Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Minna EhrolaKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Minna Ehrola

95% asiakkaista suosittelee

Minna Ehrola

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Kangasala

minna.ehrola@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505008858Soita minulle

Erityisosaaminen

Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, englanti

Haluatko asiakaspalvelun rautaisen ammattilaisen toteuttamaan sinunkin asuntounelmaasi? Koti on itselleni sydämen asia, siksi haluan panostaa myös sinun kokemukseesi kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Olen toiminut yli 20-vuotta myynnillisissä asiakaspalvelutehtävissä. Luotettavuus, rehellisyys ja tinkimätön ahkeruus ovat arvoja, joiden avulla haluan luoda myös sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen asunnon osto- ja myyntitilanteissa. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen eri elämäntilanteissa, vuorovaikutteisuus ja aktiivinen ote ovat oman myyntityöni vahvat kivijalat. Oman perheen talonrakennusprojekti ja useamman kodin remontointiprojektit ovat kartuttaneet vuosien aikana vahvan ja tärkeän osaamisalueen kiinteistönvälitystyöhön. Huolehdin oman osaamiseni kehittämisestä jatkuvasti kouluttautuen ja opiskellen. Vapaa-aikanani panostan kokonaishyvinvoinnistani huolehtimiseen monipuolisesti liikkuen, joka antaakin erinomaisen pohjan kovalle työnteolle. Kiinteistömaailman vahva brändi, erinomaiset työkalut ja parhaat välittäjät takaavat sinulle onnistuneen asuntokaupan. Haluan palvella ja olla mukana toteuttamassa juuri sinunkin asuntounelmaasi. Otathan yhteyden jo tänään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitos Minna, parempaa työskentelyä ei voi edes kuvitella, oli todella upeeta sitä seurata ja nauttia tuloksista. Hieno lopputulos. Voidaan suositella muillekin!!

Asunnon myyjä

Lämmin kiitos vielä rakentavasta, kärsivällisestä ja ammattimaisen pedantista alkukartoituskäynnistä".

Asunnon myyjä

Tyylikäs, miellyttävä ja asiantunteva ammattilainen palveluksessamme, hyvältä vaikuttaa kaikki tähän asti!

Asunnon myyjä

Olen sekä ostanut, että myynyt asunnon Minna Ehrolan välittämänä, nopeakäänteisenä asiakkaana minulla ostoon meni yksi päivä, vastaavasti, kun myynti tuli ajankohtaiseksi, niin myyntiin näyttöineen/tarjouskilpailuineen meni asunnon myyntiin viikko, en usko, että kukaan voi tehdä näin nopealla aikataululla vastaavaa "täyden kympin " työtä, kuin Kiinteistömaailman Minna Ehrola. Hän hallihtee homman!

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää: loi luotettavan ilmapiirin ja valmistelut sujui erittäin hyvin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni hienosti. Välittäjä oli varannut hyvin aikaa ja selitti kaiken perusteellisesti.

Asunnon myyjä

Minnan kanssa oli mukava asioida. Asiantuntevaa ja avuliasta, iloista palvelua ! Jäi hyvä maku suuhun ja olo että oli nappivalinta ensikertalaiselle asunnon myyntiin. Ei jäänyt olo että olisi ollut tyhmiä kysymyksiä tai muutenkaan mitenkään negatiivinen olo siitä että Minna kävi meillä. Olo että asunnon myynti on hyvissä käsissä. Suosittelisin ehdottomasti :)

Asunnon myyjä

Erittäin ammattitaitoista ja mukavaa palvelua!

Asunnon myyjä

Mukava välittäjä ja tapaaminen, asiantunteva ja hyvin valmistautunut.

Asunnon ostaja

Eipä voisi palvelu tästä parantua. Ystävällinen ja lämmin ja tehokas välittäjä.Valitsisin hänet jos asunnon joskus myisin.Kiitos, on ilo tehdä kauppaa tällaisen välittäjän kanssa josta tulee kuva että hän oikeasti VÄLITTÄÄ.

Asunnon myyjä

Minna on erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä.

