kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV Tiina Liukkonenkiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV Tiina Liukkonen

Tiina Liukkonen

kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu

tiina.liukkonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5550540Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Nauravainen, lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä kiinteistönvälittäjä (LKV 2005). Autan Sinua mielelläni kaikissa kodinvaihtoosi liittyvissä asioissa - sekä nykyisen asunnon myynnissä, että uuden kodin etsimisessä. Otathan yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Toimeksiantoja olen jättänyt Tiina Liukkoselle jo vuodesta 2004 alkaen ja niitä on ollut paljon. Tiinan kanssa yhteistyö on sujunut aina hyvin ja asiat ovat hoituneet Tiinan energisen ja iloisen asenteen myötävaikutuksella.

Asunnon myyjä

Positiivinen

Asunnon myyjä

Tiina toimi tehokkaasti ja ahkerasti. Informoi hyvin myyntitilanteista. Persoonana hän on henkilö, joka osaa katsoa asiat positiiviselta kannalta ja näkee mahdollisuuksia eikä mörköjä. Valloittava ihminen, joka varmasti osaa lähestyä erityyppisiä ostajia/myyjiä. Olin tyytyväinen valintaani :).

Asunnon myyjä

Aikataulut, avuliaisuus, ammattitaito

Asunnon ostaja

Kaupat sujuivat rehellisesti, täydellisesti. Välittäjä otti tasaveroisesti huomioon myös ostajan. Eritoten kiitän välittäjää aidosti ystävällisestä ja ymmärtäväisestä asenteesta. Sain kokeneelta välittäjältä myös tärkeää tietoa koskien asuntoni kunnostusta. Huipputyyppi!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV Tiina Liukkonen
Tiina Liukkonen, Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu