markkinointijohtaja, LKV, LVV, KiAT Elmiina Kinnunenmarkkinointijohtaja, LKV, LVV, KiAT Elmiina Kinnunen

100% asiakkaista suosittelee

Elmiina Kinnunen

markkinointijohtaja, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Joensuu

elmiina.kinnunen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 376 8811Soita minulle

Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot, Uudiskohteet, Kuolinpesät, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Aloitin Joensuun Kiinteistömaailmalla koulun ohessa vuonna 2009. Minulla on kattava tietämys asuntokaupan nykytilanteesta, hintatasosta sekä juridisesta puolesta. Olen työskennellyt perinteisten osakekaupan- ja kiinteistökaupan lisäksi; perikuntien, edunvalvonnan, vuokravälityksen- sekä asuntosijoittajien parissa. Minulla on myös pitkä kokemus rakennusliikkeiden kanssa työskentelystä, tunnen uudistuotantokohteiden lainsäädännön ja vaatimukset. Valmistuin ammattikorkeakoulusta medianomiksi ja vastaan meidän myymälämme kohdekuvauksista, markkinoinnista sekä viestinnästä. Joensuun Kiinteistömaaima on nykyaikainen välitysliike ja haluamme panostaa siihen, että kaikilla kohteillamme on ammattitasonkuvat, aluekuvat sekä informatiivinen esittelyteksti. Olen suorittanut LKV- sekä LVV-pätevyyden, noudatan aina työssäni hyvää välitystapaa ja päivitän jatkuvasti osaamistani. Tapani on toimia ripeästi, mutta aina tarkasti ja perehtyen asiaan. Minulle on tärkeää, että koet asioinnin meillä ammattitaitoiseksi ja vaivattomaksi. Haluan auttaa asiakkaitani siinä, että jokainen löytää itselleen oman näköisen kodin; oli se sitten vuokra-asunto tai omistusasunto. Olen helposti tavoitettavissa ja autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa! Service in English.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen tyytyväinen saamaani palveluun, kiitos Elmiinalle!

Asunnon myyjä

Asiantuntevaa ja ystävällistä kohtaamista ja luotettavaa arviointia. Olimme koko ajan ajantasalla. Meihin pidettiin yhteyttä erinomaisesti. Lämmin suositus!

Asunnon ostaja

Mitä välittäjä teki hyvin? Kaiken, ei tämän paremmin voi välittäjä hoitaa hommaansa!

Asunnon myyjä

Elmiina toimi todella asiantuntevasti ja ystävällisesti koko myyntiprosessin ajan. Vastasi nopeasti kysymyksiin puhelimitse sekä viesteillä, ja tarvittaessa selvitti vastaukset. Olemme todella tyytyväisiä Elmiinaan. Ehdottomasti aiomme käyttää häntä välittäjänä, jos ja kun aiomme myydä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

markkinointijohtaja, LKV, LVV, KiAT Elmiina Kinnunen
Elmiina Kinnunen, Kiinteistömaailma Joensuu