Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK) Isa KihlströmYrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK) Isa Kihlström

100% asiakkaista suosittelee

Isa Kihlström

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK)

Kiinteistömaailma Kajaani

isa.kihlstrom-liuski@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0401873997Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Olen harrastanut jääkiekkoa jo yli 10 vuoden ajan ja näinä vuosina olen toiminut kapteenin ja varakapteenin roolissa useita kausia. Tänä päivänä jääkiekko on mukana elämässäni rakkaana harrastuksena sekä toimin Kajaanissa tyttöjoukkueen joukkueenjohtajana. Jääkiekko on joukkuelaji, jossa pelataan ja puhalletaan yhteen hiileen sekä tullaan toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa. Tämä on antanut hyvät pelimerkit myös työelämään. Periksiantamattomuus, pitkäjänteisyys ja halu menestyä luovat hyvän pohjan - niin pelikentillä kuin arjessakin. Koen, että välitystyö on aidosti välittämistä. Minulle jokainen asiakas ja kohde on tärkeä, hoidan työtehtäväni suurella sydämellä ja aidosti välittäen. Olen toiminut kiinteistönvälityksen parissa aluksi myyntisihteerinä vuodesta 2014 alkaen ja vuonna 2018 suoritin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Vuosien kokemuksella autan mielelläni kaikissa asunnon myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa, unohtamatta vapaa-ajan kiinteistöjen myyntiä ja ostoa. Välitystyön lisäksi laadin kauppakirjat, arviokirjat ja tarjoan asiantuntijapalvelua mieltä askarruttaviin asioihin. Tavoitat minut joustavasti, laita viestiä, soita - miten sinulle parhaiten sopii!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Aktiivisuus, oma-aloitteisuus, hyvät neuvottelutaidot, yhteydenpito ja hyvä tavoitettavuus, rehellisyys, ystävällisyys ja ammattitaito. Siinäpä se, suosittelen!

Asunnon ostaja

Isa Kihlströmin palvelualttius on ihan huippuluokkaa. Teimme yhteistyötä melkein vuoden, ennenkuin löydettiin meidän koti. Useita kohteita käytiin katsomassa ja joitakin katsottiin useampaan kertaan. Välillä Isa oli meihin yhteydessä ja tiedusteli kuulumisia ja nyt kun löytyi oikea kohde ja tehtiin ostopäätös, niin saatiin Isa kiinni vielä lauantaina ja hän järjesti meille ajan pankkiin ja asiat lähti etenemään todella nopeasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (AMK) Isa Kihlström
Isa Kihlström, Kiinteistömaailma Kajaani