ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Pirkko Riepponenylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Pirkko Riepponen

100% asiakkaista suosittelee

Pirkko Riepponen

ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Kangasala

pirkko.riepponen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358503131025Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

49

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 49 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Koti on elämän tärkeimpiä asioita. Minulle on kunnia-asia auttaa jokaista asiakastani toteuttamaan asuntokauppansa parhaalla mahdollisella tavalla onnistuneesti ja luotettavasti alusta loppuun. Tavoitteeni on aina tyytyväinen asiakas, sekä ostaja että myyjä. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voin parhaiten palvella juuri Sinua. Tervetuloa asiakkaakseni!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Pirkon ammattitaito ja osaaminen ovat huippuluokkaa. Olimme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Asiat sujuivat paremmin kuin osasimme koskaan kuvitella. Kiitos Pirkko onnistuneista kaupoista!

Asunnon myyjä

Pirkko oli kyllä varmasti koko rahan arvoinen välittäjä. Rauhallinen ja ammattitaitoinen. Tietää kuka saa hoitaa seuraavatkin kaupat. :)

Asunnon ostaja

Pirkko auttoi meitä todella hyvin ja tunsimme että hän kyllä osaa hoitaa asiat kanssamme kuntoon. Hän otti paljon yhteyttä meihin sekä selvensi monia asioita.

Asunnon myyjä

Pirkko oli ammattitaitoinen ja energinen. Myyjän kannalta on tärkeätä ymmärtää, miten tilanne kehittyy ja miten edetään. Hän onnistui mainiosti kommunikoinnissa ja piti yllä luottamusta ja rehellistä ja realistista tilannearviota.

Asunnon ostaja

Olimme ostava osapuoli ja olimme erityisen tyytyväinen välittäjän aktiiviseen yhteydenpitoon sen jälkeen kun olimme jättäneet ostotarjouksen. Myös itse kaupantekotapahtuma sujui asiallisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme jo sopineet Pirkon kanssa seuraavasta kaupasta, koska saimme hänestä niin luotettavan vaikutelman.

Asunnon myyjä

Valitsin välittäjän aiemman kokemuksen perusteella ja palvelu sujui edelleen kiitettävästi. Tälläkin kertaa arvostin välittäjän aktiivista yhteydenpitoa kaupan eri vaiheissa.

Asunnon myyjä

Tarjouskaupan filosofia oli ennen Pirkon välitystarjousta meille outo. Pirkon esiteltyä asian tuli vankka mielikuva filosofiasta, joka toimii ja erityisesti Pirkon ammattitaidosta syntyi erinomainen kuva. Koko prosessin ajan olimme erittäin tyytyväisiä Pirkon toimintaan.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin miellyttävä, hän esitteli kohteen meille asiallisesti, kuunteli kysymyksemme rauhallisesti ja osasi vastata ja selittää käytännönläheisesti, niin että ymmärsimme asiat. Hänellä oli hyvä asiantuntemus, ja jos hän ei jostakin ollut varma, niin hän ei puhunut sivu suunsa, vaan otti asiasta selvää. Hän huolehti asioista ja piti lupauksensa. Hän vaikutti erittäin luotettavalta. Hän suhtautui meihin arvostavasti ja loi samalla mukavan henkilökohtaisen tunnelman. Hän ei käyttänyt aikaa turhan puhumiseen,eikä ylisanoihin, vaan sai hyvillä vuorovaikutustaidoillaan meidät luottamaan itseensä ja esittelemäänsä kohteeseen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Pirkko Riepponen
Pirkko Riepponen, Kiinteistömaailma Kangasala