myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV Merja Rytkönenmyymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV Merja Rytkönen

86% asiakkaista suosittelee

Merja Rytkönen

myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Kirkkonummi

merja.rytkonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 377 2277Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Perheasunnot

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

20

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 20 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Alan ahkera superosaaja Merja on toiminut 25 vuotta välitysalalla, josta yli 10 vuotta välittäjänä. Jokaisen asiakkaansa toiveet ja tarpeet Merja huomioi mahdollisimman hyvin, jotta koko prosessi olisi mahdollisimman vaivaton. Erityistä kiitosta Merja on saanut asiakkailtaan tehokkaasta työnteostaan ja rauhallisen jämäkästä suhtautumisesta asiaan kuin asiaan. Suuri osa Merjan uusista myyntikohteista tulee aiempien asiakkaiden suosittelujen perusteella. Erinomaisesti tehty työ onkin vuosien varrella jättänyt jälkeensä satoja tyytyväisiä asiakkaita. Vapaa-ajallaan Merja vetää mielellään lenkkarit jalkaan ja suuntaa Hankoon mökille, joka on ihan parhaimpia rentoutumiskeinoja vastapainoksi kiinteistönvälittäjän usein niin hektiseenkin työhön. Merja rakastaa myös matkustelua ja onkin nähnyt paljon maailmaa asuessaan useassa eri maassa. As a licensed real estate broker (LKV), I have 25 years of experience in the industry. Leading a team of agents that represents Kirkkonummi and surrounding areas, I have been working day-to-day in the region for over 10 years. Whether you are looking for the right home to meet your needs or an expert to take care of the sales process, I am here to help you! I have grown up in Sweden and lived in Asia for 10 years and I am ready to serve you in Finnish, English or Swedish!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Plussaa siitä, että välittäjä oli realistinen eikä sortunut turhiin lupauksiin. Moni välittäjä kun näytön jälkeen hehkuttaa, että ostajia on ihan jonoksi saakka ja tarjouksia tulossa...Ja sitten myyjänä pettyy, kun mitään ei tapahtunutkaan. Meille ei lupailtu turhia, vaan kerrottiin faktoja ja hinta arvio piti alusta loppuun. Välittäjä oli myös helposti tavoitettavissa tai mikäli oli varattu, otti itse heti vapauduttuaan yhteyttä viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta.

Asunnon myyjä

Siinä missä kaksi aiempaa välittäjää epäonnistui vuoden aikana, Merja onnistui viikossa. Merjan meininki myynnissä ja markkinoinnissa oli aivan toisella tasolla kuin muilla kilpailevilla välittäjillä ja siitähän sitä tulostakin syntyi. Merja on välitön ja joustava, viimeisen päälle ammattilainen, joka ottaa huomioon sekä myyjän että ostajan.

Asunnon myyjä

Asian osaava ja ammattimainen ote asuntomme myyntiin heti alusta alkaen. Välittäjä piti meitä hyvin ajantasalla koko myynnin ajan. Aikataulut toimivat ja myyntihinnan arviointi oli oikea. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme ja Kiinteistömaailmaan.

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun joten vaikea keksiä parantamista.

Asunnon myyjä

Yritin kovasti pohtia mitä olisi voitu tehdä paremmin, mutta mitään ei tule mieleen, koska kaikki meni niin hyvin putkeen ettei parempaa olisi voinut toivoa.

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun, joten on vaikea keksiä parantamista.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myymäläpäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV Merja Rytkönen
Merja Rytkönen, Kiinteistömaailma Kirkkonummi