Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 430 5633Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

15

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 15 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Jorman kunnioitus asiakkaita kohtaan on hänelle itsestään selvää ja jokainen toimeksianto on yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä. Jorma on saanut uransa varrella runsaasti positiivisista asiakaspalautetta ja hänet on myös palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä. Asiakkailtaan hän saa kiitosta ammattitaitoisesta työskentelystään, luotettavuudestaan ja ihanan rauhallisesta olemuksestaan. Hän on helposti lähestyttävä ja ajattelee aina asiakkaidensa parasta. Asioista neuvotellaan ja kaikkeen löytyy ratkaisu. Jormalla on vankka osaaminen rakentamisesta ja kiinteistökaupoista laidasta laitaan. Hän on ennen kiinteistönvälittäjän uraansa toiminut rakennusalalla useissa eri tehtävissä, kuten rakennus- ja sähköpiirtäjänä sekä sisustus- ja rakennustarvikeliikkeen yrittäjänä. Jorma toimii Kirkkonummelta Hankoon asti ja tuntee pitkäaikaisen asuinpaikkansa Tammisaaren myötä Raaseporin asuntomarkkinat kuin omat taskunsa. Jormalta saat palvelua myös sujuvalla ruotsinkielellä. Vapaa-ajallaan Jorma mielellään veneilee ja moottoripyöräilee.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä, joka vaikutti olevan oikeasti kiinnostunut ja innostunut tästä kohteesta ja työstään. Tämä oli vasta ensimmäinen tapaaminen ja asian edistämistä jatketaan uudella tapaamisella. Kiinteistön myynnissä niin monia asioita enemmän kuin osakehuoneistossa. Olemme tehneet aiemmin monia asuntokauppoja ja kokemukset välittäjistä ovat olleet varsin vaihtelevia. Nyt on positiivinen olo ja hyvä mieli.

Asunnon myyjä

Todella miellyttävä ja ammattitaitoinen välittäjä!

Asunnon myyjä

Jorman työskentely oli erittain ammattitaitoista ja joustavaa.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hienosti. Yhteydet pitivät ja keskustelu oli miellyttävää. Kiitos siitä.

Asunnon myyjä

Mielestäni välittäjä oli asiantunteva, ystävällinen ja avulias. Vastasi viesteihin ja soittoihin nopeasti. Ei ole negatiivista palautetta.

Asunnon myyjä

He is just perfect!

Asunnon myyjä

Jorma Lehtikangas hoiti kaupankäynnin ammattitaidolla ja erinomaisesti. Myös kaupan jälkeen lainhuutoon liittvissä asioissa Jorma antoi apunsa. Kaikki asiat sujuivat sovitusti, Jorma selvitti kaikki tarvittavat asiat ja hoiti ison osan kauppaan liittyen lomallaan. Toivon että hän ehtii viettämään hyvin ansaitsemaansa lomaa. Kaikkea hyvää super ammattilaiselle. Sinua on helppo suositella.

Asunnon myyjä

Olimme erittäin tyytyväisi Jorma Lehtikankaaseen. Välittäjä oli todella hyvin yhteydessä meihin. Tulemme käyttämään Jormaa jatkossakin kun tarvetta ilmenee.

Asunnon myyjä

Välittäjä on kaksikielinen, joten sain puhua ruotsia mikä helpotti myyntiä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jorma Lehtikangas
Jorma Lehtikangas, Kiinteistömaailma Kirkkonummi