kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja Tiina Liukkonenkiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja Tiina Liukkonen

Tiina Liukkonen

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula

tiina.liukkonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5550540Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen energinen ja nauravainen kiinteistönvälittäjä jo vuodesta 2004. Korkea työmoraali, pitkä työkokemus alalla ja sinnikkyys näkyy kaikessa tekemisessäni. Minulla on aito kiinnostus alaa kohtaan ja haluan auttaa asiakkaitani parhaani mukaan- olemmehan tekemisissä yhdessä elämän suurimmista tapahtumista kodin oston ja myynnin parissa. Olen positiivinen, helposti lähestyttävä, luotettava ja vankka ammattitaito saa asiakkaat kerta toisensa jälkeen kääntymään asuntoasioissa puoleeni. Aiemmin toimin vaativissa matkatoimistotehtävissä 15 vuoden ajan. Vapaa-ajalla on mukava nauttia elämästä, lukemalla, ulkoillen ja matkustellen. Ollaan yhteyksissä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Toimeksiantoja olen jättänyt Tiina Liukkoselle jo vuodesta 2004 alkaen ja niitä on ollut paljon. Tiinan kanssa yhteistyö on sujunut aina hyvin ja asiat ovat hoituneet Tiinan energisen ja iloisen asenteen myötävaikutuksella.

Asunnon myyjä

Positiivinen

Asunnon myyjä

Tiina toimi tehokkaasti ja ahkerasti. Informoi hyvin myyntitilanteista. Persoonana hän on henkilö, joka osaa katsoa asiat positiiviselta kannalta ja näkee mahdollisuuksia eikä mörköjä. Valloittava ihminen, joka varmasti osaa lähestyä erityyppisiä ostajia/myyjiä. Olin tyytyväinen valintaani :).

Asunnon myyjä

Aikataulut, avuliaisuus, ammattitaito

Asunnon ostaja

Kaupat sujuivat rehellisesti, täydellisesti. Välittäjä otti tasaveroisesti huomioon myös ostajan. Eritoten kiitän välittäjää aidosti ystävällisestä ja ymmärtäväisestä asenteesta. Sain kokeneelta välittäjältä myös tärkeää tietoa koskien asuntoni kunnostusta. Huipputyyppi!

Asunnon myyjä

Kaikin puolin hyvä ja sopivan energinen kaikissa toimissa. Minulle suositeltiin ja suosittelen lämpimästi häntä edelleen.

Asunnon myyjä

Tiinan kanssa oli tosi kiva asioida. Ammattitaitoinen, reipas asuntomyynnin ammattilainen. Mitä lupasi, sen piti. Voin lämpimästi suositella.

Asunnon myyjä

Raudanlujaan ammattilaiseen voi luottaa vaativissakin tilenteissa. Saimme asiantuntevaa apua asunnon myynnissä

Asunnon ostaja

Tunsin olevani osaavissa käsissä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja Tiina Liukkonen
Tiina Liukkonen, Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula