Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, English

Olen kokenut, luotettava ja tehokas myynnin ammattilainen. Minulla on vuosikymmenien kokemus kiinteistönvälityksen, kaupan, myynnin ja markkinoinnin saralta. Olen toiminut pitkään myös myynti-, projekti- ja yritysjohtajana. Kodit ovat ainutlaatuisia yksilöitä ja minulle jokainen asiakas on tärkeä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu sekä odotusten ja toiveiden kuunteleminen on keskeistä. Huomioin myyjän sekä ostajan tarpeet päästäkseni parhaaseen lopputulokseen. Kodin myynti ja osto ovat elämän suurimpia päätöksiä ja tämän unelman toteuttamisessa olen mukana tarjoamalla monipuolisen kokemukseni käyttöönne. Tinkimätön päämäärä on aina turvallinen asuntokauppa sekä onnellinen kodinvaihtaja. Ota reippaasti yhteyttä ja tehdään yhdessä yksilöllinen kodinvaihtosuunnitelma!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Service was excellent. Very helpful with answering questions and giving advice to a first time buyer.

Asunnon myyjä

Olimme tosi tyytyväisiä palveluusi. Asunto myyntiin nopeasti ja rahat tilillä.

Asunnon myyjä

Erityisesti pidimme Sinun positiivisesta asenteestasi. Kaikki sujui ongelmitta ammattilaisen otteella.

Asunnon myyjä

Kiitos Pasi! Niin se vaan on, että asenteella mennään.

Asunnon ostaja

Vaikka ensiasunnon ostajina asuntokauppa jännitti etukäteen, Pasilta sai aina tukea ja aina oli selvää missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Asunnon ostaja

Pasin ansiosta asunnon ostaminen oli yllättävän helppoa ja hänet sai mitä tahansa kanavaa pitkin kiinni nopeasti ja luotettavasti.

Asunnon myyjä

Olemme tavattoman tyytyväisiä työhösi hoitaessasi asuntomme myynnin täällä Helsingin Vuosaaressa. Asunnon arviointi, esittely ja kaupankäynti oli asiantuntevaa ja tehokasta. Asuntomme meni kaupaksi käytännössä yhdellä näytöllä.

Asunnon myyjä

Onneksi saimme Pasin hoitamaan asunnon myynnin, sillä itse myymällä olisimme markkinoita tuntemattomina myyneet kenties paljonkin alle markkinahinnan.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV Pasi Rautula
Pasi Rautula, Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus