Jani Kesälä
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jani Kesäläkiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jani Kesälä

96% asiakkaista suosittelee

Jani Kesälä

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Hyvinkää

jani.kesala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 4600 104Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Omakotitalot, Sijoitusasunnot

Myydyt kohteet

47

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 47 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Yli kahden vuosikymmenen kokemus myynnistä ja kansainvälisestä kaupasta luo varmuutta erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Ja sitähän kiinteistönvälitys on – kohtaamisia. LKV- ja KiAT-tutkinnot, vahva paikallistuntemus sekä luottamustehtävät käräjäoikeuden lautamiehenä ja kiinteistötoimitusten uskottuna miehenä luovat vankan pohjan onnistumisille. Anna kotisi kohdata uudet asukkaansa avullani. Asiantuntevasti, osaavasti ja luotettavasti. Lisätietoa löydät alla olevien linkkien kautta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kiinteistövälittäjä oli ystävällinen ja avulias, aina tavoitettavissa. Hän esitteli meille monta asuntoa iloisin mielin, onneksi viimein tuli meille täydellinen vastaan. Kiitos vaan paljon Jani Kesälälle!!! Kaikki meni hyvin, ei voisi paremmin mennä.

Asunnon myyjä

Välittäjä Jani Kesälä myi asuntomme ammattitaidolla ja luottamuksella. Hän piti tiiviisti näyttöjä ja piti meidät ajantasalla myynnin etenemisestä. Myös valokuvat asunnostamme olivat upeat!

Asunnon ostaja

Kiitos Janille kaikesta! Vanha talo myytiin ensimmäisellä näytöllä ja uusi löytyi vaivattomasti Janin avustuksella.

Asunnon myyjä

Ei valittamista. Palvelu laadukasta alusta loppuun, vaikka sopimusta ei tullutkaan tilanteen muututtua. Välittäjä hoiti tämänkin mallikkaasti, eikä jäänyt huono mieli. Tämän muistan jatkossa varmasti. Iso plussa välittäjälle.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoista toimintaa alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Asian osaava välittäjä. Tosi tehokas ja miellyttävä tapa tehdä välitystyötä.

Asunnon myyjä

Minua pidettiin ajantasalla koko kaupankäynnin ajan, se on hyvä juttu! Kaikki sujui loistavasti, eipä voisi enää parantaa palvelua!

Asunnon myyjä

Onnistuneesti kohdennetun markkinoinnin ansiosta meidän hieman erikoisempi talomme löysi oikeat ostajat. Myynti ei keskeytynyt loma-aikana ja esittelyt hoidettiin hienosti tiimityönä.

Asunnon ostaja

Jani Kesälä toimi tosi hyvin eikä parannusehdotuksia tullut. 10/10

Asunnon myyjä

Asiallinen ja ystävällinen palvelu. Välittäjä kertoi totuudenmukaisen tilanteen tämänhetkisestä myyntitilanteesta Hyvinkäällä. Hän toimi nopeasti ja tehokkaasti ja hoiti paperityön valmiiksi seuraavaksi päiväksi.

Asunnon myyjä

Mielestäni kiinteistömaailman konsepti kokonaisuudessa paikallisesti Hyvinkäällä sekä markkinoinnin osalta myös valtakunnallisesti on parempi kuin muutamalla muulla vertailemallamme kiinteistönvälitysfirmalla. Itselleni muodostui käsitys, että Kiinteistömaailman tiimi on tehokkain, aikaansaavin ja ammattitaitoisin Hyvinkäällä. Kiinteistövälittäjäksi valikoitui Jani Kesälä, koska Jani vaikutti kokonaisuudessaan sopivalta välittäjältä kohteellemme. Jani on aikaansaava, luotettava, innostunut, asiallinen, tunnollinen, tarkka ja erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava kiinteistönvälittäjä, jota varmasti suosittelen myös ystävilleni sekä tutuilleni, mikäli he ovat tulevaisuudessa asunnonmyyntiaikeissa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jani Kesälä
Jani Kesälä, Kiinteistömaailma Hyvinkää