yrittäjä, kaupanvahvistaja, AKA-arvioija, LKV, KiAT, AKA Jani Kesäläyrittäjä, kaupanvahvistaja, AKA-arvioija, LKV, KiAT, AKA Jani Kesälä

100% asiakkaista suosittelee

Jani Kesälä

yrittäjä, kaupanvahvistaja, AKA-arvioija, LKV, KiAT, AKA

Kiinteistömaailma Hyvinkää

jani.kesala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 4600 104Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Uniikit kohteet, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

27

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 27 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen Jani Kesälä, yksi Kiinteistömaailma Hyvinkään yrittäjäkolmikosta. Taustaltani löytyvät LKV-, KiAT- ja AKA- (auktorisoitu kiinteistöarvioija) tutkinnot. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta olen saanut herastuomarin arvon vuonna 2021. Erityisesti olen keskittynyt omakotitalojen sekä sijoitusasuntojen välitykseen Hyvinkään alueella sekä kiinteistöarviointiin. Maanmittauslaitoksen määräämäänä kaupanvahvistajan olen toiminut vuodesta 2020, ja teen kaupanvahvistuksia koko Uudenmaan sekä Kanta-Hämeen alueella. Ota yhteyttä kun tarvitset palvelukseesi rautaisen ammattilaisen ja vaadit välittäjältäsi vähän nohevampaa otetta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kiinteistövälittäjä oli ystävällinen ja avulias, aina tavoitettavissa. Hän esitteli meille monta asuntoa iloisin mielin, onneksi viimein tuli meille täydellinen vastaan. Kiitos vaan paljon Jani Kesälälle!!! Kaikki meni hyvin, ei voisi paremmin mennä.

Asunnon myyjä

Välittäjä Jani Kesälä myi asuntomme ammattitaidolla ja luottamuksella. Hän piti tiiviisti näyttöjä ja piti meidät ajantasalla myynnin etenemisestä. Myös valokuvat asunnostamme olivat upeat!

Asunnon ostaja

Kiitos Janille kaikesta! Vanha talo myytiin ensimmäisellä näytöllä ja uusi löytyi vaivattomasti Janin avustuksella.

Asunnon myyjä

Ei valittamista. Palvelu laadukasta alusta loppuun, vaikka sopimusta ei tullutkaan tilanteen muututtua. Välittäjä hoiti tämänkin mallikkaasti, eikä jäänyt huono mieli. Tämän muistan jatkossa varmasti. Iso plussa välittäjälle.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoista toimintaa alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Asian osaava välittäjä. Tosi tehokas ja miellyttävä tapa tehdä välitystyötä.

Asunnon myyjä

Minua pidettiin ajantasalla koko kaupankäynnin ajan, se on hyvä juttu! Kaikki sujui loistavasti, eipä voisi enää parantaa palvelua!

Asunnon myyjä

Onnistuneesti kohdennetun markkinoinnin ansiosta meidän hieman erikoisempi talomme löysi oikeat ostajat. Myynti ei keskeytynyt loma-aikana ja esittelyt hoidettiin hienosti tiimityönä.

Asunnon ostaja

Jani Kesälä toimi tosi hyvin eikä parannusehdotuksia tullut. 10/10

Asunnon myyjä

Asiallinen ja ystävällinen palvelu. Välittäjä kertoi totuudenmukaisen tilanteen tämänhetkisestä myyntitilanteesta Hyvinkäällä. Hän toimi nopeasti ja tehokkaasti ja hoiti paperityön valmiiksi seuraavaksi päiväksi.

Asunnon myyjä

Mielestäni kiinteistömaailman konsepti kokonaisuudessa paikallisesti Hyvinkäällä sekä markkinoinnin osalta myös valtakunnallisesti on parempi kuin muutamalla muulla vertailemallamme kiinteistönvälitysfirmalla. Itselleni muodostui käsitys, että Kiinteistömaailman tiimi on tehokkain, aikaansaavin ja ammattitaitoisin Hyvinkäällä. Kiinteistövälittäjäksi valikoitui Jani Kesälä, koska Jani vaikutti kokonaisuudessaan sopivalta välittäjältä kohteellemme. Jani on aikaansaava, luotettava, innostunut, asiallinen, tunnollinen, tarkka ja erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava kiinteistönvälittäjä, jota varmasti suosittelen myös ystävilleni sekä tutuilleni, mikäli he ovat tulevaisuudessa asunnonmyyntiaikeissa.

Asunnon ostaja

Välittäjä, joka aidosti teki myyntityötä. Valitettavasti usein saa käydä näytöissä, joissa välittäjä ei tee työtään - tekee ostamisesta vaikeaa.

Asunnon myyjä

Valtavan Iso Kiitos Janille meidän kotimme myymisestä ja päästessämme maaliin. Jani on hyvin ammattitaitoinen, miellyttävä, rauhallinen, neuvoja antava, luotettava, sekä häneen sai aina tarvittaessa hyvin ja nopeasti yhteyden. Kiitos myöskin Arille, kotimme hyvistä valokuvista sekä videosta ja Kiitos koko tiimillenne. Kotimme sai juuri sellaiset uudet omistajat kuin toivoimmekin, nuori perhe lapsineen ja koirineen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kaupanvahvistaja, AKA-arvioija, LKV, KiAT, AKA Jani Kesälä
Jani Kesälä, Kiinteistömaailma Hyvinkää