yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, LKV Sanna Hotanenyrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, LKV Sanna Hotanen

95% asiakkaista suosittelee

Sanna Hotanen

yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, LKV

Kiinteistömaailma Himos

sanna.hotanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0405818201Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Englanti

Myydyt kohteet

72

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 72 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjän ammatissa pian kymmenen vuotta ja koko tämän ajan olen viettänyt Kiinteistömaailmalla. Yrittäjäperheestä lähteneenä yrittäjyys on ollut itselle aina haave ja vuonna 2015 sain mahdollisuuden ryhtyä Tourulan myymälän yrittäjäksi. Sillä tiellä ollaan edelleen enkä päivääkään vaihtaisi pois! Yrittäjyydestä huolimatta työaikani kuluu pääsääntöisesti koteja välittäen. Toimin työssäni todella säntillisesti sekä tavoitteellisesti ja tavoitteenani on aina tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Vuosien mittaan kokemusta on karttunut kaikenlaisista kodeista ja erityisosaamistani ovat isommat sekä vaativammat omakotitalot ja kohteet joissa välittäjältä tarvitaan tavallista enemmän ammattitaitoa sekä aktiivisuutta. Tämän lisäksi erityisesti uudiskohteet ovat lähellä sydäntäni ja on mahtavaa nähdä mitenkä tyhjille tonteille rakentuu ajan kanssa koteja jonne perheet muuttavat! Työni on minulle tärkeää ja vastapainoa pitkille päiville tarjoaa liikunta sekä perhe. Aamuvarhaisella minut löytää hyvin usein lenkkipolulta ja juokseminen on aina ollut minulle tärkeä sekä rakas harrastus. Kaksi aikuistuvaa lastani pitävät huolen siitä, että kotona on vilinää ja pysyn mukavasti kartalla siitä mitä nuorten maailmassa tapahtuu! Kun kaipaat asunnonvaihtoon avuksesi kokenutta, suurella sydämellä varustettua energistä välittäjää niin palvelen mielelläni. Tule tutustumaan minuun ja myyntitiimiini myymäläämme tai kutsu meidät Kotikäynnille. Me Tourulalaiset palvelmme Sinua aidosti välittäen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Sanna Hotaselle iso kiitos! Sannan työskentely oli ystävällistä, ammattitaitoista ja sujuvaa. Yhteistyö toimi moitteettomasti.

Asunnon myyjä

Todella asiallinen palvelu.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen, iloinen ja sanansa pitävä välittäjä. Sai myytyä talomme uskomattoman hienolla aikataululla. Piti yhteyttä hyvin ja oli aidosti kiinnostunut. Pelkkiä ruusuja Sannalle!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, LKV Sanna Hotanen
Sanna Hotanen, Kiinteistömaailma Himos