myymäläpäällikkö, LKV, LVV, BBA, merkon. Kati Reijumyymäläpäällikkö, LKV, LVV, BBA, merkon. Kati Reiju

100% asiakkaista suosittelee

Kati Reiju

myymäläpäällikkö, LKV, LVV, BBA, merkon.

Kiinteistömaailma Kirkkonummi

kati.reiju@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 598 4525Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Vuokra-asunnot, Perheasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Tervetuloa Kirkkonummen Kiinteistömaailman sivuille! Olen Kati Reiju, kokenut kiinteistövälitysalan ammattilainen ja ylpeä Kirkkonummen Kiinteistömaailman myymäläpäällikkö, joka toimii intohimolla kiinteistönvälittäjiemme tukena. Liki kymmenen vuoden kokemuksellani kiinteistönvälitysalalta ja suorittamallani laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnolla (LKV, LVV) olen sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista palvelua sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavuttavat asumiseen liittyvät tavoitteensa. Olen myös merkonomi sekä tradenomi (BBA), jotka vahvistavat liiketoimintaosaamistani ja tukevat asiantuntemustani alalla. Vaikka tällä hetkellä suurimmalla vastuullani ovat myymälän sisäiset toiminnot sekä markkinointi, sydämeni sykkii vahvasti kiinteistönvälitykselle ja silloin tällöin eksyn takaisin sillekin polulle. Olen omistautunut varmistamaan, että meidän tiimimme on täysin valmistautunut ja varustettu tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Koska olen paikallisena vahvasti juurtunut tähän Kirkkonummelaiseen yhteisöön, tunnen alueen kuin omat taskuni. Vinkkaan parhaat lenkkipolut ja olen muun muassa perillä alueen harrastusmahdollisuuksista, voit jopa löytää minut usein jalkapallokentän laidalta tai kuntoportailta. Paikallinen tietämys auttaa meitä kohdentamaan asiakkaidemme tarpeet syvemmin ja löytämään heille kodin, joka vastaa heidän toiveitaan. Oletpa sitten kiinnostunut ostamaan, myymään tai vuokraamaan asuntoa, Kirkkonummen tiimimme on sitoutunut tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja asiantuntevaa opastusta. Tule mukaan ja koe Kiinteistömaailma, jossa paikallinen asiantuntemus yhdistyy vahvaan tiimityöhön. Ystävällisin terveisin, Kati Reiju | Kiinteistömaailma Kirkkonummi | Myymäläpäällikkö kati.reiju@km.fi & p. 050 598 4525

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kati ihmisenä osasi ottaa huomioon meidän tarpeemme jo asumisoikeusasuntoa hankkiessamme. Kiinteistökauppakin meni hyvin vaikka kesälomat olivat välissä ja meillä vuokralaiset kaupan jarruna joillekin. Olemme erittäin tyytyväisiä ja toivomme työn iloa ja hyviä kauppoja jatkossakin Teille kaikille Kiinteistömaailman väelle.

Asunnon ostaja

Kati oli hyvin ammattitaitoinen. Otti selvää asioista, joista kysyimme. Asuntoesittelyssä hän antoi meille omaa rauhaa katsella asuntoa sekä esitti myös omia mielipiteitään mitä asunnossa kannattaisi remontoida taikka tarkistaa. Hän oli työssään erittäin asiantunteva sekä otti meidät huomioon "ihmisinä" eikä pelkästään mahdollisina asiakkaina. Iso kiitos Katille vielä koko perheeltä!

Asunnon ostaja

Asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Sain paljon asuntokauppaan ja sijoitusasuntoasioihin liittyvää tietoa ja opastusta.

Asunnon ostaja

Minun tarpeitani kuunneltiin ja niihin sai vastaukset joko saman tien, tai viimeistään seuraavana päivänä. Henkilö jolla ei ole mitään kokemusta asuntokaupasta, voisi saada hieman syventävämpiä tietoja ja vastauksia oman osuutensa hoitamisesta ja velvoittetista ilman että kysyy (jos sattuu muistamaan), koska asunnon hankkiminen on aina jännittävä tilanne eikä kaikkea muista udella. Minua kuitenkin opastettiin kiitettävästi.

Asunnon ostaja

Välittäjän iloisuus ja meidän tarpeiden huomioonottaminen sekä hyvä palvelu. Kaikki toimi hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myymäläpäällikkö, LKV, LVV, BBA, merkon. Kati Reiju
Kati Reiju, Kiinteistömaailma Kirkkonummi