Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 716 384Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Tontit, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot

Hei, Minua kutsutaan Siukuksi ja olen kahden aikuisen tyttölapsen äiti. Perheeseemme kuuluu lisäksi kaksi kissaneitiä Lyyli ja Donna. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Keski-Uudellamaalla vuodesta 2011. Ennen sitä toimin 10 vuotta yrittäjänä. Myynnin ja markkinoinnin parissa olen työskennellyt koko ikäni. Järvenpäätä olen tituleerannut kotikaupungikseni vuodesta -95. Lähestyn asioita avoimesti, aidon iloisesti, ihmisläheisesti ja muita kunnioittaen. Uskon vilpittömästi, että oikea tapa tehdä kiinteistönvälittäjän työtä, on toimia rehellisesti, suorapuheisesti ja tarkkuudella. Asiakkaideni etu on minulle kunnia-asia, josta en tingi. Jos haet aidosti ihmisistä välittävää, ammattitaitoista ja palvelualtista henkilöä auttamaan kotisi myyntiin tai ostamiseen liittyvissä asioissa, ota reippaasti minuun yhteyttä. -Siukku-

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sirpa tekee sen minkä lupaa ja enemmänkin. Yhteydenpito oli todella sujuvaa, mutta samalla myös ammattimaista. Kaikki toimeksiannon vaiheet sujuivat yli odotuksien, vaikka myynti ei helppoa ollutkaan tässä taloustilanteessa. Useamman talon myyneenä en ole toista edes lähes yhtä hyvää välittäjää tavannut. Jos vielä taloni myyn, tiedän keneen otan yhteyttä.

Asunnon myyjä

”Kohtasin Sirpan ensimmäisen kerran hänen pitämällään asuntonäytöllä. Etsimme silloin perheenlisäyksen vuoksi uutta asuntoa. Kyseisestä asunnosta ei kauppoja syntynyt mutta Sirpa asunnonvälittäjänä oli kiinnostunut meidän tilanteestamme ainutlaatuisella tavalla. Tämä kohtaaminen johti luontevaan yhteistyösuhteeseen, joka johti siihen, että Sirpa omalla rautaisella ammattitaidollaan ymmärsi tarpeemme täydellisesti ja löysi asunnollemme ostajan ja meille täydellisen uuden kodin, josta tehtiin kaupat. Tässä ei kuitenkaan ollut kyse vain asuntokaupoista vaan luottamuksellisesta ihmissuhteesta, jossa Sirpaan saattoi turvautua, jos mitä kysymyksiä tai mietinnän aiheita ilmaantui kiinteistökauppoihin liittyen. Elämä on kuljettanut 15-vuotta Sirpan ensikohtaamisesta ja asunnon myynnin ja ostamisen tarpeita on tullut sen jälkeenkin. Kaikissa näissä tilanteissa sittemmin on ollut mukana sama yhteinen tekijä. Tämä tekijä on Sirpa Gustafsson. Sirpalta on voinut kysyä kaikkea maan ja taivaan väliltä liittyen asuntoihin. Rautaisen ammattitaidon ja hyvien yhteistyöverkostojen lisäksi Sirpalla on lisäksi ominaisuus, joka on ollut korvaamaton, Sirpa välittää myös ihmisestä ja perheestä kokonaisuutena ja ymmärtää sekä ottaa tämän huomioon omassa työssään. Erityistä on myös Sirpan osaaminen sisustus asioissa sekä asunnon visuaalisissa seikoissa ylipäänsä myyntiä ajatellen. Näistä kaikista seikoista yhteenvetona, suosittelen Sirpaa vahvasti ja lämpimästi kumppaniksi elämänpituiseen matkaan kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Luotettavampaa, ammattitaitoisempaa ja välittävämpää kumppania kuin Sirpa, ei sille matkalle löydy!”

Asunnon myyjä

Asiointini Sirpan kanssa oli todella miellyttävää. Sirpa päivitteli tilannetta asunnon myynnistä usein ja kattavasti. Hän teki asunnon myynnistä todella simppeliä ensimmäistä kertaa myyvälle. Asunnon myynnissäkään ei mennyt kuin muutama viikko, joka on todella nopea suoritus varsinkin näinä markkinoina. Hinnastakaan ei tarvinnut tinkiä. Suosittelisin Sirpaa kaikille asuntoa myyville / asunnon myymistä harkitseville.

Asunnon myyjä

Sirpa hoiti kiinteistömme myynnin Järvenpäässä asiantuntevasti ja tehokkaasti. Hänen kanssa oli helppoa ja luontevaa asioida. Suosittelen lämpimästi Sirpaa kiinteistönvälittäjäksi.

Asunnon myyjä

Oli turvallinen olo tehdä ensikertaa asuntokauppoja. Koko prosessi eteni sujuvasti ja molemmat osapuolet pysyivät ajantasalla kauppojen etenemisestä. Napakka, tehokas ja lämminhenkinen ammattilainen. Iso kiitos!

Asunnon myyjä

Vuosien varrella olen nähnyt erilaisia kiinteistönvälittäjiä, joilla ammatillinen osaaminen tai sosiaaliset taidot eivät ole olleet kohdillaan. Sirpalta olen aina saanut erinomaista palvelua. Hän aina ajattelee asiakkaan parasta ja hänellä on realistinen kuva kiinteistömarkkinoista. Hänellä on rohkeutta ja intoa hoitaa tehtäväänsä. On myös erityistä plussaa, että hänellä on myös silmää yksityiskohdille ja stailaukselle. Voin lämpimästi ja varauksetta suositella häntä kiinteistönvälitystehtäviin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAt, sisustusstailaaja Sirpa Gustafsson
Sirpa Gustafsson, Kiinteistömaailma Järvenpää-Mäntsälä