64993h-4hAlppirinne 1, Jämsä, 42100

Kiinteistö Oy Himos Alppirinne

44 850 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Kiinteistö Oy Himos AlppirinneUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Uusia loma-asuntoja Himoksen rinteiden äärelle, aivan palveluiden läheisyyteen!

Himoksen Alppirinne on uusi loma-asuntokohde joka valmistuu keskeiselle sijainnille, kävelymatkan etäisyydelle hissiasemista ja Areenasta. Kohde muodostuu neljästä rivitaloyhtiöstä ja yhteensä 48:sta asunnosta. Asuntoja tulee 4 kappaletta per rivitalo joten päätyhuoneistoja on reilusti tarjolla.

Kaikilla asunnoilla on iso lasitettu terassi takapihan puolelle ja terassin edustalla on jokaiselle asunnolle oma ulkoporeallas. Toimivat pohjaratkaisut korkeine huonekorkeuksineen ja laadukkaine materiaaleineen tuovat mukavan lisän luksusta.

Kohde rakennetaan vaiheittain ja jokaiseen vaiheeseen sisältyy kolme asuinrakennusta. Kokonaisuus valmistuu omalle tontille ja talot lämpiävät ekologisesti sekä edullisesti maalämmöllä ja lämmönjakona on vesikiertoinen lattialämmitys. Kauppahintaan sisältyy jokaiselle huoneistolle oma varasto ja yksi autopaikka. Sähköauton latauspisteet ovat käytössä erillisveloituksella.

Kohde sopii hyvin vakituiseen asumiseen, vapaa-ajan käyttöön tai vuokraukseen. Vuokraus on mahdollista ulkoistaa halutessaan Himos lomille ja kohteeseesta on mahdollista saada vuokrauskäytössä ALV-palautusta arviolta 40 000 - 60 000 euroa riippuen huoneistosta. Asunnot ovat myös ostettavissa täysin kalustettuina kahvikuppeja myöden! Mahdollisuus on myös ostaa 1/6 osa niin halutessaan.

Kohteen ensimmäisen vaiheen arvioitu aloitus kesällä 2022

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.