Asunnon myyjä

Oli erittäin pätevän tuntuinen ja kattava paneutuminen kyseiseen kohteeseen. Plussan antaisen positiivisuudesta ja kiirettömyydestä.

Asunnon myyjä

Minna on erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä. Myynti-ja markkinointisuunnitelma on hyvä, ei tarvitse itse kirjoitella ylös ja muistella mitä on sovittu.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella mukava ja kaikki sujui helposti ja mutkattomasti. Paremmin kuin osasin odottaa.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen, luotettava, asiakeskeinen välittäjä. Kokonaisuus hallussa. Ystävällinen ja hyväntuulinen. Aikataulut pitivät ja pysyimme koko ajan tietoisina siitä mitä tapahtuu. Asunnon esite ja kuvattu video erittäin laadukkaita. Kiitos myös kuvaajalle.

Asunnon myyjä

Kaikki asiat käytiin hyvin selkeästi läpi. Välittäjän ammattitaito vakuutti.

Asunnon myyjä

Minna Ehrola antoi erittäin ammattitaitoisen ja asiantuntevan kuvan itsestään. Mikäli lähdemme asuntoa myymään välittäjän kautta markkinoille, näistä muista vaihtoehdoista käyttäisin luultavasti mieluiten juuri Kiinteistömaailmaa ja ko. yrittäjää.

Asunnon myyjä

Hän ei olisi voinut tehdä mitään paremmin! Välittäjä on erittäin miellyttävä positiivinen, iloinen persoona ja helposti lähestyttävä, jonka vuoksi yhteistyö sujuu hyvin. Erittäin ammattitaitoinen, keskustelelee laajasti myyntiin liittyvistä asioista ja ottaa huomioon myös asiakkaan näkökulman ja perustelee/selittää hyvin, mikäli asiakas ei tule ymmärretyksi. Kaikki myyntiin liittyvät toimenpiteet ja käytännön asiat tapahtuneet hämmästyttävän nopeasti, joista hän on aina tiedottanut vielä erikseen välittömästi myyjälle joko viestillä tai soittaen. Hänellä on hyvä verbaalinen kyky (esim. alkuteksti myyntiesitteessä, keskustelutaito jne.), mutta ei kuitenkaan mitään ylilyöntejä. Rehellisen ja suoran oloinen, mutta pitää kuitenkin ammattilaisena tietyistä asioista kiinni, vaikka asiakas näkisi asian maallikon silmin toisin. Asunnon myyjänä voisin kuvitella hänet samoin; faktat esille, ei kuitenkaan "tyrkyttämistä", rento ja miellyttävä/hymyilevä, asiantunteva (tuntee myös alueen), joka antaa myös tilaa asunnon ostajan näkökulmasta tehdä kysymymyksiä ja muodostaa oma näkemys. Asuntokauppaan liittyvät juridiset ymv. asiat myös hyvin hallussa. Yhteistyö hyvän valokuvaajan kanssa pelasi myös hyvin! Suosittelen ehdottomasti!

Asunnon myyjä

Minna Ehrola on todella ammattitaitoinen, luotettava, asiallinen ja ystävällinen. Olemme etsineet asuntoa 1,5 vuotta ja Minna on pitänyt meihin yhteyttä aina silloin tällöin ja tarjonnut myyntiin tulleita kohteita. Pidän Minnan tyylistä verkostoitua ja pitää yhteyttä asiakkaisiin säännöllisesti.

Asunnon ostaja

Mielestäni välittäjä hoiti koko kaupan todella hyvin. Infosi selkeästi ja heti miten tapahtumat etenee ja ostajana oli helppo kun ei tarvinnut miettiä mitä kaikkea tarvitsee itse hoitaa. Asiallinen ja ystävällinen palvelu.

Asunnon myyjä

Välittäjä Minna Ehrola toimii asiantuntevasti ja ystävällisesti. Hänen kanssaan on mukava keskustella asunnon myyntiin ja tulevaan asuntoon liittyvistä vaihtoehdoista. Arvostan hänen mielipiteitään!

