Yrittäjä, YKV, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas NiskalaYrittäjä, YKV, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskala

100% asiakkaista suosittelee

Joonas Niskala

Yrittäjä, YKV, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Ilmajoki

joonas.niskala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 5619 857Soita minulle

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

53

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 53 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hienoa, että löysit minut! Toimin Ilmajoen Kiinteistömaailman yrittäjänä ja minulta löytyy vahva paikallistuntemus Ilmajoen ja sen lähialueen markkinaan. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut jo useamman vuoden ajan ja olen tottunut tulokselliseen ja vastuulliseen työhön. Toimin työssäni suoraselkäisesti ja pyrin aina olemaan luottamuksesi arvoinen. Yrityksemme työn ja tuloksen tasoa kuvaa parhaiten se, että olemme jo kolmena vuonna peräkkäin olleet Kiinteistömaailman Huippuyrityksenä. - Vuoden 2023 Kiinteistömaailma-Huippuyritys: Suurin markkinaosuuden kasvattaja, ja Eniten Tarjouskauppaa! - Vuoden 2022 Kiinteistömaailma-Huippuyritys: Paras asiakatyytyväisyys ja Eniten Tarjouskauppaa! - Vuoden 2021 Kiinteistömaailma-Huippuyritys: Eniten Tarjouskauppaa! Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2016 lähtien, jolloin suoritin LKV-tutkinnon. Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV) sain valmiiksi vuonna 2022, joka on tämän alan korkein oppiarvo. Lisäksi minulle on myönnetty kaupanvahvistajan oikeudet, joten voin vahvistaa myös kiinteistön kauppoja. Näiden lisäksi minulta löytyy opiskelutaustaa ammattikorkeakoulusta ja olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi AMK. Myyntityössä käytössäni on alan nykyaikaisimmat työkalut: ammattikuvaus, videointi sekä digistailaus. Panostan asunnon markkinoinnissa siihen, että kaikki minulle luotetut kodit ovat mahdollisimman laadukkaasti esillä tärkeimmillä myyntipaikoilla, jotta kiinnostus saadaan heräämään ja ostaja löytymään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki toimi todella hyvin. Asiat eteni nopealla tahdilla ja aina oltiin ajantasalla mikä tilanne asuntokaupassa. Tarjouskauppa on tosi hyvä konsepti - suosittelen ehdottomasti. Joonas on todella ammattitaitoinen. Kaikki asiakirjat, tarkastukset yms sujui hienosti. Oikea henkilö oikeassa paikassa - Erittäin vahva suositus ja iso peukku Joonakselle.

Asunnon ostaja

Olin käynyt aiemmin Joonaksen esittelemässä myyntikohteessa joka ei lopulta sopinutkaan minulle. Joonas soitti minulle myöhemmin ja kertoi toisesta kohteesta, jonka päädyin lopulta ostamaan. Monet muiden firmojen kiinteistövälittäjät eivät olleet myyntityössä mielestäni riittävän aktiivisia, Joonas taas oli aktiivinen mutta ei mitenkään tungetteleva. Loistavaa työtä.

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti asiat niin hyvin ettei minun asunnon myyjänä tarvinnut murehtia mistään, ja kaikki sujui muutenkin todella vaivattomasti. Välittäjän suosittelema tarjouskauppa toimi erittäin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen Joonaksen toimintaan.

Asunnon ostaja

Joonas teki asuntokaupoista mukavan kokemuksen. Varmasti molemmin puolin, ostajan sekä myyjän puolesta. Homma toimi joka tavalla. Jos ei ollut suoraa vastausta johonkin, hän lupasi ottaa selvää ja ilmoitti heti, kun sai vastauksen.

Asunnon myyjä

Joonas oli aina tavoitettavissa jos tuli jotain kysyttävää asunnon myyntiin tai muihin asioihin liittyen. Joonas on ammattitaitoinen ja mukava välittäjä, jonka kanssa on helppo keskustella asioista. Joonas myös aidosti kuunteli ja otti meidän myyjien toiveet huomioon. Parempaa palvelua ei olisi voinut toivoa!

Asunnon ostaja

Erittäin hyvää ja asiallista palvelua saimme. Aiemmista kokemuksista poiketen, välittäjä näki paljon vaivaa löytääkseen vastaukset esittämiimme kysymyksiin.

Asunnon myyjä

Palvelu oli asiallista. Ja varmasti sopivasti sekä myyjän että ostajan puolella olemista. Olemme todella tyytyväisiä Niskalaan!

Asunnon myyjä

Todella hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen välittäjä. Oli perehtynyt hyvin asioihin ja oli kärsivällinen, vaikka mukana oli lapsi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, YKV, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskala
Joonas Niskala, Kiinteistömaailma Ilmajoki