kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, LKV, LVV Elina Katajakiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, LKV, LVV Elina Kataja

100% asiakkaista suosittelee

Elina Kataja

kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus

elina.kataja@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 4666 101Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Elina Kataja
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Omakotitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

28

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 28 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen käytettävissänne - aina valmis tarttumaan uskaliaisiinkin haasteisiin, visioiden yksityiskohdat äärimmilleen! Olen positiivinen ja ripeä kiinteistönvälittäjä, jolle tyytyväinen asiakas sekä ammattitaidolla hoidettu asuntokauppa on itsestäänselvyys. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja suurella sydämellä, langat pysyvät hyppysissäni kiireestä huolimatta. Olitpa sitten myymässä, ostamassa, pohtimassa tai haaveilemassa, ole yhteydessä - tehdään haaveista totta. Minä välitän!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Hei, löysimme asunnon. Kiitos avusta! Olit kymmenistä tapaamistamme välittäjistä luotettavin.

Asunnon ostaja

Toiveitani kuunteltiin ja tarjottiin aktiivisesti vaihtoehtoja. Tuli tunne, että prosessin johto oli koko ajan välittäjällä, tiesin missä mennään.

Asunnon myyjä

Erittäin hyvin hoidettu kokonaisuus. Myyntihaaste otettiin hyviin vastaan ensitapaamisesta lähtien ja vietiin loppuun todella ammattitaitoisesti ja ilolla palvella sekä myyjää, että ostajaa jäi mieleen.

Asunnon myyjä

Elina toimii kaikin puolin juuri niin kuin pitääkin, yleensä välittäjät ovat liian tunkeilevia etc., mutta Elinalla juuri oikeanlainen pelisilmä!

Asunnon myyjä

Ammattitaito , palvelutaito ja intohimo työhön näkyy ja sen saimme kokea, iso kiitos :) Kiinteistömaailma ei ole koskaan pettänyt!

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui ongelmitta ja kaikkiin viesteihimme ja pyyntöihimme reagoitiin nopeasti. Välittäjä oli sopivalla tahdilla myyntiä eteenpäin vievä: ei tullut tunnetta, että asuntoa myytäisiin väkisin meille, vaan sopivasti kannustaen. Hän oli myös aidon ja rehellisen oloinen, mikä lisää uskallusta ostaa asunto.

Asunnon myyjä

Elina kysyi heti alussa hyvän kysymyksen: onko meille tärkeämpää hyvä hinta vai nopeat kaupat. Puhuimme koko ajan samaa kieltä. Elinalla oli hyviä kikkoja myynnin vauhdittamiseksi ja hän kuunteli myös meidän ideoitamme, joilla myynti-ilmoitusta tuunattiin. Saimme asunnosta lopulta sen mitä pyysimmekin.

Asunnon myyjä

Välittäjä herätti luottamuksen jo ensimmäisestä puhelusta alkaen. Todella lämmintä, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Kiitos!

Asunnon myyjä

Myyntiprosessi kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut. Tämä oli toinen kerta, kun Elina toimi välittäjänämme, ja jälleen yhteistyö hänen kanssaan sujui erinomaisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, LKV, LVV Elina Kataja
Elina Kataja, Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus