Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Uudiskohteet, Omakotitalot, Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen tehokas ja motivoitunut myynnin ja markkinoinnin osaaja varustettuna erinomaisella kiinteistöalan tuntemuksella. Teen työtä ammattitaidolla, luottamuksella ja suurella sydämellä, hyvää välitystapaa noudattaen. Minulta löytyy vahvaa erikoisosaamista sisustamisesta, tilasuunnittelusta, rakentamisesta sekä remontoinnista. Rakastan ikimetsiä, vehreyttä, puita, puutarhoja, kauniita taloja sekä merta. Urheilutaustani on opettanut tiimityöskentelyä ja tuloshakuisuutta elämäni muillakin alueilla. Olen helposti lähestyttävä ja avoin, saat minusta välittäjän, joka aidosti pyrkii löytämään joustavasti juuri oikeat ratkaisut helpottamaan arjen sujumista asumisen muutostilanteissa. Tehdään yhdessä elämän suurista unelmista totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajana lopullisen kohteen kohdalla minua kohdeltiin todella hyvin! Koin että sain vastauksia kysymyksiini ja olin ajan tasalla siitä mitä tapahtui ja kuinka tulee toimia seuraavaksi. Oli sellainen tunne että kaikkea saa ja voi kysyä. Sähköinen tarjouspohja toimi hyvin ja oli kätevä tapa hoitaa tarjouksen teko. Kaiken kaikkiaan lopullisen asunnon kohdalla kaikki tuntui menevän todella hyvin, ja koen että mukavalla välittäjällä on suuri rooli asuntokaupan läpi viemiseen myös ostajan kannalta!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen ja hänen kanssaan oli aina mukava asioida. Kaupantekokin sujui erittäin joustavasti ja mukavasti. Tarjouskauppa on mielestäni hyvä ja läpinäkyvä tapa tehdä asuntokauppaa tällaisella alueella, jossa hinnat joka tapauksessa ovat nousussa.

Asunnon myyjä

Välittäjä piti meidät koko prosessin ajan hyvin tilanteen tasalla. Hän oli muutenkin hyvin ystävällinen ja auttavainen. Suosittelemme häntä lämpimästi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Auli Marttinen
Auli Marttinen, Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus