kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Satu Da Silvakiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Satu Da Silva

100% asiakkaista suosittelee

Satu Da Silva

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Kirkkonummi

satu.dasilva@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0440233220Soita minulle

Erityisosaaminen

Tontit, Arvoasunnot, Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Sadulle onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat ehdottomasti sydämen asia. Satu kuuntelee taidolla, joten hän ymmärtää asiakkaan tilanteen yksityiskohtia myöten. Näin ollen on helppoa luottaa yksi elämän suurimmista päätöksistä hänen hoidettavaksi. Yhteistyö on vaivatonta ja asiat etenevät tehokkaasti aina kaupoille saakka. Sadulla on vankka ammattitaito ja myynnin aikana tulet huomaamaan, että hän huolehtii sinun kotisi myynnistä kuin omastaan. Satu tuntee markkinat, oikean hintatason ja tekee huolella taustatyöt. Hän toimii kiinteistönvälittäjänä Kirkkonummella ja hänelle entuudestaan tutulla Raaseporin sekä Inkoon alueella. Satua on ilo seurata: hän selvästi nauttii vaihtelevasta työstään ja sitoutuu vahvasti siihen, mitä on tekemässä. Sadun valloittava luonne ja hymy valaisevat harmaankin päivän. Sadulla on ilmiömäinen kyky loihtia lämmin ja iloinen ilmapiiri. Tervetuloa Sadun tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Erittäin selkeää viestintää, jämptiä, luottamusta herättävää asiallisuutta ja lämpimän inhimillistä myötäelämistä samassa paketissa. Voin todella suositella välittäjää.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui täydellisesti, Satu on yksinkertaisesti 100 prosenttinen ammattilainen joka aidosti tykkää työstään ja saa myös tuloksia loistavasti!

Asunnon myyjä

Palvelu oli ammatillista, asiantuntevaa ja erittäin ystävällistä. Informaatio toimi erittäin hyvin ja ikäihmisten tarpeet huomioitiin erinomaisesti. Lämmin kiitos!

Asunnon myyjä

Satu on ihan huippu hyvä tyyppi! Myi taloni todella nopealla aikataululla ja auttoi löytämään uuden kodin minulle. Hän kuunteli hyvin kriteerini mitä toivoin uudelta kodilta, yhteistyö toimi mainiosti.

Asunnon myyjä

Satu toimi tosi ammattiatitoisesti ja piti sen minkä lupasi. Myös jälkihoito toimi mielestäni tosi hyvin.

Asunnon myyjä

Satu on niin hyvä, mukava ja ammattitaitoinen ettei tarvitse parantaa mitään.

Asunnon myyjä

Kokonaisvaltainen asioiden hoito. Välittäjä hoiti hintaneuvottelut sekä myytävän että ostettavan kohteen välillä ja hänellä oli selkeä ehdotus meille, miten asioita saadaan edistettyä.

Asunnon myyjä

Asuntoni myynnissä oli mutkia matkassa, mutta välittäjä säilytti positiivisen asenteen ja se auttoi minua paljon. Hän on ammattitaitoinen ja lämminsydäminen ihminen. Olen kiitollinen ja tyytyväinen lopputulokseen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Satu Da Silva
Satu Da Silva, Kiinteistömaailma Kirkkonummi