Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Kiinteistöalan laaja-alainen kokemus yhdistettynä rautaiseen myynnin ja markkinoinnin osaamiseen. Saat minusta välittäjän joka aidosti pyrkii löytämään juuri oikeat ratkaisut joustavasti ja helpottaen arjen sujumista asumisen muutostilanteissa. Teen työtä ammattitaidolla, luottamuksella ja suurella sydämellä, aina hyvää välitystapaa noudattaen. Ota yhteyttä, soita niin kerron miten voin olla avuksi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajana lopullisen kohteen kohdalla minua kohdeltiin todella hyvin! Koin että sain vastauksia kysymyksiini ja olin ajan tasalla siitä mitä tapahtui ja kuinka tulee toimia seuraavaksi. Oli sellainen tunne että kaikkea saa ja voi kysyä. Sähköinen tarjouspohja toimi hyvin ja oli kätevä tapa hoitaa tarjouksen teko. Kaiken kaikkiaan lopullisen asunnon kohdalla kaikki tuntui menevän todella hyvin, ja koen että mukavalla välittäjällä on suuri rooli asuntokaupan läpi viemiseen myös ostajan kannalta!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen ja hänen kanssaan oli aina mukava asioida. Kaupantekokin sujui erittäin joustavasti ja mukavasti. Tarjouskauppa on mielestäni hyvä ja läpinäkyvä tapa tehdä asuntokauppaa tällaisella alueella, jossa hinnat joka tapauksessa ovat nousussa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Auli Marttinen
Auli Marttinen, Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaari, Kauppakeskus Columbus