30791h-3hAsemantie 2, Kempele, 90440

Asunto Oy Kempeleen Konduktööri

127 400 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kempeleen KonduktööriUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY KEMPELEEN KONDUKTÖÖRI

Huoletonta asumista on luvassa takuulla pitkään, sillä hyvämaineinen rakennusliike Lapti rakentaa talon laadukkaasti, ja takuukorjauksista huolehditaan esimerkillisesti. Kodin muokkaaminen mieluisaksi on vielä tässä kohtaa täysin mahdollista.

Asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina, koska moderni taloyhtiö rakennetaan omalle tontille ja liitetään kaukolämpöverkkoon. Lämmitys sisältyy luonnollisesti hoitovastikkeeseen, ja lämmönjako toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla, elikkä vesikiertoisena lattialämmityksenä. Esteettömyysasiat ja hissi tietysti kuuluvat nykyaikaiseen rakentamiseen.

Huoneistoille kuuluu hyvien säilytystilojen lisäksi lämmin irtainvarasto, ja autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Sekä piha-autopaikoissa että autokatospaikoissa on sähköauton lataukselle valmiudet jo olemassa. Autoa tai autopaikkaa et toki tällä sijainnilla välttämättä tarvitse, sillä talo rakentuu aivan Kempeleen keskustaan. Pyörän ja jalkapelin lisäksi bussit ja junat kuljettavat tarvittaessa kauemmaksi. Kaikki palvelut ovat tosin ihan lähellä, ja ovat monien mielestä jopa paremmat kuin Oulun puolella.

Nämä kodit sopivat erinomaisesti myös sijoituskäyttöön, sillä vuokrattavuus on vastaavissa ollut hyvällä tasolla.

Arvioitu valmistuminen on 8/2025.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.