kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkiläkiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilä

100% asiakkaista suosittelee

Emilia Nikkilä

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Kangasala

emilia.nikkila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358443481737Soita minulle

Kielitaito

englanti

Onpa kiva, että haluat tietää minusta lisää! Olen vieraillut kymmenen vuoden aikana sadoissa pirkanmaalaisissa kodeissa ja olen huomannut, miten hyvin erilaisia mutta aina tärkeitä kaikki kodit ovat. Aivan kuten omistajansakin. Minulle on tärkeää tutustua kotien lisäksi myös ihmisiin niiden sisällä. Otteeni myyntityöhön on asiakasta kunnoittavaa ja maanläheistä mutta hyvin tehokasta. Kymmenen vuoden yrittäjyyteni kotimyynnissä on luonut minulle erittäin laajan tuttavaverkoston Pirkanmaan alueelle. Hallitsen somen kuin omat taskuni ja se on minulle henkilökohtaisen kanssakäymisen lisäksi luonteva tapa asioida ja markkinoida tehokkaasti. Kerran viikossa pääsen haastamaan oman rohkeuteni äärimmilleen taitoluistimien terien päällä. Kun haluat myydä tai ostaa asunnon ja arvostat iloista, energistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua sekä laajaa paikallistuntemusta, olen oikea valinta sinulle. Minä oikeasti välitän.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ihanan asiantuntevaa ja ammattimaista. Olen tavannut useita kiinteistövälittäjiä viimeisen 8 vuoden aikana ja tämä oli ensimmäinen joka oli täsmällinen sekä näytti olevan aidosti kiinnostunut työstään. Pidämme myös siitä että mikäli valitsemme tämän firman myymään asuntoamme, myy sitä juuri nimenomaan tämä asiantunteva henkilö pääasiassa, eikä ihan kuka tahansa, joka ei välttämättä ole aiemmin edes meitä tavannut tai edes asunnossamme käynyt.

Asunnon myyjä

Välittäjä saapui täsmälleen sovittuun kellonaikaan. Hän kertoi erittäin selkeästi ja asiakasystävällisesti kuinka asuntoani kannattaisi myydä. Sain hyvin vastauksia kysymyksiini ja opin samalla uusia asioita. Välittäjästä jäi positiivinen vaikutelma!

Asunnon ostaja

Välittäjä halusi ratkoa kuntotarkastuksessa aiheutuneita ongelmia ja auttoi todella paljon. Hyvin ystävällinen ja pärjää varmasti urallaan.

Asunnon myyjä

Emilia antoi tilaa miettiä mitä tehdään asian suhteen, mutta oli silti selkeä suunnitelma, koska palataan asiaan.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilä
Emilia Nikkilä, Kiinteistömaailma Kangasala