yrittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskalayrittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskala

98% asiakkaista suosittelee

Joonas Niskala

yrittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Ilmajoki

joonas.niskala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 5619 857Soita minulle

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Hienoa, että löysit minut! Toimin Ilmajoen Kiinteistömaailman yrittäjänä ja tavoitteeni joka päivälle on kohdata asiakkaani innolla ja palvella heitä niin hyvin kuin mahdollista. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut jo useamman vuoden ajan ja olen tottunut tulokselliseen ja vastuulliseen työhön. Toimin työssäni suoraselkäisesti ja pyrin aina olemaan luottamuksesi arvoinen. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV sekä Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Lisäksi suoritan tällä hetkellä YKV-tutkintoa (ylempi kiinteistönvälittäjä), joka on tämän alan korkein oppiarvo. Myyntityössä käytössäni on alan nykyaikaisimmat työkalut: ammattikuvaus, videointi, digistailaus sekä laadukkaat myynti-ilmoitukset ja alueen tehokkaimmat markkinointikanavat! Palvelen asiakkaita Ilmajoen, Seinäjoen ja Kurikan alueilla.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki toimi todella hyvin. Asiat eteni nopealla tahdilla ja aina oltiin ajantasalla mikä tilanne asuntokaupassa. Tarjouskauppa on tosi hyvä konsepti - suosittelen ehdottomasti. Joonas on todella ammattitaitoinen. Kaikki asiakirjat, tarkastukset yms sujui hienosti. Oikea henkilö oikeassa paikassa - Erittäin vahva suositus ja iso peukku Joonakselle.

Asunnon ostaja

Olin käynyt aiemmin Joonaksen esittelemässä myyntikohteessa joka ei lopulta sopinutkaan minulle. Joonas soitti minulle myöhemmin ja kertoi toisesta kohteesta, jonka päädyin lopulta ostamaan. Monet muiden firmojen kiinteistövälittäjät eivät olleet myyntityössä mielestäni riittävän aktiivisia, Joonas taas oli aktiivinen mutta ei mitenkään tungetteleva. Loistavaa työtä.

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti asiat niin hyvin ettei minun asunnon myyjänä tarvinnut murehtia mistään, ja kaikki sujui muutenkin todella vaivattomasti. Välittäjän suosittelema tarjouskauppa toimi erittäin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen Joonaksen toimintaan.

Asunnon ostaja

Joonas teki asuntokaupoista mukavan kokemuksen. Varmasti molemmin puolin, ostajan sekä myyjän puolesta. Homma toimi joka tavalla. Jos ei ollut suoraa vastausta johonkin, hän lupasi ottaa selvää ja ilmoitti heti, kun sai vastauksen.

Asunnon myyjä

Joonas oli aina tavoitettavissa jos tuli jotain kysyttävää asunnon myyntiin tai muihin asioihin liittyen. Joonas on ammattitaitoinen ja mukava välittäjä, jonka kanssa on helppo keskustella asioista. Joonas myös aidosti kuunteli ja otti meidän myyjien toiveet huomioon. Parempaa palvelua ei olisi voinut toivoa!

Asunnon ostaja

Erittäin hyvää ja asiallista palvelua saimme. Aiemmista kokemuksista poiketen, välittäjä näki paljon vaivaa löytääkseen vastaukset esittämiimme kysymyksiin.

Asunnon myyjä

Palvelu oli asiallista. Ja varmasti sopivasti sekä myyjän että ostajan puolella olemista. Olemme todella tyytyväisiä Niskalaan!

Asunnon myyjä

Todella hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen välittäjä. Oli perehtynyt hyvin asioihin ja oli kärsivällinen, vaikka mukana oli lapsi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskala
Joonas Niskala, Kiinteistömaailma Ilmajoki