Isa Kihlström-Liuski
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK) Isa Kihlström-Liuskikiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK) Isa Kihlström-Liuski

100% asiakkaista suosittelee

Isa Kihlström-Liuski

kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK)

Kiinteistömaailma Kajaani

isa.kihlstrom-liuski@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358401873997Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Ammattitaidolla ja nuorekkaalla otteella! Usean vuoden kokemuksella autan mielelläni kaikissa asunnon myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa, sekä kauttani onnistuu myös kauppakirjojen laatimiset ja arviokirjat. Minuun voi ottaa yhteyttä kun sinulle sopii, tehdään yhdessä asuntounelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Aktiivisuus, oma-aloitteisuus, hyvät neuvottelutaidot, yhteydenpito ja hyvä tavoitettavuus, rehellisyys, ystävällisyys ja ammattitaito. Siinäpä se, suosittelen!

Asunnon ostaja

Isa Kihlströmin palvelualttius on ihan huippuluokkaa. Teimme yhteistyötä melkein vuoden, ennenkuin löydettiin meidän koti. Useita kohteita käytiin katsomassa ja joitakin katsottiin useampaan kertaan. Välillä Isa oli meihin yhteydessä ja tiedusteli kuulumisia ja nyt kun löytyi oikea kohde ja tehtiin ostopäätös, niin saatiin Isa kiinni vielä lauantaina ja hän järjesti meille ajan pankkiin ja asiat lähti etenemään todella nopeasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK) Isa Kihlström-Liuski
Isa Kihlström-Liuski, Kiinteistömaailma Kajaani