Katso esittelyvideoni - Tommi Lehtisaari
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Luotettavuus, ammattimaisuus, ahkeruus ja ripeys. Tässä muutamia asioita, jotka vaaditaan menestyvältä välittäjältä. Nämä kaikki voit löytää myös minusta. Kun harkitset asunnon ostoa tai myyntiä, voit turvallisin mielin ottaa yhteyttä. Autan mielelläni!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tommi hoiti asiansa hienosti! Hän piti kiitettävästi yhteyttä kaikkiin osapuoliin sekä hoiti asioiden järjestelyt jopa yli odotusten. Asioiden hoitumisesta ei tarvinnut itse murehtia. Suosittelen lämpimästi muillekin.

Asunnon ostaja

En ole koskaan tavannut näin miellyttävästi ja ammattitaitoisesti käyttäytyvää kiinteistövälittäjää. Kaikki asiat hoituivat niin kuin oli sovittu ja sain tarvittavaa tietoa kyselyihini kaupan edetessä. Parempaa palvelua saa odotella. Tuhannet kiitokset erittäin hyvästä palvelusta Tommille!

Asunnon myyjä

Tommi Lehtisaaren toiminta asuntokauppamme kaikissa vaiheissa oli loistavaa, ja johti nopeisiin kauppoihin, hyvällä hinnalla. Olemme asioineet Tommin kanssa aiemminkin ja aina toimeksianto on päättynyt hyvään lopputulokseen. Jos jatkossa tarvitsemme kiinteistönvälityksen ammattilaista tulemme varmasti kääntymään Tommin puoleen.

Asunnon myyjä

Asiakkailta kirjoitettua asiakaspalautetta: 1. "Tommi Lehtisaari tekee työtään sekä ammattitaidolla että hyvin miellyttävästi ja ostajaa huomioiden joka tilanteessa." 2. "Kiinteistömaailmalla on positiivinen "ulkonäkö". Kirsi yhdessä Tommin kanssa osasi hoitaa asian mallikkaasti. Yllä vastasin "odotusten mukaisesti", koska toiminta oli kuten pitikin. Liian yleistä alalla on, että toiminta ei ole odotusten mukaista. Tämän takia odotustenkin mukainen toiminta näyttää poikkeuksellisen hyvältä toiminnalta. Vain yhden kokemuksen perusteella en voi suositella Kiinteistömaailmaa yleisesti, mutta Kirsiä ja Tommia kylläkin." 3. "Kyseinen välittäjä oli perehtynyt toimeksiantoon. Osasi asiansa. Käytös erittäin kohtelias, asiakasorientoitunut. Voin lämpimästi suositella häntä." 4. "Tommi on erinomainen asuntovälittäjä. Herrasmiesmäinen tyyli joka sopii välittäjälle..." 5. "Saimme välittäjän avulla ostettua unelmien talon. Kauppa tuntui ensin kaatuvan, mutta välittäjä otti ohjat käsiinsä ja sai kaupan aikaiseksi. Laitoimme oman asunnon myyntiin samalle välittäjälle." 6. "Tommi Lehtisaari on erinomainen välittäjä. Hän informoi tarvittaessa, piti riittävästi yhteyttä, mutta ei tuputtanut mitään. Hän tuntee alueen hyvin ja tiesi, minkälaisia asiakkaita asunto kiinnostaisi. Olen hyvin tyytyväinen hänen työhönsä." 7. "Kommunikointi Tommin kanssa synkkasi hyvin. Hän jopa ymmärsi mieheni outoa huumoria." 8. "Tommi Lehtisaaren toiminta asuntokauppamme kaikissa vaiheissa oli loistavaa, ja johti nopeisiin kauppoihin, hyvällä hinnalla. Olemme asioineet Tommin kanssa aiemminkin ja aina toimeksianto on päättynyt hyvään lopputulokseen. Jos jatkossa tarvitsemme kiinteistönvälityksen ammattilaista tulemme varmasti kääntymään Tommin puoleen." 9. "Kaikki hoidettiin asiantuntevasti ja luotettavasti. Välittäjä (Tommi Lehtisaari) oli ammattitaitoinen, asiallinen ja ystävällinen. Kotikansio -palvelu oli myös hyvä.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui loistavasti, yhteydenpito oli vaivatonta ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti kattavan vastauksen.

Asunnon myyjä

Erittäin hyvä palvelu, ammattitaitoinen ja asiallinen välittäjä.

Asunnon myyjä

Ihanaa, positiivista ja rohkaisevaa palvelua. Kokemus näkyy ja tuntuu! Kerrassaan todella hyvää palvelua!!

Asunnon myyjä

Aiemmin kun olen myynyt kerrostalo-osaketta, en ole käyttänyt välittäjää. Nyt otin kuitenkin välittäjäksi Tommi Lehtisaaren enkä katunut. Asiat hoituivat leppoisan sujuvasti. Tommi on välittäjänä asiantunteva, asiallinen ja ystävällinen. Vahva suositus.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli hyvää ja sain hyvin ajantasaista tietoa näyttöjen/myynnin tilanteesta. Välittäjän kanssa oli helppo ja miellyttävä asioida. Kiitos.

Asunnon myyjä

Asunto myytiin tavoiteajassa- ja hintaan. Kaikki sujui hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Tommi Lehtisaari
Tommi Lehtisaari, Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus