osakas, myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä Merja Rytkönenosakas, myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä Merja Rytkönen

100% asiakkaista suosittelee

Merja Rytkönen

osakas, myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailma Kirkkonummi

merja.rytkonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 377 2277Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

40

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 40 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Alan ahkera superosaaja Merja on toiminut 22 vuotta välitysalalla, josta 7 vuotta välittäjänä. Jokaisen asiakkaansa toiveet ja tarpeet Merja huomioi mahdollisimman hyvin, jotta koko prosessi olisi mahdollisimman vaivaton. Erityistä kiitosta Merja on saanut asiakkailtaan tehokkaasta työnteostaan ja rauhallisen jämäkästä suhtautumisesta asiaan kuin asiaan. Suuri osa Merjan uusista myyntikohteista tulee aiempien asiakkaiden suosittelujen perusteella. Erinomaisesti tehty työ onkin vuosien varrella jättänyt jälkeensä satoja tyytyväisiä asiakkaita. Vapaa-ajallaan Merja vetää mielellään lenkkarit jalkaan ja suuntaa Hankoon mökille, joka on ihan parhaimpia rentoutumiskeinoja vastapainoksi kiinteistönvälittäjän usein niin hektiseenkin työhön. Merja rakastaa myös matkustelua ja onkin nähnyt paljon maailmaa asuessaan useassa eri maassa. As a licensed real estate broker (LKV), I have over 20 years of experience in the industry. Leading a team of agents that represents Kirkkonummi and surrounding areas, I have been working day-to-day in the region for over 7 years. Whether you are looking for the right home to meet your needs or an expert to take care of the sales process, I am here to help you! I have grown up in Sweden and lived in Asia for 10 years and I am ready to serve you in Finnish, English or Swedish!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Plussaa siitä, että välittäjä oli realistinen eikä sortunut turhiin lupauksiin. Moni välittäjä kun näytön jälkeen hehkuttaa, että ostajia on ihan jonoksi saakka ja tarjouksia tulossa...Ja sitten myyjänä pettyy, kun mitään ei tapahtunutkaan. Meille ei lupailtu turhia, vaan kerrottiin faktoja ja hinta arvio piti alusta loppuun. Välittäjä oli myös helposti tavoitettavissa tai mikäli oli varattu, otti itse heti vapauduttuaan yhteyttä viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä Merja Rytkönen
Merja Rytkönen, Kiinteistömaailma Kirkkonummi