myynti- ja markkinointikoordinaattori, LKV, LVV, Siht. AT, merkonomi Kati Reijumyynti- ja markkinointikoordinaattori, LKV, LVV, Siht. AT, merkonomi Kati Reiju

100% asiakkaista suosittelee

Kati Reiju

myynti- ja markkinointikoordinaattori, LKV, LVV, Siht. AT, merkonomi

Kiinteistömaailma Kirkkonummi

kati.reiju@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 598 4525Soita minulle

Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Kati on välittäjiemme paras tuki ja turva! Välittäjän myyntityö on usein paineistettua kiireisen aikataulun ja neuvottelujen keskellä. Siksi nopeat apukädet palvelevalla asenteella ovat todella tarpeen ja asiakkaat saadaan palveltua aina parhain päin. Katilla on vuosien kokemus kiinteistönvälitysalan eri tehtävistä sekä markkinoinnista. Ja loputon intohimo oppia uutta! Hän on Kirkkonummen tiimin selkäranka ja oikea helmi! Vapaa-ajallaan Kati lukee, opiskelee, lenkkeilee ja nauttii luonnosta sekä yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kati ihmisenä osasi ottaa huomioon meidän tarpeemme jo asumisoikeusasuntoa hankkiessamme. Kiinteistökauppakin meni hyvin vaikka kesälomat olivat välissä ja meillä vuokralaiset kaupan jarruna joillekin. Olemme erittäin tyytyväisiä ja toivomme työn iloa ja hyviä kauppoja jatkossakin Teille kaikille Kiinteistömaailman väelle.

Asunnon ostaja

Kati oli hyvin ammattitaitoinen. Otti selvää asioista, joista kysyimme. Asuntoesittelyssä hän antoi meille omaa rauhaa katsella asuntoa sekä esitti myös omia mielipiteitään mitä asunnossa kannattaisi remontoida taikka tarkistaa. Hän oli työssään erittäin asiantunteva sekä otti meidät huomioon "ihmisinä" eikä pelkästään mahdollisina asiakkaina. Iso kiitos Katille vielä koko perheeltä!

Asunnon ostaja

Asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Sain paljon asuntokauppaan ja sijoitusasuntoasioihin liittyvää tietoa ja opastusta.

Asunnon ostaja

Minun tarpeitani kuunneltiin ja niihin sai vastaukset joko saman tien, tai viimeistään seuraavana päivänä. Henkilö jolla ei ole mitään kokemusta asuntokaupasta, voisi saada hieman syventävämpiä tietoja ja vastauksia oman osuutensa hoitamisesta ja velvoittetista ilman että kysyy (jos sattuu muistamaan), koska asunnon hankkiminen on aina jännittävä tilanne eikä kaikkea muista udella. Minua kuitenkin opastettiin kiitettävästi.

Asunnon ostaja

Välittäjän iloisuus ja meidän tarpeiden huomioonottaminen sekä hyvä palvelu. Kaikki toimi hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myynti- ja markkinointikoordinaattori, LKV, LVV, Siht. AT, merkonomi Kati Reiju
Kati Reiju, Kiinteistömaailma Kirkkonummi