myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henri Kuosmanenmyyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henri Kuosmanen

100% asiakkaista suosittelee

Henri Kuosmanen

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Joensuu

henri.kuosmanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

046 850 3664Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Omakotitalot, Uudiskohteet, Uniikit kohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Tervetuloa tutustumaan kiinteistönvälityksen konkariin, Henriin, joka haluaa tehdä kanssasi tuloksia! Olen moderni myyntijohtaja ja välittäjä, joka tunnetaan paitsi suorapuheisuudesta, ratkaisukeskeisyydestä ja erinomaisista neuvottelutaidoista, myös kyvystä avustaa ja tukea muita välittäjiä niin hankinnassa kuin hinnoittelussakin. Kokeneena ammattilaisena olen saavuttanut paikkani Kiinteistömaailman huippuvälittäjien joukossa nopealla nousulla, ja toimin mentorina ja tukena tiimilleni, varmistaen, että jokainen jäsen hyödyntää tehokkaimmat palvelut ja teknologiat asuntokaupassa. Tulokset puhuvat puolestani, ja olen ylpeä siitä, että olen onnistunut työssäni alusta asti – ei vain henkilökohtaisesti, vaan myös välittäjätiimini kautta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle tehokasta ja tuloksellista palvelua, ja teemme sen aina tinkimättömällä huolellisuudella. Yksi avaintekijä asuntokaupassa on asianmukainen hinnoittelu, jossa erityisesti minulla on syvää osaamista. On yhteinen etumme, että asunto tai kiinteistö arvioidaan alusta lähtien oikein, ja tässä olen valmis tarjoamaan kokemukseni ja taitoni. Minulla on erityisosaamista uudisrakentamisen parissa, ja olen erityisen vahva kerrostalohuoneistojen myyntiin liittyvissä tehtävissä. Onnistumme lyhentämään myyntiaikoja huomattavasti markkina-alueeseen verrattuna, hyödyntämällä tiimimme yhteistä asiantuntemusta ja minun henkilökohtaista kokemustani. Vaikka työni on kiireistä, nautin vapaa-ajastani perheeni parissa. Moottoriurheilu on intohimoni, ja erityisesti kesäisin minut löytää vesijetin selästä, nauttien vauhdista ja vesielementistä. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli etsit aktiivista, sitoutunutta ja asiakkaan etua korkealle arvostavaa kiinteistönvälittäjää, joka on valmis tarjoamaan paitsi henkilökohtaista asiantuntemusta myös tiiminsä tuen koko asuntokaupan ajan.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin hyvin asiaan paneutunut ja vuorovaikutustaito toimi erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Henrillä oli hyvä käsitys alueen markkinatilanteesta ja asunnon potentiaalisesta hinnasta. Saimme hyvin tietoa jokaisessa myyntiprosessin vaiheessa. Sekä asunnon kauppahinta että myyntiaika ylittivät odotukset.

Asunnon myyjä

Sain alusta asti luotettavan tunteen yhteistyöstä. Ystävällinen, asiantunteva ja avulias toiminta helpotti asioiden hoitoa.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli rohkea ja reipas kun uskalsi mennä soittamaan tulevan naapurin ovikelloa, kysyessämme millainen asukki on seinän takana. Siitä hänelle suurkiitokset ja 10 pistettä!

Asunnon myyjä

Henri sai kohteen nopeasti myytyä ja piti koko ajan ajantasalla. Iso kiitos hyvästä palvelusta!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Henri Kuosmanen
Henri Kuosmanen, Kiinteistömaailma Joensuu