Asunnon ostaja

Hyvä yhteydenpito ja nopeat vasteajat. Asiakas pysyi hyvin tilanteen tasalla ja vastaukset asiakkaan pyytämiin tarkennuksiin tulivat viivyttelemättä. Välittäjä osasi kuunnella asiakasta ja esittelytilanne oli miellyttävä.

Asunnon myyjä

Koko prosessin ajan oli turvallinen olo ja luottamus siihen, että kaikki hoituu ja sudenkuopat havaitaan ajoissa. Omaan myyntiprosessiin liittyi kosteusvaurio, sen korjaaminen ja yllättävän pieni vaikutus tarjouskauppaan ja kaupantekoon. Uskon, että Minnan ammattitaito rauhoitti myös ostajaehdokkaita.

Asunnon myyjä

Homma hoitui sovitusti, positiivinen asenne, rehellinen ja luotettava.

Asunnon myyjä

Minnalla on välittäjänä rautainen ammattitaito. Hän tekee työnsä suurella sydämellä, asiakkaistaan välittäen. Asiakkaana voin luottaa, että asiat hoituvat parhaalla tavalla. Minna on kympin arvoinen välittäjä!

Asunnon myyjä

Asunnon myyntikauppa oli itselleni jo toinen saman välittäjän hoitama. Minnan ystävällisyys, kokemus, asiantuntemus, ammattitaito sekä laaja-alainen ymmärrys kokonaisuuksista ovat tehneet molemmilla kerroilla lähtemättömän positiivisen vaikutuksen.

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan homma toimi asiantuntevasti ja erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Minna hoiti talomme myyntiprosessin kokonaisuudessaan erinomaisesti, ei mitään negatiivista sanottavaa. Voimme lämpimästi suositella häntä! Ammattitaitoinen, ystävällinen ja luotettava välittäjä!

Asunnon ostaja

Vastasi hyvin viesteihin ja kysymyksiin. Oli ystävällinen ja jaksoi neuvoa hyvin!

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajaa autettiin, tuettiin, ja pidettiin ajan tasalla koko ajan. Kiitos siitä Minnalle! Kaikki sujui tosi hienosti!

Asunnon myyjä

Kaikilta osin kaupanteko sujui oikein hyvin. Esitemateriaali oli erinomainen. Ammattitaitoista ja luotettavaa toimintaa!

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti hyvin ensitapaamisen, yhteydenpidon, ohjeistuksen ja myyntiprosessin (kaiken)

Asunnon myyjä

5/5

Asunnon ostaja

Yksityisnäyttö oli hyvä. Välittäjä oli aina tavoitettavissa nopealla aikataululla.

Asunnon myyjä

Välittäjänä Minna on kuunteleva ja pitkän linjan tekeminen paistaa kaikesta. Hän osasi kysyä oikeita kysymyksiä ja kokosi asian ammattitaidolla. Meillä ei ole mitään epäilystä siitä, saako Minna kotiamme myytyä. Todella joustavat metodit tuovat varmasti parhaan tuloksen myös rahallisesti.

Asunnon myyjä

Välittäjä kuunteli tarpeitamme erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Kuunneltiin ja ymmärrettiin asiakkaan toiveita ison päätöksen edessä. Asunnon myyminen on aina iso ja paljon pohdintoja herättävä päätös. Toiminta ja palvelu oli nopeaa ja asiantuntevaa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli tietoinen alueemme markkinasta ja antoi hyödyllisiä tietoja ja neuvoja asunnon myymiseen liittyen. Hän loi myös positiivisen tunnelman ja toiveita kauppojen nopeasta etenemisestä tilanteen tullen.

Asunnon myyjä

Ei mitään voisi paremmin tehdä!

Asunnon myyjä

Meidän asunnon myynti sujui niin hyvin ja ammattitaitoisesti, ettemme osaa sanoa mitä olisi voinut tehdä paremmin. 5/5

Asunnon myyjä

Hyvin tehtyä ei paremmaksi saa!

Asunnon myyjä

Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Aivan täydellistä, mitään ei voisi tehdä toisin!

Asunnon ostaja

Joustavaa ja ihmisläheistä palvelua!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Minna Ehrola
Minna Ehrola, Kiinteistömaailma Kangasala