Sari Honkalehto
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Sari HonkalehtoKiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Sari Honkalehto

94% asiakkaista suosittelee

Sari Honkalehto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Hyvinkää

sari.honkalehto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 4600 106Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

55

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 55 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen laajasti verkostoitunut paljasjalkainen hyvinkääläinen ja yrittäjätaustaisena olen tottunut tekemään töitä asiakaslähtöisesti jokaiseen toimeksiantoon kaikkeni antaen. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja kaupanvahvistaja. Lisäksi olen suorittanut kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT). Pystyäkseni palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti olen tehnyt myös sisustussuunnittelijan opinnot. Sovittaessa saat kauttani stailaus-, sisustus- ja remonttineuvontaa niin myynti- kuin ostotilanteissakin. Oletpa sitten myymässä tai ostamassa niin hyvä paikallistuntemukseni Hyvinkään asuinalueista, palveluista, yrityselämästä ja harrastusmahdollisuuksista on avuksi työssäni ihmisten kotien välisten siltojen rakentajana. Aikaisemman koulutukseni (ft, TtM, HR) ja työhistoriani myötä pystyn auttamaan lisäksi mm. terveellisen sisäilmaan ja esteettömään asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Kolme omakotitaloa rakentaneena ymmärrän omakohtaisesti pientalon ostossa ja myynnissä huomioitavia asioita. Sinä ja kotisi ansaitsette laadukkaan, luotettavan ja yksilöllisen palvelun ensikohtaamisesta jälkihoitoon. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sari on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan ja pitää huolen loppuun asti, että kaikki myynnissä ym. menee kuten on sovittu. Hän neuvoo ja opastaa sekä osaa kuunnella. Myös myynnin jälkeen, hän ei unohda asiakkaitaan, vaan kyselee kuulumiset. Mahtava, lämmin ja AMMATTILAINEN alallaan!!

Asunnon myyjä

Meille jäi hyvät fiilikset asuntokaupasta. Sari oli ehdottoman luotettava, asiantunteva ja rohkaiseva. Asunnon myynnissä meni hermot kankaalle monta kertaa ja silloin oli ihanaa, kun tunsi olevansa varmoissa käsissä.

Asunnon myyjä

Asiantuntemus oli silminnähtävää ja palvelu luotettavaa ja nopeaa sekä palveluodotukset ylittävää. Välittäjä asiakaslähtöinen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Sari Honkalehto
Sari Honkalehto, Kiinteistömaailma Hyvinkää