Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet, Arvoasunnot

Myydyt kohteet

46

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 46 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Pitkä työkokemukseni myynnin- ja kouluttajan tehtävissä antaa minulle varmuutta palvella hyvin Kiinteistömaailman uusia ja vanhoja asiakkaita. Vuodesta 2006 Keravan Kiinteistömaailman energisessä tiimissä, jatkan positiivisella asenteellani tyytyväisten ostajien ja myyjien määrää. Suoritin KED-tutkinnon keväällä 2010. Haluathan Sinäkin kuulua tyytyväisiin asiakkaisiini ja tehdä yhdessä unelmistasi totta? Palkittu Kiinteistömaailman huippumyyjänä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja ahkera. Sovitut asiat toteutuivat aina. Elise Rikkilä on täsmällinen ja osaava. Olimme saamaamme palveluun todella tyytyväisiä. Välittäjä oli aina tavoitettavissa ja kysymyksiin sai vastauksen viipymättä.

Asunnon myyjä

Elise Rikkilä oli aivan fantastinen koko prosessin ajan. En olisi voinut saada parempaa välittäjää tai olla tyytyväisempi. Olen jo nyt suositellut häntä kaikille mahdollisille tahoille. Todella asiantunteva, luotettava, positiivinen ja tehokas ja auttoi minua enemmän ja paremmin kuin olisin osannnut odottaa, edes vaikka minulla oli jo ennestään hyvin positiivinen kuva hänestä ja kiinteistömaailmasta. Kertakaikkiaan erinomainen välittäjä ja mukava ihminen.

Asunnon myyjä

Elise myi jo toisen asuntoni, joten kokemukseni Kiinteistömaailmasta pohjautuu puhtaasti hänen toimintaansa. Tästä syystä palvelutaso oli siis odotusten mukaista. Olin tyytyväinen ensimmäisellä kerralla ja tyytyväinen nytkin. Elise saa asunnon myytyä nopeasti ja halutulla hinnalla silloinkin, kun tarjolla on muita samankokoisia. Hän myös reagoi tarvittaessa nopeasti/tarttuu tilaisuuteen. Ensimmäinen kerta jo osoitti, että kaikki mitä hän sanoo tekevänsä hän myös tekee.

Asunnon myyjä

”Elise Rikkilä on juuri minun makuuni:hillityn elegantti, asiantunteva, maltillinen, mutta tehokas.”

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, KED Elise Rikkilä
Elise Rikkilä, Kiinteistömaailma Kerava