seikoista. Taustatukena toimii maanlaajuinen Kiinteistömaailma-ketju ja sen noin 600 välittäjää. Tilastojen mukaan onnistumme asunnon hinta-arviossa 98 % tarkkuudella.

Paljon enemmän kuin pelkkä asuntoarvio

Asunnon arviointi on vain osa palveluamme. Tapaamista varten välittäjämme valmistelee sinulle tuhdin tietopaketin kaikesta mikä vaikuttaa juuri sinun asuntosi myyntiin. Mitä tarkemmat tiedot annat asunnostasi, sitä enemmän hyödyt Kotikäynnistä.

 

Miksi valita
Kiinteistömaailma?

Koska meillä on loistavat edut, joita et saa muualta ja Kotikäynti on vain yksi eduistamme! Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia tapoja sujuvaan kodinvaihtoon. Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti. Tutustu Kiinteistömaailman etuihin!

 

Asiakkaiden palautetta Kotikäynnistä

"Kiinteistövälittäjä oli aikaansaava, asiantunteva ja ehdotti hyviä toimenpiteitä talon myynnin sujuvoittamiseksi."

"Kotikäynti oli erittäin hyvä ja kysymyksiin saatiin vastauksia."

"Oli mukava kotikäynti, jonka aikana sain itselleni tarpeellista tietoa asunnon myymiseen liittyvistä asioista."

"Välittäjä oli valmistautunut todella hyvin ja arvion teko sujui todella hienosti."

"Välittäjä oli aidosti kiinnostunut asunnostamme ja toi selkeästi esiin mm. asunnon vahvuudet ja esittti siihen nähden perustellun hinta-arvion."

"Välittäjä oli valmistautunut ja asiantunteva. Oli helppo tehdä päätös."

"Saimme varmasti realistisen hinta-arvion omasta asunnosta."

"Asiantuntevan realistinen arvio myytävästä asunnosta. Selkeä ja vakuuttava esiintyminen. Selvä visio siitä, miten asuntoa tullaan myymään."

"Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä ja kyseli tarkkaan meidän toivomuksia. Kun myymme omamme, haluamme ehdottomasti hänet välittäjäksemme. "

"En osaa sanoa yhtään mitä olisi voinut tehdä paremmin. Mielestäni välittäjä onnistui hyvin. Oli valmistautunut ja kiinnostunut ja asiantunteva. Osasi vastata kysymyksiimme."

"Asiantuntijuus sekä asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomiointi saavat erityisen kiitoksen."

"Mielestäni välittäjä oli ammattimainen, ymmärsi tarpeemme ja hoiti asunnon välittämisen tehokkaasti ja hyvin. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä välitysprosessin aikana, siitä erityisesti plussaa."