Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5550540Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, englanti

Tiina on energinen, nauravainen ja aikaansaava kiinteistönvälittäjä. Korkea työmoraali, pitkä työkokemus alalla ja sinnikkyys näkyvät kaikessa tekemisessä. Tiinalla on aito kiinnostus alaa kohtaan ja hän haluaa auttaa asiakkaitaan parhaansa mukaan. Tiinan positiivinen, helposti lähestyttävä persoona, luotettavuus ja vankka ammattitaito saavat asiakkaat kerta toisensa jälkeen kääntymään asuntoasioissa hänen puoleensa. Ennen mittavaa kiinteistönvälittäjän uraansa Tiina on toiminut vaativissa matkatoimistotehtävissä 15 vuoden ajan.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Toimeksiantoja olen jättänyt Tiina Liukkoselle jo vuodesta 2004 alkaen ja niitä on ollut paljon. Tiinan kanssa yhteistyö on sujunut aina hyvin ja asiat ovat hoituneet Tiinan energisen ja iloisen asenteen myötävaikutuksella.

Asunnon myyjä

Positiivinen

Asunnon myyjä

Tiina toimi tehokkaasti ja ahkerasti. Informoi hyvin myyntitilanteista. Persoonana hän on henkilö, joka osaa katsoa asiat positiiviselta kannalta ja näkee mahdollisuuksia eikä mörköjä. Valloittava ihminen, joka varmasti osaa lähestyä erityyppisiä ostajia/myyjiä. Olin tyytyväinen valintaani :).

Asunnon myyjä

Aikataulut, avuliaisuus, ammattitaito

Asunnon ostaja

Kaupat sujuivat rehellisesti, täydellisesti. Välittäjä otti tasaveroisesti huomioon myös ostajan. Eritoten kiitän välittäjää aidosti ystävällisestä ja ymmärtäväisestä asenteesta. Sain kokeneelta välittäjältä myös tärkeää tietoa koskien asuntoni kunnostusta. Huipputyyppi!

Asunnon myyjä

Kaikin puolin hyvä ja sopivan energinen kaikissa toimissa. Minulle suositeltiin ja suosittelen lämpimästi häntä edelleen.

Asunnon myyjä

Tiinan kanssa oli tosi kiva asioida. Ammattitaitoinen, reipas asuntomyynnin ammattilainen. Mitä lupasi, sen piti. Voin lämpimästi suositella.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Tiina Liukkonen
Tiina Liukkonen, Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu